מגיע לי

junior gong

New member
מגיע לי

טוב אתמול לא הלכתי לעבודה, ומחר אני גם מתכוון לא ללכת, המצבי רוח שלי מתחלפים כמו סערות טורנדו, פעם נחבאים מאחורי הכלים ופעם פשוט מסתערים כמו סופות, אהבה נכזבת ומאכזבת ביותר עוררה את כל זה, לא מצליח להתגבר על זה משום מה, פעם אוהב אותה בטרוף בגלל השנים שבזבזנו יחד ופעם שונא אותה בטרוף על זה שלא נלחמה ולא עמדה על שלה. אתם יודעים......אף פעם לא חלמתי שאגיע למצב כזה, תמיד אני זה שהיה אוזן קשבת לחברים שהיה להם קשה בזוגיות והייתי אומר ראבק מה אתם לוקחים את זה קשה? פשוט תשכחו ממנה, תזרקו אותה ותמשיכו הלאה, עכשיו אני יודע כמה זה קשה, לא נראה לי שאני יכול לחיות בלי הילדה הזאת, 24 שעות רק חושב על מה שהיה ועל מה שיכול היה לקרות אילו המשכנו, אני יודע שזיינתי לכם את השכל עם זה, זה פשוט כי אני בעצמי מרגיש שהשכל שלי נטחן כבר, WELL I THINK ITS ALL GOING DOWN HILL FROM NOW לא מצליח לראות את האופק, הכל מטושטש לי, האופטימיות הלכה ונעלמה, הימים נהיו קשים מנשוא, ואם היה סיכוי קטן שנחזור להיות ביחד, אז גם הוא נעלם........... אני ממש בלי כלום, מרגיש הכי בודד שיש בעולם, עם כל החברים, וכל הקרובים וכל העידודים, אני מרגיש בודד בלעדיה........אפילו אם אהיה מוקף בעשרות אנשים, וכולם יחבקו וירצו לעזור, אני עדיין ארגיש בודד, ולבד !!!!!!! בטח הבוסים שלי בעבודה עצבניים עלי, והפיטורים נראים באופק, אבל כבר לא יכפאת לי מכלום, הכל על הזין שלי, הדבר הכי מעניין בחיים שלי נעלם ואיתו כל תקוותי, הכל עכשיו נראה כחסר תכלית, ריק מתוכן, משעמם, ואפור........ ניסיתי לצאת, ניסיתי להכיר בחורות אחרות, ניסיתי להעסיק את עצמי, כלום לא עובד, ואם אני כן יוצא ומבלה ומכיר בחורה אז בסוף היום כשאני חוזר לבית ונכנס לחדר ונשכב במיטה, כל מה שאני מסוגל לחשוב עליו זה רק היא. אני בספק רב שאת עדיין עוקבת אחרי הפורום מאז שנפרדנו, כי אמרת שהתנתקת מכל דבר שמזכיר לך אותי על מנת שתוכלי להמשיך הלאה, אבל אני אהנה מהספק הקטן הזה ואנצל אותו בישביל להגיד לך....... שאת היית השמש בחיים שלי........ שאיתך הכל הרגיש מעולה, שלם, מובן........ אני בעצמי הרגשתי שלם כשנגעת בי, כשליטפת אותי......כשהייתי איתך. החיוך, העיניים, העור, השפתיים שלך והמגע שלך אלה דברים שיהיו בתוכי לעולם.... שום בחורה לעולם לא תתקרב להיות מה שאת היית בישבילי.....את המקום שלך אף אחת לא תיקח ........ ואם גורלי זה לפספס את אהבת חיי ולחיות בגהנום אז אני מקבל את זה כי שניה אחת איתך שווה את כל זה.......אני לא מצטער. על כל דמעה שהורדתי מהעיניים שלך אני מוכן לסבול שנה, על כל עצב שעוררתי בך אני מוכן להקריב חלק מגופי...... הימים כל כך שחורים, הצבע נעלם מהקשת בענן, הכל חסר טעם בלעדייך....... לא נולד עוד הגבר שיאהב אותך יותר ממני ויחבק אותך עם רגש שאני הרגשתי כשחיבקתי אותך........ עוד לא נולד הגבר שיושיט יד וינגב לך את הדמעות כמו שאני עשיתי....... עם כל הקשיחות שאת מנסה להפגין כלפי חוץ, אני יודע שאני לא עוזב את מחשבותייך ולא את ליבך....... הכל התדרדר לי, הכל התפרק לי, אם לא אותך אז אני לא רוצה אף אחת אחרת. עם כמה שקשה לך לי קשה יותר, עם כמה שכואב לך לי כואב יותר........ ואם את באמת רוצה להמשיך הלאה, אני מוכן לקחת את הסבל שלך, את הכאב שלך, את הדמעות שלך, ולסחוב אותם על גבי לכל אורך חיי......... אף פעם לא הפסקתי לאהוב אותך, אפילו ש.......... וויתרת.

