מגיע לי

mich78

New member
מגיע לי ../images/Emo96.gif ../images/Emo88.gif

ן
יוצאים לדייט ראשון ... מתישבים מסתכלים בתפריט, לא מוצאים משהו מעניין, ומציעים לקום ולהחליף מסעדה \ בית
...
עוזבים
יושבים ואוכלים במסעדה... מקשקשים ונהנים .... כמעט ומסיימים את ה
/
/ |עוגה| צצה לה שערה
...
מבקשים פיצוי
מנה חדשה, או פיצוי אחר
מזמינ/ה אוכל ...
/
טועמ/ת ושומו שמיים
זה בכלל לא מה שחשב/ה ... מיד
/
קורא\ת למלצר ומבקש/ת להחליף ... מתעורר לו ויכוח והמצב לא נעים כלל
...
איזה צג נוקטים
נשארים ניטראליים
מה עושים עושים בד"כ :
מתחפרים בתוך בור עמוק
מצדיקים את
/
הלקוח תמיד צודק
מנסים להגיע לפשרה ולנסות להרגיע רוחות
דורשים
את המגיע
מתחילים להפוך שולחנות

dudusch

New member
לדעתי

לגבי דייט ראשון, הייתי עוזב. הרעיון הוא ליצור אווירה נעימה ומשוחררת. לא רואה בזה כהפגנת "התקפלות". לגבי שערה באוכל.. דבר מאוד לא נעים, והיו כבר כאלו שהגיעו על דברים כאלה לבתי משפט. מי שחושב שנפגע זכותו לדרוש פיצוי. לגבי השאלה השלישית... בואי נאמר שאם זה דייט ראשון והיא מתחילה לריב עם כל העולם ואישתו, זה די יוריד לי ממנה כי אני חושב שכמעט תמיד (בסייג) אפשר להשיג יותר בשקט מאשר בכוח. אני מניח שהייתי מנסה לפשר, לשכנע את המלצר / מנהל מדוע עדיף להם להתרצות (מה גם שברוב המקומות כבר הפנימו את העניין), כמו הסיבה שבסירוב הם מרוויחים את מחיר המנה אך מפסידים לקוח, כמו הסצינה שהם מספקים ללקוחות ועכירת האווירה...

mich78

New member
....

השאלה היא... תמיד מגיע לנו פיצוי
תמיד אנו צריכים לדרוש אותו
ומה יקרה אם לא נדרוש ... נקרא פריירים
אומרים ש: "פריירים לא מתים
הם רק מתחלפים,"...

mich78

New member
../images/Emo25.gif

אני תמיד מבקשת בנימוס ...
ילדה טובה

אז אחרי שחשבתי....

נזכרתי ש- לי אף פעם לא קרה שהזמנתי מנה והחזרתי, כי בדרך כלל אני קולעת בדיוק לדברים הטובים
(יש לי את זה
) בן זוגי תמיד "אוכל אותה" ומוצא כל מיני מציאות במנה שלו, וכשזה קורה אז מחליפים לא בלי בעיה.... ואם זה לא טעים לו, אז הוא אוכל את המנה שלי

אוף, השקעתי בהודעה והיא נמחקה../images/Emo123.gif

טוב, אני אנסה לשחזר - שנים שלא הייתי בדיט ראשון
אבל בדייט ראשון צריך לבחור מקום לפני, כדי שיהיה בנוח, זה לא לעניין לקום וללכת, אפשר גם רק לשתות משהו
אני לא שמעתי על הרבה אנשים שאכלו לאפה או ארוחת שחיתות בפגישה ראשונה..
להחזיר מנה תלוי מתי, קרה לי רק פעם אחת שהחזרתי ארוחה שהייתה בה שערה, וקיבלתי חדשה. בסוף, כשקיבלנו חשבון, זכיתי בארוחה חינם
לא צריך לעשות עניין ולצעוק, הם תמיד מחליפים,

mich78

New member
../images/Emo6.gif רק המחשבה על דייט ראשון

שבו אוכלים לאפה / ספגטי וכל המאכלים מצחיקה ...

דייטים...

את האמת בדייטים ראשונים אני ממש לא מחפשת לאכול משהו... שתייה זה מספיק. וחוץ מזה אני משתדלת ללכת למקומות שאני מכירה ומן הסתם אוהבת לשבת ולאכול בה. במקרה וצצה לה שערה , אני קודם כל בודקת וחוקרת טוב טוב שהיא לא שלי
במידה ולא , אני אסמן למלצרית שיש בעיונת קלה אצלי בצלחת ונראה מה תהיה התגובה שלה... אם אני מזמינה סוג מסוים של אוכל טועמת ונגעלת מאוד , אני בד"כ נשארת עם הצלחת שלי וסותמת את הפה ( בכל זאת זה עניין של טעם זה לא אשמת הטבח ) אבל אם אני ארגיש שמשהו לא טרי ובגלל זה הטעם הוא נוראי בוודאי שאני אדרוש מנה אחרת.

דייט

תזכירו לי מה זה? וכמלצרית לשעבר אני יכולה להגיד לכם בפה מלא שאין לכם מה להתבייש. אם המנה לא טעימה/יש בה גוף זר יחליפו לכם אותה בלי בעיות על מנת שתהיו מרוצים ותשאירו טיפ בהתאם. רק תעשו טובה - אם מגיע לכם פיצוי תקבלו אותו, אל תדרשו אותו.

למעלה