מבקש עזרה ברוסית...

מצב
הנושא נעול.

conundrum3

New member
מבקש עזרה ברוסית...

מבקש עזרה ברוסית...
נכון, זה לא הפורום המתאים בדיוק לנושא, אבל מה לעשות... זה הפורום היחיד שאני מרגיש בנוח לבקש בו עזרה בנושאים שונים ומשונים, והיה כבר מי שטרח והסביר לי איך לחבר DVD מסוג ז' עם טלויזיה גרוטאה מלפני הספירה... עכשיו יש לי בקשה נוספת, והפעם בתחום התרגום. אני צריך מישהו שיודע רוסית ויכול לצרף קובץ WORD קטן ובו תרגום ברוסית (באותיות קיריליות, מן הסתם) של המשפט הבא: "נא לא לזרוק פסולת לחצר, לרבות ממחטות משומשות. תודה". אם זה מסובך, אפשר את הנוסח המקוצר: "נא לא לזרוק פסולת לחצר. תודה". אם מישהו יכול לעזור לי - יבורך (עד כמה שזה שווה משהו).

bogii

New member
יש לי אחלה פתרון בשבילך

מבקש עזרה ברוסית...
נכון, זה לא הפורום המתאים בדיוק לנושא, אבל מה לעשות... זה הפורום היחיד שאני מרגיש בנוח לבקש בו עזרה בנושאים שונים ומשונים, והיה כבר מי שטרח והסביר לי איך לחבר DVD מסוג ז' עם טלויזיה גרוטאה מלפני הספירה... עכשיו יש לי בקשה נוספת, והפעם בתחום התרגום. אני צריך מישהו שיודע רוסית ויכול לצרף קובץ WORD קטן ובו תרגום ברוסית (באותיות קיריליות, מן הסתם) של המשפט הבא: "נא לא לזרוק פסולת לחצר, לרבות ממחטות משומשות. תודה". אם זה מסובך, אפשר את הנוסח המקוצר: "נא לא לזרוק פסולת לחצר. תודה". אם מישהו יכול לעזור לי - יבורך (עד כמה שזה שווה משהו).
יש לי אחלה פתרון בשבילך
זה בדוק ועובד מצויין אם לשכנים שלך יש ילדים קטנים שמייצרים ליכלוך בחצר של הבית יש מוצר שנקרא "ביצי קינדר" קצת יחס חצי חיוך וסבלנות עם הצווי קינדר לילדים ופתרת את כל הבעיה, זה פטנט רשום של אשה עתירת ניסיון אישה שבעלה שוכב מרותק למיטה מה שנקרא אדם סיעודי הילדים בשכונה היו מרעישים ומלכלכים את החצר ולא היה לו מנוחה מה עשתה? עלתה לביתם של הילדים עם הצווי ביצי קינדר הסבירה להם את המצב ומאז לא רק שיש שקט ונקי. הם שואלים אם היא צריכה עזרה כמו למשל ללכת לחנות לקנות לה לחם טרי, תלמד איך להפוך ילדים ושכנים שיהיו בשכנות טובה יותר יש מצב שתצליח בצורה הזו, רוסית? אני יודע לומר "יא טיביה לו בלו" בדרך כלל זה עובד טוב שבוע טוב ובשורות טובות

conundrum3

New member
לשכנים שלי יש ילדה מנומסת

יש לי אחלה פתרון בשבילך
זה בדוק ועובד מצויין אם לשכנים שלך יש ילדים קטנים שמייצרים ליכלוך בחצר של הבית יש מוצר שנקרא "ביצי קינדר" קצת יחס חצי חיוך וסבלנות עם הצווי קינדר לילדים ופתרת את כל הבעיה, זה פטנט רשום של אשה עתירת ניסיון אישה שבעלה שוכב מרותק למיטה מה שנקרא אדם סיעודי הילדים בשכונה היו מרעישים ומלכלכים את החצר ולא היה לו מנוחה מה עשתה? עלתה לביתם של הילדים עם הצווי ביצי קינדר הסבירה להם את המצב ומאז לא רק שיש שקט ונקי. הם שואלים אם היא צריכה עזרה כמו למשל ללכת לחנות לקנות לה לחם טרי, תלמד איך להפוך ילדים ושכנים שיהיו בשכנות טובה יותר יש מצב שתצליח בצורה הזו, רוסית? אני יודע לומר "יא טיביה לו בלו" בדרך כלל זה עובד טוב שבוע טוב ובשורות טובות
לשכנים שלי יש ילדה מנומסת
הבעיה היא לא בילדה. הבעיה היא בשכנים. הם אלה שזורקים לי ממחטות לחצר. ועוד על החניה שלי.

bogii

New member
נ.ב

יש לי אחלה פתרון בשבילך
נ.ב
אפילו הגרפים של הביצים האלה זה כמו קינדרלך שגדלים יפה ומחלקים דוידנדים, בקיצור להשקיע בעתיד של ילדים בדרך כלל מוכיח את עצמו, להלן הגרף,

bbb119

New member
אתה גדולללללללל! הרגת אותי מצחוק

מבקש עזרה ברוסית...
אתה גדולללללללל! הרגת אותי מצחוק

darkman7

New member
קבלי...קובץ וורד

מבקש עזרה ברוסית...
קבלי...קובץ וורד

אנוציקה

New member
התרגום פה קצת "חורג" ממה שהוא ביקש

קבלי...קובץ וורד

conundrum3

New member
תודה רבה. אפשר תרגום מלא של מה

קבלי...קובץ וורד
שכתבת? שלא ייצא, שאני מקלל אותם או משהו בסגנון... על פניו נראה לי המון מילים יחסית למה שכתבתי בעברית.

פנינה9

New member
"ממחטות משומשות"

שכתבת? שלא ייצא, שאני מקלל אותם או משהו בסגנון... על פניו נראה לי המון מילים יחסית למה שכתבתי בעברית.
"ממחטות משומשות"
תקרא את ספר ההנחיות לשוטרים בקהילה. זה סימן מספר 1 לפעילות של זונות [סליחה]. נערות ליווי [יותר מכובד] בשכונה שלך. הפיתרון המוצע לבעלי דירות ע"פ מיטב ידיעתי: התקנת גלאי תאורה אוטומטי הנדלק בכל תנועה.התקנת בית מצלמה אבטחה אפילו ריק כדחליל. אני אומנם גרה בבית פרטי באזור כפרי אך הפתרון הנ"ל עובד כנגד הגנבים "הקטנים".

מצב
הנושא נעול.
למעלה