../images/Emo24.gif../images/Emo23.gifאם יש מישהי שמבינה אותך

זו אני. ואני מעריכה ומעריצה אותך.. מאוד.. שאתה מרגיש שזה לא מפחית מכבודך.. לשתף אותנו.. ואני חייבת לומר שהבחורה הזו הפסידה עולם ומלואו.. חוש הומור, חוש מוזיקלי, טעם טוב.. בכל נושא.. גבר אמיתי שמחבק בלילה.. ללא ספק.. מייק.. אתה לבבי ומדהים.. האושר שלך מחכה לך בפינה.. מבטיחה..
سوسو

jolia roberts

New member
../images/Emo24.gifתתעודד

ריגשת אותי..זה מרגש לי אין מלים עם כל המרחק...אפשר להרגיש כמה שזה כואב לך אין מלים שיחזקו אותך רק אתה לעצמך תתעודד מייק היייבוקא ואני בטוחה שתמשיך לאהוב אותה למרות הכל כי זה לא קל
תרגיש טוב

../images/Emo10.gif../images/Emo201.gif

אף אחד לא יכול לקחת ממך את הצלב הזה מייק.. אף אחד לא יוכל באמת להגיד אני מבין אותך ולהתכוון לזה באמת..כי הכאב הזה הוא כלכך משסע אותך בפנים שזה..כואב רק לחשוב על זה..
יודעת שאין בפי מלות קסם או יכולת לנחם.. רק שיש בי מלא אנרגיות של שלוואה ותקווה שאני שולחת אליך בשפע.. שרק ישאר הנצוץ הקטן..של שינוי ואופטימיות.. שרק תזכה לרוגע בלבך הגועש
הזכרונות..המגע..הצחוקים היו..הדמעות..התמיכה..להיות יחד.. זה משהו שיכאיב כל פעם מחש לחשוב עליו.. אך מצד שני אני יודעת שלא היית מסכים שאף אחד/ת תקח ממך מחשבות אלו..גם שהן כואבות כי יש בהן את השנים הכלכך יפות בחייך.. והזכרון גם שהוא כואב.. עדיים הוא מלא מלא כוח.. והזנה לעתיד שיבוא
. חיבוק

מוחמד5

New member
../images/Emo26.gif אםאתה לא כותב זה אומר

שאתה בעבודה עכשיו !!! תתמקד ידידי בפרנסה שלך בראש וראשונה. אין ספק שאתה לא רק אוהב את הבחורה אלא גם מאוהב בה. אהבתך אליה גדולה . אם היא בחרה ללכת מייק ( ולא משנה מה הסיבה), היא המפסידה. מפסידה אדם גדול. היא תראה מה שיש בחוץ, ובסוף תחזור אליך. אולי יהיה ( או שכבר ) קשה לה להודות שעזביתך הייתה טעות ושהיא מצטערת עליה. אבל כאן תפקידך יהיה לתמוך בה בכדי לעבור את שלב ההודאה. תהיה חזק איש יקר. שמרת על אהבתך ,אין סיבה שלא תשיג אותה בחזרה.

