מבקש עזרה לגבי זוגיות של רווק ללא עם גרושה+2

DANIAVNI

Well-known member
מבקש עזרה לגבי זוגיות של רווק ללא עם גרושה+2

העניין כזה
אני רווק ללא ילדים ומחפש קשר רציני
בין היתר אני רואה באתרי הכרויות מודעות של גרושה+2 ילדים
( או 1 או 3 - זה לא העניין ..)

קשה לי קצת להבין, איך אפשר ליצור מזה זוגיות רצינית?
הרי תמיד זה יהיה היא+הילדים+אולי גם האבא ברקע
ומצד שני אני הזר האאוטסיידר.

משהו מרגיש לי לא שלם
אפילו אם יהיה קשר מצויין עם הילדים שלה זה עדיין יהיה
קשר חסר לתחושתי .

מה דעתכם ?

tzachy

New member
רק אתה יכול וצריך להחליט, אבל אני יכול לציין את השקפת עולמי

בהשקפת עולמי, שאני יודע שהיא יכולה להיחשב קצת "אוטופית". נישואין זה "לתמיד" (אין באמת "תמיד" כי מתישהו בן/ת-זוג נפטר).

הורי לא התגרשו, אחי שנשוי+ כנ"ל.
אולי אחת הסיבות שאני רווק-"בררן" היא שאני מאמין במוסד הנישואין ומאמין שצריך לבחור בת-זוג שלא אצטרך להתגרש ממנה (למרות שאין אף פעם 100% ביטחון), עד כמה שאפשר לחזות מראש.

זאת ועוד, גירושים ברמה החברתית, עלולים ליצור בעיה לרווקים. יש מה שנקרא "מונוגמיה סידרתית" שדוגמא לזה היא גבר שנישא צעיר לאישה צעירה, מוליד איתה ילדים, מתגרש אחרי כמה שנים מתחתן עם אישה צעירה יותר, שוב מוליד ילדים, שוב מתגרש אחרי כמה שנים וכו' וכו'. בפועל, גם אם פורמלית זה לא פוליגמיה, זה סוג של ריבוי נשים במבחן התוצאה האבולוציונית (צאצאים מנשים שונות).

כשיש מספר דומה של גברים של נשים באוכלוסיה זה עלול ליצור חוסר איזון, כי רוב הרווקים שאני לפחות מכיר מעדיפים רווקות (תמיד יש יוצאים מהכלל וגם זה בסדר), כלומר נוצר מצב שיש יותר רווקים מרווקות (כאלה שלא נישאו מעולם. כמדומני, זה המצב בפועל(?). אפשר לבדוק נתונים סטטיסטיים) וזו בעיה.
בעיה נוספת היא שכל זוג שמתגרש יוצר, לפחות תיאורטית, ביקוש לדירה נוספת, אפרופו משבר הדיור.

יחד עם זאת, פעם הכרתי בחורה שאבא שלה נישא כרווק לגרושה עם ילדה. הנישואין החזיקו מעמד עשרות שנים והיו מאוד מוצלחים (והיו עוד ילדים). הכרתי גם את האמא שלה, כך שכאמור אין כאן "כלל ברזל". אתה זה שצריך להחליט אם זה מתאים לך או לא. אתה גם זה שנושא באחריות לכישלון/הצלחה... אז בהצלחה בבחירה.

כשמוצאים חיבור אמיתי עם אדם

אז שאר הדברים לא ממש נכנסים בחשבון
כי כשאתה (או את לצורך העיניין) פוגש אדם שיש לך חיבור עמוק איתו, אז זה האדם שחיפשת כל החיים, ואין לדעת עם מי החיבור הזה יכול לקרות, זה יכול להיות עם כל אחד, זה שהם גרושים או עם ילדים או וואטאבר, זה לא משנה את מה שאתה מצאת, וזה את החיבור שלך
עכשיו מה תעשה אחרי שגילית שהחיבור שלך יצא עם גרושה +2 (לדוגמא)
מה תעשה...?
חיבור זה משהו שאתה מרגיש בתוך הלב, אתה וזו שמולך,גם היא מרגישה את החיבור, ילדים או לא ילדים גם היא מעריכה את ההזדמנות ותתן את כולה לא לאבד אותו
ואתה מרגיש שהיא זו היא
איך תוותר על זה ?
ועוד עם סיבות שכליות, שבכלל לא קשורות ללב?
&nbsp
כמובן שאני מדבר על חיבור אמיתי, עמוק, שאותו אי אפשר להכניס לתאוריה, מרגישים אותו רק כשהוא קורה באמת, עד אז זה רק נגיעות של חיבור
&nbsp
מאידך
הייתי מציע שמלכתחילה לא תכניס תראש למיטה חולה
זאת אומרת שעדיף שלא תכנס למשהו עם מישהי שקשה לך לקבל משהו אצלה, כי אם פתאום יתעורר שם חיבור עוצמתי, לא תוכל לברוח מזה (עכב הסיבות הנ"ל)
&nbsp
&nbsp
זו רק דעתי

DANIAVNI

Well-known member
זה לא מה שאני מחפש

אני פשוט שואל את עצמי אם כדאי לי לפסול מראש כל גרושה + ילדים
מתוך מחשבה שלא אוכל להתמודד עם זה ולקבל את זה.

