גמני מאושרה.......
מ מזל חי New member 8/2/07 #15 "זה אוטו או או מכונית"<? ../images/Emo13.gif למדתי לקח מההודעה הקודמת אף פעם לא מבינה על מה אתן מדברות אבל מברוק על הצרפתיה
"זה אוטו או או מכונית"<? ../images/Emo13.gif למדתי לקח מההודעה הקודמת אף פעם לא מבינה על מה אתן מדברות אבל מברוק על הצרפתיה
M M i c h a l y U S A New member 8/2/07 #16 בשעה טובה../images/Emo140.gif אז עכשיו מתניידת...שיהיה בהצלחה עם הצרפתית...
מ מצוטטת New member 8/2/07 #18 ../images/Emo51.gif דובדבנים מסוכרים שכמותכם YYYYYYYYYYYYYYYY איזה פירגון נותן הפורום הזה לכל מי שמתחיל זוגיות חדשה מדהימים אתם, בחייי
../images/Emo51.gif דובדבנים מסוכרים שכמותכם YYYYYYYYYYYYYYYY איזה פירגון נותן הפורום הזה לכל מי שמתחיל זוגיות חדשה מדהימים אתם, בחייי
ש שושן פרא New member 8/2/07 #28 ../images/Emo49.gif ואם תמלאי את הטופס של מעוף ותפקססי לי, תקבלי גם עם ה-
M my sunshine New member 8/2/07 #30 ../images/Emo25.gif מברוקקקקקקקקקק אח, הצרפתים האלה, פעם גם אותי שידכו לכזה, מה אומר לך, המון שעות של אהבה בדרכים היו לנו... ואת, בטוח שלא תעשי את מה שאני עשיתי
../images/Emo25.gif מברוקקקקקקקקקק אח, הצרפתים האלה, פעם גם אותי שידכו לכזה, מה אומר לך, המון שעות של אהבה בדרכים היו לנו... ואת, בטוח שלא תעשי את מה שאני עשיתי
מ מצוטטת New member 8/2/07 #32 ../images/Emo3.gif מאופו לAך אחוריי מתחו לו ושידרגו לו ת'אחורה זה רעיון לא רע ביכלט לבדוק לע3מי את יכולות הגמישות
../images/Emo3.gif מאופו לAך אחוריי מתחו לו ושידרגו לו ת'אחורה זה רעיון לא רע ביכלט לבדוק לע3מי את יכולות הגמישות
ק קזה1 New member 8/2/07 #34 יוווו הזקרת לי את שלי עכשיו ../images/Emo70.gif זו שהייתה אצלי עוד מבקר אותה לפעמים - קשה להפרד סיבה טובה לאחל לך מהנהההה נוסטאליה של ממש הצרפתיות הללו
יוווו הזקרת לי את שלי עכשיו ../images/Emo70.gif זו שהייתה אצלי עוד מבקר אותה לפעמים - קשה להפרד סיבה טובה לאחל לך מהנהההה נוסטאליה של ממש הצרפתיות הללו
י י ל ד ת האור New member 10/2/07 #35 ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif איזה פחדדדדד יקפוץ או לא בבקשה שיקפוץ מזל טוב
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif איזה פחדדדדד יקפוץ או לא בבקשה שיקפוץ מזל טוב