מייק הדרך בה נפתחת מאד מרגשת

פי אוע'ניי לעבד אלחלים אלחאפז בתאול "חובּק נאר מש עאיז אטפיהא ולא אכאלּיהא"... ישנן אהבות חזקות שלא עוזבות אותנו שנים ארוכות, כי כנראה משהו בתוכנו אינו מסוגל לוותר עליהן ועל החוויה החזקה שהעניקו לנו. אבל אני מציע לך לא לאבד תקווה, ולא תקווה שהיא תחזור, אלא שתמצא טעם חדש בחיים. יש בהם הרבה דברים, חלקם מתסכלים וחלקם מרגשים, ואתה תמצא שוב את דרכך לאט לאט. מה שחשוב הוא שלא תיתן לעצמך לשקוע ב"הכל על הזין שלי"- כי זה עלול להרוס קשרים חשובים שיש לך עם חברים שאוהבים אותך, עם העבודה וכו' מאחל לך טוב עמית

התגובה שלי באה באיחור קל

מייק אחי זה יפה כל מה שרשמת זה נורא מרשים ובמיוחד ירשים אותה אם היא עדיין עוקבת אחרי הפורום, אבל את חייב אחי להמשיך שלקשר הזה לא נותר שום סיכוי אפילו לא תקווה כמו פעם, כל הדלתות סגורות מה שאני מנסה להגיד לך אחי הכל טוב ויפה אתה אוהב אותה, היא המשיכה האללה, אחי אתה חייב להמשיך לא נותר לך אלה להמשיך האללה ולחשוב על עצמך, ותאמין לי למרות שהדרך קשה אבל זה ישתלם לך, אני רואה שאתה מענה את עצמך , אבל אחי אין לך ברירה תאמין לי בגדול אתה חייב תזכור שאני נפרדתי מנטלי אחרי שלוש שנים, איך ישבת לי על המוח והית אומר לי תינו, חלאס תמשיך האללה הלכה תבוא אחרת, אהבת אותה , אתה תאהב אחרת , תראה אותי היום כל העצות שלך עבדו איתי, אז למה לא תאמץ את העצות האללה אחי איתך , ותראה עם כל הקושי אתה עוד תהיה משוחרר מכל זה למרותש אני מזדהה איתך בכל מילה ומילה וזה מחזיר אותי אחורה בזמן הפרידה שלי המפורסמת אבל אין לנו ברירה , אלה להמשיך קדימה ולהיות אופטימים ותאמין לי זה בידייך אתה לא חייב לשאת כאב של אף אחד כי מספק לך את הכאב שלך, ואל תאשים אפילו את עצמך בכאב שלה אתה בסך הכל נתת לה להיות המלכה , כמו שהיא נתנה לך להיות מלך, הכל היה הדדי ומשותף אז תן לעצמך את הקרדית אפילו בכאב תתחלק איתה במשותף, ותן לעצמך עידוד שהכל עוד יהיה מאחורייך
אני כאן תמיד אם תרצה משהו

עגייב

New member
מייק אחי קבל חיבוק

תתעודד ...ותרגיש טוב..אין לי הרבה מה להוסיף על אהבה שלא נשכחת..זה קשה..לא מאחל לאפחד.. אבל הזמן מרפא הכל אחי.. (לא מצליח להעלות אייקונים)

מייקקק../images/Emo24.gif

אני יודעת שכל העידודים שבעולם לא יעזרו לשפר את המצב עד הסוף... מאמיייי אני מבינה אותך... זה קשה לאבד מישהו אחרי כל כך הרבה זמן... אבל תילחם בעד מה שאתה רוצה! תילחם! וגם אם לא תשיג... תדע לפחות שניסית! ותמשיך האלה... אני מבטיחה לך שתהיה מאושר! אתה בן אדם מדהים! ואני חולה עליך! חיבוקייי רוסי שליייי

bianca6

New member
מייק../images/Emo201.gif

איייי כמה שזה נשמע מוכר,זה לוקח אותי ל....... ואני יודעת כמה שזה כואב,את הבדידות שמרגישים עם כל מ ומי שיש לנו אני מאמינה ורוצה להאמין "שיהיה לכם עוד סיבוב,ואחרון" לי זה נראה קשר שאסור לפספס,היא שלך,ותישאר שלך,עוד לא מאוחר תנסה שוב,לתקן לחשוב,לדבר איתה,ואולי יסתדר לכם.

