מבקש המלצה על תוכנת SIP / VOIP

מבקש המלצה על תוכנת SIP / VOIP

שתתן אפשרויות להגדרות השירותי VOIP למשל שרתי STUN וכו', לא חשוב אם חינם או בתשלום.

k-don

Well-known member
רונן, צריך התיחסות גם למכשיר/מערכת הפעלה

לא כל תוכנה קיימת בכל מערכת הפעלה

k-don

Well-known member
זה מה שקורה כשעוברים

בין צרכנות / סלולארי ואייפון

איילת!! תמחקי את התגובות שלו

הוא הרס לי את השירשור, עכשיו אף אחד לא עונה לי

k-don

Well-known member
בסוף עוד תקרא לי טרול

לגבי התוכנות שאלת טירון: למה צריך להגדיר את שרתי ה stun? ולא להשתמש בשרתים של התוכנה? יש פורטים חסומים? מה רע ב fring?

כן, יש בעיה עם הפורטים

והצלחתי בעזרת שרתי STUN להתחבר בצורה חלקה, אבל זה נעשה על המחשב, עכשיו אני צריך אותו הדבר על האייפון, פרינג תומכת בSIP?

Lord Chancellor

New member

Lord Chancellor

New member
Fring היא אפליקציה סלולארית להתקשרות בין בני

קהילה, קהילת משתמשי Fring, ולא נועדה להתקשרות אל מנויי רשתות טלפונים ציבוריות כאשר מבקש משתמש Fring להתקשר אל נמען ברשת טלפונית ציבורית, עליו להשתמש ב- credentials של SIP provider שרת STUN מאפשר לקליינט SIP למצוא את הכתובת הציבורית שלו, את סוג ה- NAT אשר מאחוריו הוא מצוי, ואם הפורט החיצוני ששודך לפורט הפנימי באמצעות ה-NAT בלא שרת STUN, אין ערובה כי נסיון ההתקשרות יעלה יפה, ולעיתים יהיו נחוצים מספר נסיונות התקשרות בטרם יווצר "NAT hole" אשר מבעד לו תתאפשר הקמה מוצלחת של שיחה עם זאת, מכיוון שהשרות המסופק על ידי שרת STUN הוא סטנדרטי, ומוגדר על פי פרוטוקול, בהחלט אפשרי כי ל- Fring יש שרת מסויים בו הוא משתמש תמיד לצורך הזה, ואין המשתמש צריך לספק בעצמו שם של שרת STUN בזמן הקינפוג

כן, ולא רק זה, אין לתוכנה אפשרות לספיקר

אני לא מסוגל לדבר עם המכשיר באוזן, זה די משגע, אני מתקשר היום לפניטל לבדוק לגבי התוכנה שלהם, אולי להם יהיו פיתרונות.

k-don

Well-known member
אבל מי חוסם לך פורטים?

לסלקום אסור לחסום פורטים

Lord Chancellor

New member
WiFi זה OK.

אינני מאמין שהנתב האלחוטי הביתי הפורש את הרשת - חוסם פורטים סטנדרטיים, אולם, אם מדובר בספק אינטרנט המשווק גם טלפוניית IP, ומוכר לך את הנתב - שווה לבדוק. יתכן שהוא מעונין למנוע תחרות, או שהוא כבר מחזיק משהו פעיל משלו המשתמש כל היום באחד הפורטים הנחוצים אבל, מתוך תיאור הבעיה אני מתרשם כי מה שחסר הוא שימוש בשרותי שרת STUN

לבזב"ל? לא

אבל רעיון, אני אנסה לבדוק, אבל לדעתי הבעיה יותר עמוקה, אני רוצה שהמכשיר שלי יתחבר בכל מקום שאוכל להתחבר, ועצם העובדה שאני אפתור את הבעיה מקומית זה לא מספיק.

למעלה