מבקש המלצה על מדפסת משולבת (פקס+סריקה),אמינה, וחסכונית.WIFI

מבקש המלצה על מדפסת משולבת (פקס+סריקה),אמינה, וחסכונית.WIFI

- גילוי נאות - נשלח גם לפורום מחשבים --

מבקש המלצה על מדפסת משולבת (פקס+סריקה),אמינה, וחסכונית.
לא חייבת להיות צבעונית, עם WIFI

מהם הדגשים הבסיסיים שאני צריך? לא רוצה משהו משוכלל, מדפיס כמה עשרות עמודים בחודש גג. יותר לצורך סריקה ופקס.
ומה טווח מחירים מומלץ?

1. שתהיה חסכונית בתפעול שלה - כלומר מחסניות זולות מקוריות.

2. אם בצבע - אז שלא יהיה צורך לקנות מחסניות צבע , כחובת שימוש אם הצבע נגמר, כלומר שהצבע לא יגביל אותי שאהיה חייב לקנות מחסנית צבע. כשנגמרת לצורך הדפסת שחור לבן....

3. כמה שיותר קומפקטית וקטנה, אבל זה לא מחייב

4. אחריות, ואמינות

האם המדספת הזו עונה על הדרישות?

מדפסת אלחוטית משולבת פקס Canon Pixma MX495

מדפסת אלחוטית משולבת פקס מבית Canon, כוללת מכונת צילום וסורק, הדפסה בשחור עד 8.8 עמודים בדקה, בצבעוני עד 4.4, הדפסה מענן וצג LCD
המדפסת מגיעה ללא כבל USB (הנחוץ לחיבור המדפסת למחשב), ניתן לרכוש כבל בנפרד ב-10 שקלים במעמד הרכישה

סוג: מדפסות הזרקת דיו‏, יצרן: Canon‏, רזולוציה מקסימלית: 4800*1200‏, תכונות: משולבת All-in-One‏, פקס‏, אלחוטי‏, מדפסת תמונות‏, משך אחריות: 3 שנים‏,

מקור:
http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store...m_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap#

bogib

New member
Canon Pixma MX475

יש לי את Canon Pixma MX475, מאוד מרוצה ממנה בתור משתמש קל יחסית.
מדפיסה כמו שצריך, צילום, פקס וסריקה נעשים בצורה מאוד קלה, מהירה ולא מסובכת כלל. כבר תקופה שכשאני מדפיס בשחור ולבן יש לי הודעה שמחסנית הצבע הולכת להיגמר, אבל אני לא רואה שזה מפריע להדפסה ללא צבע, יש שתי מחסניות, אחת שחור ואחת צבע, עד עכשיו החלפתי רק פעם אחת את השחור ולא השתמשתי בתחליפי אלא קניתי מקורית שלא זולה, אבל מכיוון שאני לא מדפיס כמויות זה לא כל כך נורא.
כשחיברתי אותה התקשרתי לשירות כדי להגדיר את הפקס עם מספר הטלפון והבחור תוך מספר רגעים עזר לי לסדר את זה בקלי קלות תוך כדי הגדרת אחרי כמה צלצולים הפקס יגיע. גם כשחיפשתי היה כתוב שהיא לא מגיעה עם כבל USB, אבל כשקניתי אותה ראיתי שהיא כן מכילה כבל אז לא יודע לגבי זה.
מגש הנייר נסגר כך שהוא לא צובר אבק וזה נחמד.
לא השתמשתי בה בחיבור אלחוטי אלא רק בחיבור למחשב.
בהצלחה

מחשבות

New member
לקנון ממשק משתמש מחפיר. לא מתקרב לזה הנפלא יחסית

של HP. מנגד, HP הפכו ללא אמינים שזו כבר בדיחה סרת טעם.

urilei

New member
לא מכיר את המדפסות שלהם

אבל לאור ניסיון עם המצלמה שלהם - לא אכניס הביתה מדפסת שלהם.
אכן - ממשק מחפיר. נראה כמו עבודה של ילד בתיכון.

G Gabi

Member
שנים שאני משתמש רק במדפסות לייזר של Brother

אין לי צורך בצבעוני. משתמש רק בש"ל.
הנוכחית: MFC-L2700DW. יש לה חיבור אל-חוטי, מעולם לא השתמשתי בו. היא מחוברת חוטית לתשתית התקשורת.
הקודמת הייתה MFC-7320 (יש מקומות שהיא מוצגת כ-7340). הדפיסה אצלי מעל 50,000 הדפסות ועברה לקרובת משפחה שעושה בה שימוש גם היום.
&nbsp
אפשר למלא טונר לבד, כתבתי על כך בעבר בפורום, אפשר לחפש בארכיון.
עלות טונר חלופי כ-60-70 ש"ח.
מקורי סביב 280-350 ש"ח.
טונר מספיק לכ--2500-3000 הדפסות
לא רואה סיבה לקנות מקורי. אחרי 3-4 מחסניות.. זה כבר עלות של מדפסת חדשה.
לפי נתוני יצרן, צריך להחליף תוף לאחר 12,000 הדפסות.
&nbsp
~~~~~~~~~~
&nbsp
אם עיקר הצורך הוא סריקה ופקס -
נסה לאתר מכשיר ייעודי באגורה ואתרים דומים. סביר להניח שלא יהיה קשה לאתר סורקים. פקסים, אולי מעט מסובך יותר. אבל, אפשר לבחון הצטרפות לשירות Fax2mail. העלות לכל היות 8.2-8.3 ש"ח לחודש. יש גם שירותים שנותנים מספר זמני בחינם (לבדוק מדיניות פרטיות).

sweetums

New member
4 אחריות ואמינות? רוב המדפסות של קנון
עם שלוש שנים אחריות, למרות שהן אמינות. שתי הקודמות החזיקו יותר מ3 שנים כל אחת.
הממשק בסדר גמור, אבל קח בחשבון שראשי הדיו לא כ"כ זולים. אפשר לקנות ראשי דיו גם באמזון ולהוזיל את העסק.
&nbsp
ב344 אפשר לקנות את MB2050 במשרדיה שמיועדת לעסקים קטנים יותר- גדולה יותר, אבל עלויות ההדפסה נמוכות וראשי דיו נפרדים.
כרגע לא במלאי http://www.misradia.co.il/product/id/14763

תודה. החשיבות שלי היא בעצם קנייה של מחסניות נפרדות?

שכאשר הצבעונית תסיים את תפקידה לא אצטרך לקנות אלא אוכל בשחור?

בנוסף עדיף לי רק שחורה...

sweetums

New member
רק שחור?לייזר,אבל משולבת לייזר יקרה משמעותית
ברוב המדפסות זה לא המצב ומכריחים אותך לקנות גם את הצבע השני. אפשר להוריד את המדריך למשתמש מאתר היצרן ולבדוק את זה.

למעלה