מגברים משולבים

אריק ח.

New member
מגברים משולבים

איזה מגברים משולבים אפשר למצוא בארץ בסכום של עד 4000 ש"ח ??? ( הכוונה היא למגברים חדשים ולא יד שניה ). תודה אריק

gofish

New member
זה תלוי לאיזה רמקולים ישודכו

כל מגבר יש לו אופי שונה וחשוב לדעת לאיזה רמקולים מדובר. גם המחיר הוא מאוד בעייתי,אבל אפשר לנסות לשמוע את ה-NAD 370 ואפשר גם משולב של חברת pucinni. אייל מייבא גם את campion במחיר טיפה יותר גבוה. ב-5000 ש"ח משה לוי אל.אמ יבואן ומשתתף בפורום מוכר פרה+פאואר של AMC. ובמידה ותחליט להגדיל תקציב ל-6000 ש"ח,כאן יש לך הרבה אפשרויות ומשחק גדול יותר עם מגברים מצויינים. נ.ב תודה על התגובה בפורום השני,החזרתי לך תשובה שם.

ערן^25

New member
היי אריק.

בסכומים עליהם אתה מדבר ישנו "חור" בשוק המוצרים החדשים. ישנם מעט מאוד אופציות. בזמנו גם אני ביררתי לחבר לגבי הגברה בסכומים האלו,ובאמת, עד 5-6 אלפי שקלים אין מבחר גדול. אבל, והאבל כאן חשוב לדעתי, אתה יכול למצוא מוצרים מעולים כיד שניה. אם תסתכל בלוח הפורום, ישנם מגברים מצויינים שעומדים בתקציב שלך, ויתנו לך תוצאה טובה הרבה יותר מאיזה NAD או פוצי´ני(סליחה אייל..
) חדש. אם אני הייתי במקומך אין ספק שהייתי בודק את מה שיואב ויונתן מציעים שם..תחשוב על זה... ערן

אריק ח.

New member
אני בבעיה

המגבר ישודך ל - B&W 601 ( אך צריך לקחת בחשבון שהרמקולים ישודרגו בעתיד ). יש לי בעיה בקניית פרה + פאואר כיוון ואין לי מקום לשים אותם ( השידה שקניתי באיקאה כבר מכילה רסיבר, DVD, וידאו, CD, וממיר של YES ). האם אפשר לשדרג מגבר משולב ( להוסיף פאואר במועד מאוחר יותר לדוגמא ) ??? תודה אריק

eyalpor

New member
דווקא יש מבחר לא רע :

לפחות מהמוצרים שאני מייבא יש כמה בתחום המחיר הזה וביניהם: Audio Analogue Puccini - 3600 Sonneteer Campion - 5600 ממה שמייבאים עוד לארץ יש את המכשיר של משה לוי שהוזכר, בודאי דגם או שניים של רוטל ומן הסתם עוד כמה.

פי, אם זה המחיר שמבוקש על ה Sonnete

מדגם Campion , אז באמת שלא הייתי חושב פעמיים . הייתי קופץ לאייל , שומע וקונה במקום. לאחד מחברי בלונדון היה מגבר משולב שכזה (משודך ל B&W 602) ופשוט זה היה נישמע ניפלא. למיטב זיכרוני מחירו היה סביב ה 600 פאונד (אולי קצת יותר) ואים זה המחיר המבוקש עליו בארץ 5600 שקל , אני באמת שלא הייתי חושב פעמיים. אחלה מגבר באחלה מחיר.

יש הרבה מאוד אופציות

לפי סדר אקראי: 1. Cyrus 5. 2. Nad 370. 3. Audio Analog Puccini. 4. Rotel RA-971MkII. 5. Antique Sound Lab מגבר מנורות (4500 ש"ח)

ערן^25

New member
היי תומר

מה שאתה אומר מחזק את דבריי. אריק הגדיר תקציב של עד 4000 ש"ח והוא מעדיף מגבר משולב. את הCYRUS איני מכיר, את הרוטל אני לא אוהב, ומה שנשאר זה הפוצ´יני והנאד. הSOUND LAB חורג מהתקציב. עדיין, לדעתי, הגברה משומשת במחירים האלו תתן תוצאות טובות הרבה יותר. המגבר שיואב מוכר ייתן תוצאות טובות הרבה יותר גם מהנאד, וגם מהפוצ´יני(לדעתי כמובן, כל אחד וטעמו הוא). ערן

ערן, אריק הגדיר במפורש שהוא מעוניין

במגבר חדש. מתוך הארבעה המומלצים היתי מנסה ראשון את מגבר מס´ 4. תומר צין

shyalon

New member
מגברים משולבים?

סליחה על הבורות אבל כשאתם מדברים על מגברים משולבים, הכוונה היא לחבר לדוגמא מגבר פאואר ליציאות פרה של רסיבר? ולהשתמש במגבר פאואר לסטריאו בלבד? ואם כן האם זה משפר בצורה משמעותית טת איכות הסטריאו ואם לא למה אתם מתכוונים? תודה.

מגבר משולב

משלב במסגרת אחת את יחידת ההגברה עם יחידת השליטה (פרה + פאוור).

מני.ת

New member
תשובה, ../images/Emo13.gif

מגבר משולב, הוא מגבר כח ופרה שמשולבים ביחד באותה קופסה. רסיבר כולל בתוכו גם טיונר. לא תמיד הפרדה של פרה וכוח עדיפה. פרה לא איכותי יכל להשפיע לרעה על הצליל. בסכומים לא גבוהים במיוחד הייתי הולך על מגבר משולב. הוא הדין גם לגבי נגנים. (DAC פלוס טרנספורט לעומת נגן משולב) מקווה שעזרתי מני

shyalon

New member
אבל

קודם כל תודה על התשובות. שאלה יותר ספציפית: יש לי רסיבר של דנון 3801, אם אני יוסיף לו פאואר והדנון שלי ישמש כפרה, האם זה ישפר לי את איכות הסאונד בסטריאו כמובן? האם שילוב כזה כדאי? האם דנון כפרה הוא טוב? ואם לא מה האפשרויות שלי בשביל לשפר את איכות הסטריאו?

הכול תלוי בסוג המגבר שתוסיף

הזולים שבהם עשויים אף לגרוע והטובים יותר בהחלט עשויים לשפר. אך גם כאן ללא ניסיונות לא תהיה לך תשובה מוחלטת. אני מעתי מגבר סטריאו של אנטם והוא היה טוב איני זוכר את מחירו אך הוא היה טוב לדעתי. שמעתי במקביל מגבר של רוטל שני ערוצים והוא פגם בצליל אותו אני מחפש. כך שגם כאן אתה חייב לנסות.

למעלה