מה מתאים לסופה יותר מעוגיות משובחות ליד כוס תה?
מצרכים:
200 גרם חמאה רכה / מחמאה
140 גרם סוכר
150 גרם סוכר חום
2 ביצים
480 גרם קמח
חצי כפית סודה לשתיה
2 כפיות קינמון
1 כפית מלח
50 גרם שקדים מולבנים או גרוסים
לקישוט: שקדים מולבנים, מלח גס
אופן ההכנה:
מעבדים את הביצים עם הסוכר והחמאה.
מוסיפים את היבשים וממשיכים לעבד, מוסיפים את השקדים וממשיכים עד לקבלת בצק רך.
מדליקים תנור על 170 מעלות ובינתיים מעבירים את הבצק למקרר.
מוציאים ומסדרים כדורים על תבנית תנור מרופדת, אם רוצים, מקשטים את העוגיות עם פרוסות שקדים ומעט מלח גס
מעבירים לאפיה לא יותר מ-12 דקות בתנור החם.
באדיבות "קול רגע"
מצרכים:
200 גרם חמאה רכה / מחמאה
140 גרם סוכר
150 גרם סוכר חום
2 ביצים
480 גרם קמח
חצי כפית סודה לשתיה
2 כפיות קינמון
1 כפית מלח
50 גרם שקדים מולבנים או גרוסים
לקישוט: שקדים מולבנים, מלח גס
אופן ההכנה:
מעבדים את הביצים עם הסוכר והחמאה.
מוסיפים את היבשים וממשיכים לעבד, מוסיפים את השקדים וממשיכים עד לקבלת בצק רך.
מדליקים תנור על 170 מעלות ובינתיים מעבירים את הבצק למקרר.
מוציאים ומסדרים כדורים על תבנית תנור מרופדת, אם רוצים, מקשטים את העוגיות עם פרוסות שקדים ומעט מלח גס
מעבירים לאפיה לא יותר מ-12 דקות בתנור החם.
באדיבות "קול רגע"