העניין הוא, שלפני שאני עושה מה שנראה לי נכון
פשוט לא לחפש ולקבל פניות מגרושות +
אני בכל זאת הייתי רוצה לשמוע דעות נוספות.

DANIAVNI

Well-known member
מוזר שבאתרי ההכרויות אין אופציית חיפוש של מישהי ללא ילדים

אלא רק רווקה או גרושה
תיאורטית אני מעדיף גרושה ללא ילדים על רווקה אמא חד הורית
מעשית
מתברר שבאתר הכרויות שבדקתי 99% מהגרושות הן עם ילדים
מה שמוביל אותי לחשוב שיש גרושות ללא ילדים שנרשמו כרווקות
אבל זו רק השערה
מה דעתכם ??

dory141

New member
יש באתר OKCUPID

חפש באפשרויות המיוחדות את doesn't have kids וסמן V. יש גם אפשרות לבדוק האם האישה מעוניינת בילדים, עשויה לרצות אותם או לא מעוניינת שיהיו לה.

DogsPCI

New member
הלו לילה טוב, מבין אותך לחלוטין...

גם אני הייתי שם פעם, ועם מישהי שבעיני נחשבת לא פחות ממדהימה.

אבל אכן, לפחות בסיטואציה בה אני הייתי - זה באמת להצטרף למשהו קיים.

והשאלה היא מה אתה מחפש לעצמך?

אישית, אני חיפשתי גם קצת שיהיה מקום לפתח את הזוגיות שלנו לפני שאני הופך למשפחה. ובסיטואציה הזו זו הייתה קצת בעיה. כי ממש אי-אפשר לצאת ולבלות בצורה גמישה, שלא לדבר על לנסוע לסופ"ש או חופשה, וכן - הספונטניות - לא קיימת.

ואני לא יכולתי לראות את עצמי מתחייב הלאה בלי כל הנ"ל, שכן ככה בעצם מכירים יותר לעומק, כן? איך אני יכול להתחייב למישהי שלא ביליתי איתה מספיק זמן, ולא חווינו כל מיני סיטואציות יחד?

לא אומר שזה בלתי אפשרי, אומר שזה מאוד תלוי בעד כמה הצד השני ייצב לעצמו את המערכת ויש לו מקום גם למשהו נוסף, שהוא בהתחלה - חיצוני למשפחה הקיימת. ואדייק ואומר - שיש לה הרבה מקום. בעיה, לי זה היה מאוד מצער שהגענו למסקנה שעד כמה שרצינו... בפועל - תמיד הזוגיות שלנו הייתה במקום השני. לא קל.

ומבין מה שאתה אומר על כך שאתה מעדיף גרושה על רווקה... הראש שלהן הוא שונה לגמרי!! והרבה יותר בוגר ומתאים לי לפחות. לגבי הגרושה ללא ילדים - מבין אותך גם, בעקבות מה שכתבתי למעלה. אם כי, אם תהיה מישהי שתדע (ושהמציאות גם תאפשר לה) גם לפנות מספיק מקום - ילדים הם לא משהו שלילי - חלילה!! בטח ובטח כשאין צפייה ממך להפוך להיות האבא שלהם, אלא להיות מבוגר-אחראי שאכפת לו מהם המון, ושילמד גם לאהוב אותם המון.

וזה גם תלוי במי שאתה, בהאם אתה רוצה ילדים, בהאם היא רוצה עוד ילדים וכו'. בקיצור, לרוב במקרים הנ"ל אתה לא מתחיל זוגיות חדשה, אתה די מצטרף למשפחה קיימת.

רווקות - תפנימו! צאו מהסרט שלכן או שהמציאות תוציא אתכן ממנו! חחח! אם כי זה לא בהכרח מצחיק. אבל באמת, נשים (ואולי גברים - לא יודע) שהן בפרק ב' בחיים שלהן, הן לרוב הרבה הרבה יותר חכמות ובוגרות מיכן - כאילו אין מה להשוות בכלל. הבדל בין ילדות לנשים.

*** - ולצאת ידי חובה, אני פה מכליל אבל זו הכללה מהנסיון האישי שלי. וכן אומר כי אני בטוח שלא מעט גברים גם משנים תפיסת עולם בפרק ב' והופכים הרבה יותר מוכנים לזוגיות טובה. אולי אסכם ואומר כי נישואין יכולים יכולים גם ללמד המון... את כל אחד מהצדדים - גברים ונשים כאחד, תלוי אם הם לומדים מהטעיות של עצמם או בטוחים שהם היו 10! ובעיקר הצד השני היה "אשם". מצער לראות כי רבים/ות לא לומדים/ות עד שהם לא חוטפים/ות... חזק!!

יאללה, חפרתי. לילה טוב. בהצלחה!!

למעלה