מבריק/מט

לי1002

New member
מבריק/מט

שלום,
רגבה מציעים לנו בסטנדרט ארונות מטבח בצבע מט
שינוי למבריק עולה 5000 ש"ח כשההסבר הוא שמבריק עושים על חומר אחר-MDF (או משהו כזה)
רציתי לדעת אם באמת האפשרות היחידה לעבור למבריק היא לשנות את החומר? יש פתרונות אחרים שהם פשוט לא מציעים? ע"מ שנשלם יותר?
או שהם צודקים ואם אני רוצה מבריק זה המחיר שעליי לשלם?
הקבלן ומעצבת הקבלן אמרו לי שזה ממש לא אמור להיות ככה....במיוחד כשאני רוצה את הצבע הכי פשוט שיש.... 0010

ובלי קשר....אשמח אם יש תמונות של מטבחים מבריקים ומטבחים מט בצבע לבן 0010
כי ברגבה לא היה לי איך לראות ומעניין אותי עד כמה ההבדל משמעותי ואיך נראה המבריק ואיך המט.
תודה!

zivaf2

New member
מוזר

אם כך, השאלה שאת צריכה לשאול אותם- מאיזה חומר הדלתות כאשר לוקחים את הסטנדרט, אם לא MDF?
פורמיקה בגימור מט או מבריק, לרוב עולה אותו דבר, והחומר של הדלת אמור להיות בשני המקרים MDF, אז לא רואה סיבה לגבות על כך תוספת, וכך זה ברוב החברות.
מצרפת לך תמונה של מטבח ב0010 מבריק.

לי1002

New member
עזרת לי ממש!!! ביררתי...........

ביררתי עם רגבה ומסתבר שמה שנותנים לנו בסטנדרט זה סיבית!!! זה משהו ממש גרוע,נכון?????
עכשיו נראה שנצטרך להשתמש בהחלפת הצבע למבריק כבר רק כתירוץ,כי חייבים מינימום אמ.די.אף, נכון? הסיבית יהרס בטח ממש מהר.
הופתענו מאוד שזה הסטנדרט ה"גבוה" שאנחנו מקבלים.

zivaf2

New member
הסיבית של רגבה היא לא בדיוק סיבית רגילה

גם הגופים שלהם אאל"ט הם לא סנדויץ אלא סיבית ירוקה.
אין לי הכרות מקרוב עם החומר, אבל רגבה באמת מייצרים בסטנדרט גבוה ואת יכולה לשאול כאן בפורום, יש הרבה מאד לקוחות מרוצים שלהם, מהאיכות ומהשירות.
אבל- כדאי לבדוק אם הסטנדרט שלהם כשאת קונה באופן פרטי, שונה מהסטנדרט שאת מקבלת דרך הקבלן, אם זו סיבית רגילה למשל- ברור שכדאי להחליף אם רוצים שהמטבח יחזיק מעמד לשנים ארוכות.

zivaf2

New member
אני יודעת

רק המלצתי לוודו שזה בדיוק אותו דבר גם דרך הקבלן, ולא סיבית נחותה יותר.

murfy

New member
עדיין תמוה בעיניי

ידוע שרגבה משתמשת בסיבית, אבל אאל"ט רק גוף הארונות עשוי מסיבית, והדלתות מ-MDF.
אני הייתי חוזרת אליהם שוב ומבררת ממה עשויות הדלתות.
אבל בין אם הדלתות עשויות מסיבית או MDF עדיין לא ברור לי הפער המופקע הזה וחסר פרופורציות במחירים בין מט למבריק.
מדובר בחזית פורמייקה, לא? אם זו פורמייקה, אני לא מבינה מה הבעיה ליישם פורמייקה מבריקה איפה שאין בעיה ליישם פורמייקה מט ולמה צריך להחליף דלתות בשביל זה??
ואפילו אם מסיבה כלשהי הדבר מחייב שדרוג דלתות מסיבית ל-MDF, תוספת של 5,000 נראית לי מוגזמת.

פיטנגו4

New member
כי הסיבית שלהם יותר טובה מסנדוויץ מסוימים

יש סיבית, ויש סיבית.
הסיבית שלהם צפופה ואיכותית יותר מסנדויץ נחות.

אנשים נתפסים למילה במקום להתפס לאיכות.
ארונות מטבח של רגבה מחזיקים מעמד 30 ו40 שנה.
אין שום סיבה להמנע מחברה כל כך טובה רק בגלל המילה "סיבית".

murfy

New member
ואני שואלת אם הסיבית שלהם כל כך טובה, אז למה

הם דורשים תוספת של אלפי ש"ח על שדרוג המטבח לסנדביץ'?
זה מה שביקשו ממני, אבל במקרה שלי דובר רק על גוף הארונות (על דלתות אגב בכלל לא שאלתי. עכשיו אני מבינה שעל דלתות MDF הם היו מבקשים עוד תוספת).
ואיך את יודעת שהם מחזיקים 30-40 שנה?? אני לא מאמינה שהם עבדו עם סיבית כבר לפני 30-40 שנה. ספרי לי על זה עוד כ-20 שנה.

zivaf2

New member
נראה לי שיש כאן בלבול

רגבה מייצרים רק מטבחי סיבית, לא סנדוויץ. גם אי אפשר לשדרג את זה.
פותחת השרשור שאלה על שדרוג הדלתות- מסיבית לMDF, מה שתמוה בעיני כי הדלתות אמורות להיות בכל מקרה מMDF, אבל לרגבה פתרונים...

bonny5

New member
מוזר, גם לחברים שלנו הציעו שדרוג לסנדוויץ

ברגבה, תמורת סכום לא מבוטל. אני די בטוחה שהם נותנים אופציה כזו

murfy

New member
שום בלבול. הציעו לי ברגבה לשדרג לסנדביץ

בתוספת של כמה אלפי ש"ח. אבל כאמור אז דובר על גוף המטבח.
ואם הדלתות שלהם הם בכל זאת MDF, למה שתהיה בעיה עם הגלים וכו'?

zivaf2

New member
אז מוזר מאד, כבר לא יודעת מה לחשוב

אם רגבה מוכרים סיבית ומאמינים במוצר שלהם- למה להציע לשדרג לסנדוויץ?
וכנראה שהדלתות שלהם לא MDF, לדברי השואלת, אבל כאמור- אני לא מכירה את המפרט שלהם ולכן כדאי פשוט לשאול אותם את כל השאלות האלה.

murfy

New member
או! זו בדיוק השאלה שאני שואלת (ראי מה כתבתי

לפיטנגו).

פיטנגו4

New member
אין לי מושג בתמחור שלהם

אבל אין שום סיבה לשדרג.
את מוזמנת לראות איך נראה ארון של רגבה מסיבית, שהיה 12 שנים מעל כיריים , בלי שום הגנה (בלי קולט אדים, בלי לוח זכוכית, כלום)
כשפרקנו אותו כדי להרכיב קולט אדים, ראינו כמה זה איכותי. הוא נראה כמו חדש. בלי התנפחות, בלי שום סימן.
אז בשביל מה לשדרג? מה זה נותן?

אגב, את הארון מתחת לכיור ואת הסוקל הם עושים מסנדוויץ גם בסטנדרט.

murfy

New member
אין כאן צורך בשום מידע פנים לגבי התמחור שלהם

ובכלל זה לא מדע טילים.
אני זוכרת את הסיפור שלך ויודעת שלך ולרבים אחרים יש נסיון החיובי עם רגבה ואני יודעת שלא היית מתפשרת על איכות. אני גם לא אומרת שהמוצר שלהם לא טוב, והם חברה עם מוניטין רב של שנים, וכנראה שזה לא סתם.
אבל השאלה שלי בכלל לא קשורה לזה.
עובדה שהם מציעים גם סנדביץ.
ואם הם מבקשים תוספת לא מבוטלת על הסנדביץ' (שבטח גם להם עולה יותר), מתעוררת השאלה למה. לדעתי, גם התשובה מתבקשת.

פיטנגו4

New member
את רוצה שאנחש?

הנה הניחושים שלי:
1. החומר יקר יותר. נניח שהיית מבקשת מטבח מזהב, אז הם היו מספקים לך את זה, אבל בתשלום הולם. זה לא אומר שמטבח מזהב הוא איכותי יותר...

2. כמויות נותנות הנחה מהספקים. כמות הסיבית שהם קונים עצומה, המחיר נמוך בהתאמה. כמות הסנדויץ' שהם קונים פחותה מזה, ההנחות פחותות.

3. המחיר הועלה בכוונה והוא נועד להרתיע. הם מעדיפים לעבוד עם סיבית, כי יש להם ניסיון מוצלח של עשרות שנים איתו.

murfy

New member
הניחושים שלי בסדר הפוך

3. אז הם בכלל לא חייבים להציע סנדביץ. בטח אם הם מאמינים במוצר שלהם.

2. בהחלט יכול להיות שעל סיבית הם מקבלים הנחת כמות יותר גדולה. אבל כל נגר יגיד לך שבהחה שקונים כמות זהה של שניהם, הסנדביץ עולה יותר, אלא אם מדובר בסיבית ממש איכותית. שמעתי שסיבית של אגר למשל היא כזאת, אבל רגבה לא משתמשים בה.

1. את אומרת שיקר יותר הוא לאו דווקא טוב יותר או מתאים יותר (בהנחה שבכל זאת משווים חומרים מאותה קטגוריה ולא משווים עץ למתכות יקרות, כן?)
? לפעמים זה נכון. לא בטוח שזה נכון במקרה הזה - וזה כנראה עיקר המחלוקת כאן, אבל בואי נסכים שעל זה אנחנו לא חייבות להסכים.

פיטנגו4

New member
בכלל אין לי ויכוח איתך, רק ניחשתי...

בכלל אין לי שמץ של מושג לגבי התמחור שלהם, הם לא משתפים אותי, וגם לא נותנים לי אחוזים (לצערי
)

למעלה