מדביקה סיפור יפה שקראתי בפורום

אמא1

New member
מדביקה סיפור יפה שקראתי בפורום

הורים למתבגרים: some time ago a mother punished her 5 year old daughter for wasting a roll of expensive gold wrapping paper. Money was tight and she became even more upset when the child pasted the gold paper so as to decorate a box to put under the Christmas tree. Nevertheless, the little girl brought the gift box to her mother the next morning and said, "This is for you, Momma." The mother was embarrassed by her earlier over reaction, but her anger flared again when she found the box was empty. She spoke to her in a harsh manner, "Don´t you know, young lady, when you give someone a present there´s supposed to be something inside the package?" The little girl looked up at her with tears in her eyes and said, "Oh, Momma, it´s not empty. I blew kisses into it until it was full." The mother was crushed. She fell on her knees and put her arms around her little girl, and she begged her to forgive her for her unnecessary anger. An accident took the life of the child only a short time later and it is told that the mother kept that gold box by her bed for all the years of her life. Whenever she was discouraged or faced difficult problems she would open the box and take out an imaginary kiss and remember the love of the child who had put it there. In a very real sense, each of us, as human beings, have been given a Golden box filled with unconditional love and kisses from our children, family, friends and God. There is no more precious possession anyone could hold. You now

דסי אשר

New member
ממש ברגע זה סיימתי לכתוב מכתב למשהי

שתעלה את המכתב היפה הזה בפורום שלנו. הוא נכון לכל אדם באשר הוא אדם(אולי - חוץ מאלה, שאכן לעולם לא קבלו אפילו קמצוץ של אהבה, מאף אחד, ולצערי ישנם כאלה). כן, לכולנו יש רגעי משבר, רגעי קושי, שסיבותיהם שונות, חיצוניות ופנימיות, ואין כמו תמיכה, אפילו בצורת נשיקה ווירטואלית ממשהו שאוהב או אהב אותך- כדי להעזר. חברה מאד טובה שלי- במצבי מצוקה, נוהגת לשוחח, ללא קול כמובן, עם אמה המתה. הקשר בינהן היה חזק מאד. שיחות אלה מאד מעודדות אותה. דמות אמה הייתה משמעותית לה בחייה, והיא נעזרת, ממש כך, בדמותה זו- בחוכמת חייה, בדבריה- גם כאשר האם כבר איננה שנים רבות. זה נכון גם לכל הגולשים והגולשות בפורום, שברוב המקרים מציגים /ות מצבים קשים, שאינם קשים כל כך כמו פיטורין, מחלה סופנית, תאונת דרכים- מצבי טראומה נפשיים ופיזיים. לכל הורה, בכל מצב- ישנם מצבי קושי, מצבי משבר, אפילו אם זה קשור בכך שהילד סרב ללבוש מעיל בדרך לגן... אני תמיד טוענת, שלסיפורי ה"זקנים" יש הגיון בריא, המבוסס על נסיון חיים. נסיון חיים יש בו משום קבלת פרופרציות, משום יכולת שימוש בדמיון מודרך פרטי - (= פילוסופיה אישית) על מנת להתגבר על קושי. דסי

דסי אשר

New member
ממש ברגע זה סיימתי לכתוב מכתב למשהי

שתעלה את המכתב היפה הזה בפורום שלנו. הוא נכון לכל אדם באשר הוא אדם(אולי - חוץ מאלה, שאכן לעולם לא קבלו אפילו קמצוץ של אהבה, מאף אחד, ולצערי ישנם כאלה). כן, לכולנו יש רגעי משבר, רגעי קושי, שסיבותיהם שונות, חיצוניות ופנימיות, ואין כמו תמיכה, אפילו בצורת נשיקה ווירטואלית ממשהו שאוהב או אהב אותך- כדי להעזר. חברה מאד טובה שלי- במצבי מצוקה, נוהגת לשוחח, ללא קול כמובן, עם אמה המתה. הקשר בינהן היה חזק מאד. שיחות אלה מאד מעודדות אותה. דמות אמה הייתה משמעותית לה בחייה, והיא נעזרת, ממש כך, בדמותה זו- בחוכמת חייה, בדבריה- גם כאשר האם כבר איננה שנים רבות. זה נכון גם לכל הגולשים והגולשות בפורום, שברוב המקרים מציגים /ות מצבים קשים, שאינם קשים כל כך כמו פיטורין, מחלה סופנית, תאונת דרכים- מצבי טראומה נפשיים ופיזיים. לכל הורה, בכל מצב- ישנם מצבי קושי, מצבי משבר, אפילו אם זה קשור בכך שהילד סרב ללבוש מעיל בדרך לגן... אני תמיד טוענת, שלסיפורי ה"זקנים" יש הגיון בריא, המבוסס על נסיון חיים. נסיון חיים יש בו משום קבלת פרופרציות, משום יכולת שימוש בדמיון מודרך פרטי - (= פילוסופיה אישית) על מנת להתגבר על קושי. דסי

נעה גל

New member
תוכלי להביא את הקישור המדויק לאותה

הודעה? נראה לי לא הוגן (והמחמירים יאמרו שאפילו לא חוקי) להכניס רק טקסט שמישהו כתב מבלי שהוא יקבל את הקרדיט הזה.

אמא1

New member
אני לא יודעת לעשות קישור להודעה

אני מנסה בכל זאת. בכל מקרה, זה נמצא בדף הראשון של פורום הורים למתבגרים בתפוז. כתבה את ההודעה DONA FLOR תחת השם: "אני משתפת אתכם במייל שקיבלתי זה עתה." אם לא יצליח לי הקישור אני סומכת עלייך נעה שתדעי למצא את ההודעה המקורית ולשים קישור. שבת שלום אירית

vered4

New member
לא ציינתי את זה

אבל זו הסיבה שהבאתי את הקישור. בכל מקרה הצלחת לבד.

נעה גל

New member
הסיפור מרגש עד דמעות

והזדהתי מאוד עם מצבים (שמעוררים בו המון רגשות אשמה) של כעס על ילד שהיו לו רק כוונות טובות.

דסי אשר

New member
ואותי זה חיבר למצבים קשים שלי

ואפילו השתמשתי אתמול בערב..... כן, לכולנו יש כמאמר המייל- מצבים קשים... דסי

אתם יכולים לכעוס עלי אבל לי זה לא

עשה את זה. אולי פיתחתי עור של פיל לסיפורים רגשניים לאור העובדה שבשל הכריסטמס המתקרב
מפציצים אותנו בסיפורים כאלה מכל עבר. איזה חג דביק. איכס.

למעלה