מגבונים לטפיחת הזיעה וקרם לחות

why u little

New member
מגבונים לטפיחת הזיעה וקרם לחות

התחלתי לעבוד במקום שדורש ממני עבודה פיזית. רציתי לשאול אם יש למישהי המלצה למגבונים טובים שסופחים את הזיעה כמו שצריך? כאלו שאפשר לסחוב בתיק\כיס? 2) הגיע הזמן. הקרם לחות אזל.. המלצות לקרם לחות טוב לעור מעורב? המליצו פה הרבה על MD משהו.. שכחתי את ההמשך.. אה, ואני די צריכה שיתאפשר לי לקנות את אלו במשביר החדש לצרכן. סופר פארם לא מתאים לי.. (תלושים) תודה רבה

why u little

New member
זה בסדר אם אני אוסיף שאלה?:) תודה

השתמשתי ברצועות שעווה של ויט, שאגב, כל כך לא מומלצות, ועכשיו כולי מלאה כוויות ואדמומיות. שאלתי על זה פעם, אבל אני אשאל שוב... יש משהו מסויים שכדאי\חובה לשים אחרי השעווה? אולי לחטא עם מי פנים, כמו שמישהי הזכירה פה פעם? לשטוף עם סבון מייד אחרי ממש לא אפשרי, כיוון שהידיים מאווווווווד דביקות אצלי אחרי השעווה. אני ממש אובדת עצות:\ החלטתי שלפחות, בינתיים, אני אקפיד לחטא את המקומות לפני השינה עם ספיריט סליציל 2%

tokit

New member
השעווה של ויט יורדת מעולה עם שמן

שמן תינוקות, שמן בישול וכד'.. אח"כ את יכולה להיכנס למקלחת.. להרגיע את יכולה עם אלווורה.

why u little

New member
אוקיי, על הקרם לחות אני כבר אברר

אבל מגבונים לחים... זכור לי כמה שרשורים, אני פשוט לא מצליחה למצוא אותם... אולי מישהי זוכרת?

why u little

New member
עוד שאלה קטנה

ראיתי היום בעיתון שביום שני יש 40% הנחה על כל מוצרי הטיפוח והאיפור. מדובר על הסופר פארם ברחוב הרא"ה ברמת גן... מישהי יודעת אם זה אותו סופר פארם שנמצא מתחת לבלוקבאסטר? אה, ונראה לכן שגם על מוצרים לשיער הם יעשו הנחה? אני מחפשת את הנטרואל פורמולה להפחתת נפח כבר שבוע, אבל רק במשבירים לצרכן. ואין:( ויש לי איזה 400 שקל קופונים להשתמש בהם שם!

•silly•

New member
מדובר על הסופר פארם בשופינג

(הסופרפארם מתחת לבלוקבאסטר הוא בביאליק)

למעלה