מגבונים אורגניים מתכלים

אמא365

New member
מגבונים אורגניים מתכלים

מישהו יודע איפה אפשר לקנות (בזול) מגבונים אורגניים מתכלים (לתינוקות לא למבוגרים)? (מגבונים מנייר שאפשר אחרי שימוש לזרוק לאסלה)

Nia11

New member
עד כמה שאני יודעת אין 'בזול'

אני בודקת כבר כמה חודשים אפשרות לייצר בארץ או לייבא משהו זול יותר מהמגבונים שיש היום של Natracare. בינתיים לא הצליח לי, אבל מי יודע... העצה שלי היא להשתמש באקולוגיים, אבל בחסכנות. אצלי חבילה אחת מחזיקה מעל חודש, כי אני מוציאה מגבון אחד ולא עשרה בכל פעם, ואיפה שאני יכולה אני שוטפת את הטוסיק במים.

נורקס

New member
אני ניסיתי את המגבונית של naturcare

אכן מעולים!!!! פשוט מוצר אחר מהמגבונים הכימיים הרגילים, כך שבעיני אין מה להשוות מחירים בכלל. השתמשנו בהם רק מחוץ לבית (בבית שוטפים בכיור וכשהיתה קטנה יותר-צמר גפן טבול במים). אני פשוט לא סובלת את הריח של מגבונים לחים סופרפארמיים ורק מלקרוא את רשימת הרכיבים שלהם, ממש לא בא לי שזה יגע בגוף שלי ובטח שלא בגוף של התינוקות שלי. הבעיה היא : איפה משיגים מגבונים כאלה? פעם אחרונה צרפתי למשלוח של החיתולים האקולוגיים, אבל לעשות משלוח רק למגבונים, נראה לי מוגזם. בחנויות טבע לא מצאתי אותם. Nia , את יודעת איפה הם נמכרים? בכל מקרה, אם נגיע למפגש אצלך, בטח אבקש שתכיני לי איזה 2 חבילות.

Nia11

New member
בחלק מחנויות הטבע כן מוכרים אותם

מי שמזמין ממני בדואר פשוט מזמין 4 חבילות ואז זה שווה את המשלוח, כי אני מוכרת בפחות מאשר בחנויות וזה מתקזז פחות או יותר עם המשלוח. דרך אגב, אם תסכימי שאכתוב את הפידבק שלך באתר שלי אני מאד אשמח.

אםדניאל

New member
צמר גפן

ואת יכולה להכין בקבוקון עם מים שמן שקדים וכמה טיפות לבנדר ולהרטיב כל פעם.

Nuksmom

New member
בדיוק עמדתי לבדוק אם למישהו יש הצאה כזאת

תודה רבה. כמה זמן זה נשמר בצמצנת סגורה?

אםדניאל

New member
לא יודעת

בבית היתי שוטפת בברז ומכינה בקבוקון קטן רק לנסיעות, אף פעם לא שמרתי לאורך זמן.

אני קונה מגבוני בד יבשים

ופשוט מרטיבה אותם ושמה בקופסא, אח"כ אפשר לכבס ולהשתמש שוב כמה פעמים. אמנם לא מתכלים אבל לפחות בלי חומרים כימיים ומתמחזרים

Nia11

New member
אני מסכימה איתך רק הערה קטנה

המגבונים המתכלים האורגניים הם בלי חומרים כימיים, ומי שמעוניין יכול למחזר אותם.

אמארונה

New member
nia, מה מכילים המגבונים האורגניים?

אנחנו משתמשים בצמר גפן ומים, אבל מחוץ לבית זה לא תמיד פתרון נוח. אני חושבת שאולי המגבונים האלה יכולים לשמש לנו תחליף מחוץ לבית, אבל לא הצלחתי למצוא מידע לגבי מה הם כן מכילים, אלא רק מה הם לא מכילים.

Nia11

New member
איזה כיף לראות אותך פה סופסוף....

אני אשתדל למצוא זמן בערב להעתיק פה את המרכיבים. באופן עקרוני מרכיבים על בסיס צמחי אורגני, וגם מספר מרכיבים כימיים, שבזמנו בדקתי והתגלו מה'בסדר'.

זה גליל של מגבונים

האמת היא שלא ראיתי בסופר, קונה בשוק, נראה לי שעקרונית הם מיועדים לניקיון, אבל עובד מעולה. גליל עננננק עולה 20 שקל ומספיק לנצח במיוחד אם ממחזרים אותם

כמה אפשרויות

אפשר להשתמש ב"נייר טואלט לח" שיש בפארמים והוא פחות נורא מהמגבונים ומה שאני עושה: משתמשת בריבועי בד גזורים (אפשר מחיתולי בד או מכל בד שלא צריך), מנגבת ואוספת בשקית לכביסה. אפשר להרטיב עם קצת שמן (הכי נוח לשים אותו בבקבוק ספורט!) או עם קצת מים.

אמא365

New member
לא לזה התכוונתי

גם אני משתדלת לשטוף במים זורמים בכל הזדמנות אבל הכי נוח מבחינתי להשתמש במגבונים שאפשר לזרוק אותם אח"כ לבית השימוש יחד עם הנייר עם הקקי (אני משתמשת בחר"פ) כי די מסורבל להחליף לו חיתול ולנקות עם מגבוני בד ואז לחפש מה לעשות עם המגבון המלוכלך? ובמיוחד בנסיעה?

wu-wei

New member
היי, נדמה לי שזו פעם ראשונה שאני כותבת כאן

למרות שאני קוראת סמויה כבר כמה חודשים. מאוד נהנית ומשכילה. בנוגע למגבונים, אמנם אסור לזרוק אותם לאסלה, אבל בחוץ אני משתמשת במגבונים אורגניים "simply organics. כתוב עליהם שהםnatural biodegradable, ועשויים מחומרים טבעיים ואורגניים בלבד. (אגב, הם made in israel...). הם מיוצרים ע"י חברת DYNAMIC. אני קונה אותם בת"א, בבית המרקחת ברח' אבן גבירול פינת רח' ז'בוטינסקי (שאגב, מוכרים גם חיתולי BAMBO), וחבילה של 80 מגבונים עולה 10 ש"ח

nunim

New member
התקשרתי

אליהם ונאמר לי כי עומדים לחתום על חוזה עם רשת שיווק גדולה ובעוד כ-3 שבועות ניתן יהיה לרכוש אותם בארץ. עד עכשיו הם בעיקר התעסקו עם חו"ל ומה שניתן היה למצוא במקומות בודדים כמו בית המרקחת בת"א, היה רק בגדר ניסיון. ואכן מדובר בחבילה של 80 מגבונים ב- 10 ש"ח....ממש זול!!!

למעלה