מבקש רעיון למתנה

Amos123456

New member
מבקש רעיון למתנה../images/Emo65.gif

חברה שלי עוברת לדירה משלה. היא השקיעה המון זמן בחיפוש הדירה, בעיצוב שלה וכל מה שקשור לזה. היא נכנסת לשם בקרוב ואני רוצה לקנות לה מתנה מיוחדת לכבוד זה. מעדיף שזה יהיה משהו מתאים לגודל האירוע. תזכורת: אנחנו 3 חודשים ביחד, וזה קשר משמעותי בשביל שנינו. אשמח לקבל מכם רעיונות

habubnik

New member
האמת, וזה אולי קצת הורס את

הרומנטיקה - אבל אני ממש לא אוהבת את הגישה של "תקנה עציץ/תמונה/סט כוסות קפה/בונבוניירה...." זה נראה לי בזבוז משווע כשמישהו מביא לי מתנה על אירוע כמו מעבר דירה והפריט שהוא הביא useless לחלוטין. כשעוברים דירה תמיד יש משהו שצריכים. אפילו אם זה משהו לא רומנטי כמו מתלה כביסה או מגהץ. אני בעד לשאול אותה, או אם אתה טוב בזה, לנסות להקשיב ולשאול שאלות מנחות ולראות מה חסר לה בדירה החדשה. בין אם זה שעון קיר לחדר שינה (ופה יש לך אופציה למצוא משהו אפילו בעיצוב אישי), או אולי מנורה עומדת (וגם פה יש מקום לטעם אישי) וכד'. בהצלחה

maybesure

New member
../images/Emo45.gif

מוסיפה: מכשירי חשמל קטנים למטבח דוגמת בלנדר או מיקסר, טוסטר או טוסטר אובן - לפי התאמת הסכום לאפשרותך. מתחילים מסביבות 50 ש"ח. אני עוד משתמשת במיקסר עוגות שחברים קנו לנו לחתונה - ומכל המתנות והכסף שקיבלנו.. איכשהו את זו אני הכי זוכרת. הכי שימושי. לדירה באמת מתאים משהו שימושי. אפשר להוסיף כרטיס ברכה רומנטי להשלמת המיוחדות.

Amos123456

New member
עצות טובות

נכון - צריך משהו שימושי. תוכלו לתת עוד רעיונות כאלו? תודה תודה
עמוס.

maybesure

New member
../images/Emo77.gif

אם אין מזגן - אפשר מאוורר לבינתיים. לחורף - מפזר חום. מגבות סט מצעים שמיכת קיץ סולם קטן לבית לא כתבת מה הסכום המוקדש בערך.. ממליצה לבקר גם פה:

ק א סי

New member
גם אני בעד מתנה שימושית שמראה

שהקשר ביניכם יותר רציני מסתם נימוסין. והכי חשוב - פתק החלפה. אם אתה קונה משהו למטבח, אז בחנות גדולה שאפשר בקלות להחליף למשהו אחר. אם מוצר חשמלי, אותו כנ"ל. גם תראה לה רצינות ואכפתיות וגם היא תוכל להחליף למשהו שבדיוק מתאים לה, בלי לפגוע בך.

Netta79

New member
אמממ...

המתנה הכי טובה , זה לעזור לה בהתנהלות ... אם היא לא טובה בכל ענייני המקדחות , תלית מדפים , וילונות וכו ... זה יהיה מקסים מצידך ... בנוסף , אם היא אוהבת פרחים , איזה עציץ מיוחד שתראו אותו צומח יחד איתכם איזה כייף לכם!!!

סבון של פעם

נראה לי שזה מתנה כיפית לכל מעמד יש שם אחלה מתנות רחניות לבית. ובנות מתות על הדברים האלה.

למעלה