מגדלים בקריות?

• פותח הנושא ferry
  • פורסם בתאריך

ferry

New member
מגדלים בקריות?

אף אחד לא מדבר פה בפורום על מגדלים באזור חיפה ןהקריות יש בעיה אתם? למה גם שם יש גורדי שחקים ובלוקים כמו מגדל הממשלה מגדל חברת חשמל וילאן 2000(בקריית מוצקין) ויש עוד

tapuzo

New member
להיפך - מתייחסים ועוד איך!

אם ראית את כמות התמונות והמידע לגבי גורדי שחקים באתר skyscrapers.com תראה שמתייחסים בכבוד רב לכל אזור הצפון, אזור הקריות וחיפה מלא במאות תמונות של כל הבניינים, כולל אלו שבבנייה. לגבי הפורום פה, אם עולה משהו ספציפי אני בטוח שיתייחסו כרגע אין מגדלים "נוצצים" בבנייה ותנופת הבנייה בצפון בוודאי לא משתווה לזו של תל אביב בגלל מדיניות של ראש העיר החדש לא לאשר בנייה לגובה.

tapuzo

New member
כ-230 מגדלים כרגע בחיפה והקריות.

מספר גורדי השחקים בחיפה והקריות לפי אתר skyscrapers.com בחיפה 159 ועוד כמה בבנייה בקרית מוצקין 28 בקרית ים 18 בקרית ביאליק 8 בנשר 14 בסה"כ בערך 230 גורדי שחקים באזור חיפה והמפרץ. בנין הדירות הגבוה ביותר הוא מגדל פנורמה בחיפה. מגדל המשרדים הגבוה ביותר הוא בית חברת החשמל בחיפה. הבניין הכי מפורסם בעיר הוא בנין אשכול של האוניברסיטה, שרואים אותו עד עכו. לפי האתר חיפה היא אחת מהערים הצפופות ביותר בכמות גורדי שחקים ביחס לגודל אוכלוסיה שלה. כרגע נבנים בעיר 6 בנינים, כולם למגורים.

ferry

New member
למי אכפת כמה גורדי שחקים יש שם?

לtapzu מה שחשוב זה למה אתם לא מתייחסים עליהם וחוץ מזה שהארץ שלנו היא ארץ צפופת אוכלוסין לא רק חיפה וזה שהיא שנייה במספר גורדי השחקים בארץ זאתי עוד סיבה לשאול למה אתם לא מתייחסים אליה וחוץ מזה בקריית מוצקין בונים גם כן כמה בנייני מגורים די גבוהים בקיצור תתחילו להתייחס אל חיפה והקריות

איליה.

New member
אתה רוצה להתייחס? אז תתייחס!

תכתוב בפורום, תביא תמונות. למה אתה מאשים אחרים?
אני יודע שהתמונה כבר פורסמה בפורום, אבל עדיין לא צילמתי תמונות נוספות

ferry

New member
../images/Emo13.gifעכשיו אני מרוצה!

ואיליה לא צריך להתעצבן כל כך

kyle

New member
ferry, כל תמונה שתצלם של האזור...

אתה מוזמן לשלוח לעורכים הישראלים באתר, והם יוסיפו אותה אם צריך. גם מידע כלשהו שיש לך (ואין להם) יעזור.

למעלה