junior gong

New member
זה נגמר ביאנקי זה נגמר

יש קטע בברית החדשה כשישוע נמצא על הצלב ונותנים לו לשתות חומץ, ואז הוא מסתכל אחורה על כל מהלך חייו עד הרגע האחרון ומבין שהוא סיים את מה שהוא היה אמור לסיים ואז הרים את עיניו לשמיים ואמר " גמרתי את זה " .......... ככה הקשר הזה גם. נגמר, אני מרגיש שנתתי את כל מה שיכולתי לתת ועשיתי את מה שאני מודרך לעשות, אין מה לעשות יותר, זה כמו ספוג שנסחט עד הטיפה האחרונה, אין מה לסחוט ממנו יותר, תמיד נפרדנו וחזרנו אחרי יום מקסימום יומיים, אבל עכשיו עברו כבר חודשיים, את הרצון שלה לחזור לקשר אני כבר לא מרגיש, היא אף פעם לא אהבה שאני מדבר על היחסים שלנו עם אנשים שאני בכלל לא מכיר, אבל מבחינתי, הכתיבה היא כלי שמשחרר אותי יותר מלדבר, אני מעדיף לכתוב, החשיפה עושה לי טוב. אני לא רציתי את הקשר הזה מהתחלה, כי ידעתי לאן זה יוביל, וידעתי מה היא תעבור, אבל היא התאמצה יותר, חיבקה יותר, שיכנעה יותר, תמיד אמרה שהיא לא מוותרת עלי, שהיא לא יכולה לחיות בלעדי, ואני חייכתי בתוכי ואמרתי שיבוא יום ודווקא את שמדברת ומבטיחה הרבה תוותרי עלי כהרף עין, וזה מה שהכי כואב וזה מה שמתגלגל לי בראש, איך היא הבטיחה הבטחות, וניסתה לשכנע אותי במשך שש שנים שאנחנו בנויים אחד לשניה, שאני האחד בישבילה, וביום בהיר אחד, מסיבות שאני לא מקבל, היא נעלמה כאילו לא הייתה, לפעמים אני אומר שאולי הייתי סך הכל השפן שחבורת שועלים רודפת אותו, ברגע שהיא משיגה אותו היא תאבד עיניין, לכן בכל השש שנים האלה ברחתי ממנה, לא רציתי שיבוא יום ואני אתמסר כי ידעתי שזה יהיה היום בו היא תגיד לעצמה גרמתי לו להתאהב בי, ועכשיו אני מאבדת עיניין, קשה לי עכשיו לתת אמון בבחורה, למרות שמצד שני נתתי לה לקבל בחזרה אמון בבחורים, נתתי לה טוב החזירה לי ברע, אני כבר בלי אמון בבחורות, מבחינתי כל אחת יש לה אינטרס, לכן אני מחפש את האהבה הטהורה הנקיה, האהבה שלא צריך לשחק בה משחקים, האהבה שאני לא צריך להיות מניאק ולהתעלל במישהי על מנת למשוך אותה, נמאס לי מהמשחקים האלה, אני ממש לא מניאק, אבל במשך שש שנים הייתי חייב להיות כזה, הייתי חייב לנתק פלאפונים ולהיעלם לה ולריב איתה בישביל להשאיר אותה לצידי, לילות ארוכים הייתי יושב במיטה ומרגיש רע בגלל איך שהתייחסתי