עמלץ כחולבן
New member
מבקש המלצה על מדפסת משולבת (פקס+סריקה),אמינה, וחסכונית.WIFI
- גילוי נאות - נשלח גם לפורום מחשבים --
מבקש המלצה על מדפסת משולבת (פקס+סריקה),אמינה, וחסכונית.
לא חייבת להיות צבעונית, עם WIFI
מהם הדגשים הבסיסיים שאני צריך? לא רוצה משהו משוכלל, מדפיס כמה עשרות עמודים בחודש גג. יותר לצורך סריקה ופקס.
ומה טווח מחירים מומלץ?
1. שתהיה חסכונית בתפעול שלה - כלומר מחסניות זולות מקוריות.
2. אם בצבע - אז שלא יהיה צורך לקנות מחסניות צבע , כחובת שימוש אם הצבע נגמר, כלומר שהצבע לא יגביל אותי שאהיה חייב לקנות מחסנית צבע. כשנגמרת לצורך הדפסת שחור לבן....
3. כמה שיותר קומפקטית וקטנה, אבל זה לא מחייב
4. אחריות, ואמינות
האם המדספת הזו עונה על הדרישות?
מדפסת אלחוטית משולבת פקס Canon Pixma MX495
מדפסת אלחוטית משולבת פקס מבית Canon, כוללת מכונת צילום וסורק, הדפסה בשחור עד 8.8 עמודים בדקה, בצבעוני עד 4.4, הדפסה מענן וצג LCD
המדפסת מגיעה ללא כבל USB (הנחוץ לחיבור המדפסת למחשב), ניתן לרכוש כבל בנפרד ב-10 שקלים במעמד הרכישה
סוג: מדפסות הזרקת דיו, יצרן: Canon, רזולוציה מקסימלית: 4800*1200, תכונות: משולבת All-in-One, פקס, אלחוטי, מדפסת תמונות, משך אחריות: 3 שנים,
מקור:
http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store...m_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap#
- גילוי נאות - נשלח גם לפורום מחשבים --
מבקש המלצה על מדפסת משולבת (פקס+סריקה),אמינה, וחסכונית.
לא חייבת להיות צבעונית, עם WIFI
מהם הדגשים הבסיסיים שאני צריך? לא רוצה משהו משוכלל, מדפיס כמה עשרות עמודים בחודש גג. יותר לצורך סריקה ופקס.
ומה טווח מחירים מומלץ?
1. שתהיה חסכונית בתפעול שלה - כלומר מחסניות זולות מקוריות.
2. אם בצבע - אז שלא יהיה צורך לקנות מחסניות צבע , כחובת שימוש אם הצבע נגמר, כלומר שהצבע לא יגביל אותי שאהיה חייב לקנות מחסנית צבע. כשנגמרת לצורך הדפסת שחור לבן....
3. כמה שיותר קומפקטית וקטנה, אבל זה לא מחייב
4. אחריות, ואמינות
האם המדספת הזו עונה על הדרישות?
מדפסת אלחוטית משולבת פקס Canon Pixma MX495
מדפסת אלחוטית משולבת פקס מבית Canon, כוללת מכונת צילום וסורק, הדפסה בשחור עד 8.8 עמודים בדקה, בצבעוני עד 4.4, הדפסה מענן וצג LCD
המדפסת מגיעה ללא כבל USB (הנחוץ לחיבור המדפסת למחשב), ניתן לרכוש כבל בנפרד ב-10 שקלים במעמד הרכישה
סוג: מדפסות הזרקת דיו, יצרן: Canon, רזולוציה מקסימלית: 4800*1200, תכונות: משולבת All-in-One, פקס, אלחוטי, מדפסת תמונות, משך אחריות: 3 שנים,
מקור:
http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store...m_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap#