מבקש תגובה אמיתית

בופאלו

New member
מבקש תגובה אמיתית

בין שמים וארץ שני בובות מרקדות סביב סביב מחוללות יד ביד אוחזות שני בובות בחוט קשורות שני בובות מחוללות האחת עינה דומעת השניה צחוק תפזר והיד בחוט אוחזת והעין מסתכלת הבובה מתרוממת ובקול דק היא אומרת מה עיפתי כבר לרקוד לצלילי חליל ותוף השנים עוברות חולפות אהובי לפח ניזרק לי הביאו בוב חדש מרקדת שוב בשניים על אהובי אני חושבת ובלילה לא נרדמת

מומי.

New member
תגובה אמיתית

בופאלו ידיד יקר. אין אצלי תגובה לא אמיתית. הייתי יכול לא להגיב אבל בחרתי אחרת. הרעיון מצא חן בעיני יפה ומעניין וכך גם ההתבטאות. מדבר על רגשות ולכן מגיע אלי ישירות. צריך את המוזות שכתבתי עלין בעבר כדי להתבטא מוצלח יותר - זה משהו שלי. מאד מוצא חן. מומי.

בופאלו

New member
היי ידידי

תודה תודה ניסיתי את נשר אבלשם זה מסורבל איטי מאוד ולכן חזרתי לכאן יתכן שמדי םעם אני אנסה שם בברקת מועדים לשמחה ועל תמעוד בדרכך כי אני צריך אותך כאן

מימי 51

New member
ואולי ?

עת הרוח תישוב בשדרה, אולי תחזור לבובה הבינה, את הבוב מהפח היא תוציא, ושוב תקרא לו - אהובי. וכך בין בוב אחד לשניים יחוללו הם צמודי עיניים, ואולי כשיגיע מועד החלפה, ימצא הבוב לעצמו בובה חדשה.

אפרת.א

New member
צמוד - צמוד!

אהלן איש - תגובה ביקשת, את הארץ כבר ``חרשת``, בשמיים על חוט חוללת, יד אחת רפה שלחת, ובשניה אותה אחזת. מה חבל שהדימעה, את הצחוק בזאת ניצחה... אם תגיש לה שוב ידך, ותאמר לה בלחישה: ``אותך אוהב - בובה יפה,`` לא תפזול היא בדימעה, לא תלך לבוב הבא. תישאר לעד שלך, כשחיוך של גאווה של יופי ועדנה, יפאר את שפתותיה, יעטר את זיו פניה. כך ברוך ורוגע, תירדם לה הבובה, כשהבוב שלה לנצח - נח כאן לצידה. כך יפסיק כאן הריקוד, יעצמו עיניים, ובחיבוק צמוד צמוד- ירדמו בשניים... חג מתן תורה שמח לכולנו:))

למעלה