אליה, אבל ראיתי איך זה גורם לאהבה שלה אלי לגדול, הרגשתי חרא עם עצמי עד שלבסוף החלטתי שזהו זה, אני מפגין את כל האהבה שלי אליה ואת כל ההערצה שלי אליה ואת כל האובססיביות שלי אליה, וככל שאני התקרבתי, היא התרחקה, וככל שאני התרחקתי היא התקרבה, אבל כשהיינו נפגשים בנקודת אמצע, הכל היה יפה, אבל היחסים שלנו התנהלו בצורה של נדנדה, אם היא אוהבת ואובססיבת אני מאבד עיניין, ואם אני אובססיבי ואוהב היא מאבדת עיניין, אני לא מתבייש להגיד שאחרי הקשר הזה אני רוצה בחורה שתשקם אותי, מישהי שתחזיר לי את האמון שלי, שתאהב בצורה נקיה וטהורה ללא משחקים דביליים, בחורה שתרצה את מייק הטוב לא את מייק המניאק, ולפי מה שהכרתי בחוץ, הבחורות של היום אלוהים ישמור, מתפשטות בשניה, משקרות להורים שלהן ( שמבחינתי בחורה שמשקרת להורים שלה אפשר לדעת איזה טיפוס היא ) מתגרות על ימין ועל שמאל, מסתכלות על כסף ומכוניות ונכסים, וזה לא מה שאני רוצה, זה לא מה שאני מחפש, אני יודע בדיוק מה שאני רוצה, אבל בדיוק, ואני מרגיש את זה, אני יכול לדעת איך להתנהג לבחורה מסויימת על מנת להשיג אותה אבל אני לא רוצה את זה, אני לא רוצה לשנות את מי שאני, אני רוצה להיות נאהב מבלי שידרשו שאני אהיה מישהו שאני לא, בחורה שאוהבת בחורים רעים רוצה אותי רע, בחורה שאוהבת חנונים רוצה שאני אהיה חנון, וזה נמאס לי, אני רוצה איזון, אני רוצה מישהי בטוחה בעצמה עיקבית חזקה וחכמה כי בכל הצניעות, זה מה שאני. וזה עדיין טרי, כולה עברו חודשיים וחצי מניתוק הקשר ככה שאני מאמין שזה טבעי לסבול כל כך מרגשות מעורבים, ואם זה היה המחיר שאני צריך לשלם על מנת להחזיר לה את האמון בבחורים אז ניחא כי אני שיניתי את הבחורה מקצה לקצה היא יותר חזקה עכשיו, יותר פיקחית, ובעיקר בטוחה בעצמה, אני מאמין שהיום קרוב שבו אני אתחיל לאסוף את השברים שלי, להתנקות, ולהתחיל חיים חדשים. תודה לכולכם על המילים המעודדות, וסליחה על השיתוף המאולץ הזה אבל באיזה שהוא מקום הסיפור שלי זה סיפור די מעניין ככה אני רואה את זה, אולי יבוא יום ואני אכתוב על זה ספר רב מכר או משהו
, ואני לא מהסוג שמתייאש, סך הכל תקופה חרא, אני אעבור את זה גם אם אצטרך לדבר עם פסיכולוג או לעלות לשידור אצל יוסי סיאס או לפנק את עצמי בקניות או לא יודע מה
, אני אמצא דרך.

בידא

New member
יא מייק! ../images/Emo14.gif../images/Emo59.gif

מאוד ריגש אותי מה שכתבת. מבינה אותך כל כך! אבל כל ההבנה בעולם לא תרפא אותך. קשרים בלתי אפשריים קיימים בכל מקום, אבל בארץ הזו הכל כל כך חד ומתחדד. [לפעמים פשוט בא לי לנסוע מפה לארץ רחוקה ולשכוח שהמקום הזה קיים] רק זמן. אתה צריך המון זמן.
גם קצת מזל לא יזיק.

שופו חבאייבי

"קשרים בלתי אפשריים" .. זהו מונח ממשלתי.. בירוקרטי.. מדיני.. חרא.. מובהק. בן זוג המוותר עלינו בשל ענייני דת .. אותם עניינים חדים שמפרידים בינינו כמעט תמיד.. הוא בן זוג שיתחרט על כך בשל נקיפות מצפון שיאכלו אותו בהמשך החיים.. במידה ומדובר היה באהבת אמת.. כמו שהעולם מדבר עליה.. אני אישית עוד לא חוויתי דבר כזה. מעניין אם איי פעם אחווה.. או שלא. חחח למדתי על בשרי מהו ויתור .. לטובת.. "הלא נודע".. ואני לא מתכוונת לשקוע בכך. לא מייק ולא את ולא אף אחד מאיתנו שחווה קשרים "דו לאומיים".. מה זה הקשקוש הזה ? המדינה הכי דמוקרטית בעולם - אבל קיימים בה קשרי משפחה קרועים ושסועים על ידי חומת ההפרדה הגזענית. המדינה הכי דמוקרטית בעולם - אבל לא כשזה מגיע לאהבה. ללב. לרגש. מה שבעצם צועק לעולם שאנחנו כאן ! ואנחנו חיים ! אם תמשיכו לתת למקום ולחוקיו להפריד ביניכם.. זה לעולם לא ישתנה. אגב מקרה קיצוני.. אעלה בפניכם.. ואל תחשבו שאני רעה כי אמרתי כך.. תארו לכם סיטואציה בה האהה מרקיעה שחקים.. חוצה ימים ונהרות.. ויום אחד אומרת הבחורה לגבר / או ההיפך.. שהם לא יכולים להתחתן כי האבא (או ההורים בשיתוף) אינם מסכימים לנישואין האלו. סליחה ?! אלו החיים שלנו. וההורים לא ימותו אם נתחתן ונביא להם כמה נכדים חמודים .. וזה ממש לא יישנה להם אם ייקראו להם מחמוד , מורסי ונהוואן או דני, יובל, ונטלי באמת! give me a break !!! אני לא מדברת על העדה הדרוזית כאן.. כי יש כאן השלכות שאין ברצוני להכנס אליהן. עזבו התנצרות, התאסלמות והתגיירות פשוט תחיו את האהבה שלכם כי היא מה שגורמת לחיים שלכם לתסוס... במקום לגסוס. הייתכן שתמשיכו לתת למדינה או בכלל.. למקום.. לאחד אותנו רק במוות ? אני - לא מתכוונת לעשות זאת. אתה אוהב בחורה יהודייה והיא אותך - לך על זה. את אוהבת בחור מוסלמי .. נוצרי.. יהודי לא יודעת מה.. לכו על זה... נמאס לי שתמיד מכתיבים לנו מה לעשות. כולנו בני איבראהים ח'ליל אלרחמן... כלומר : כולנו בני אברהם. תפסיקו כבר להאחז בכאב. תחיו את האהבה שלכם.. כי החיים הם רק דף נייר. ולא בדיוק באורך של A3 סלימה. המכשפה מפלסטין.

שנסון

New member
../images/Emo41.gifגם תושבי הצפון מזדהים איתך מייק

תן לזמן ולשישית קרונה לעשות את שלהם

aymanzt

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo72.gif אולי היא לא הפיתרון ולא

המפלט.. אבל זה מה שמתחשק לי עכשיו... C U

הפואנטה היא...

שאני אשב עליך .. יא נעל צינית יא כונדרת חייאתי אינתא.. ***** הפואנטה היא לא לוותר. ההורים לצערי הרב עד מאוד לא נשארים איתנו לנצח ומה עם העתיד שלנו ? ומה עם המשפחות העתידיות שחלמנו להקים ? אבא שלי כבר איננו.. המלאך שלי, אללה ירחמהו חביב אלבי. אבל אם היה חי היה מאושר אם היה לי מישהו טוב ומתחשב מבלי קשר למוצאו. ואמא שלי.. מרגישה כך גם. למי שאין את המזל הזה.. שיישב וידבר עם הוריו על העתיד. יותר מדיי סבל. יותר מדיי מוות. יש לסיים זאת אחת ולתמיד.

למעלה