מבקש ביקורת לאתר שבניתי

דב ברק

New member
מבקש ביקורת לאתר שבניתי

שלום בניתי אתר עם אלמנטים בתלת מימד לשווק באינטרנט ע"י הורדה הוא לא גמור סופית (הקישורים ההזמנות והמחירים) מבקש מאד את חוות דעתכם כתובת האתר http://www.geocities.com/the3dfactory תודה דב ברק

idan1986

New member
../images/Emo32.gifאחי האתר שלך קטלי אבל...../images/Emo32.gif

בחייך אל תאחסן אתר יפה ופצצתי כזה בgeocities זה הדבר היחיד שדופק את האתר שלך ואני מקווה שתצליח נ.ב לכל ילדי הפורטלים! ככה מעצבים אתר לא כמו שהחדר שלכם נראה!

אתר יפה ומושקע, אבל...

קודם כל אני מסכים שאתה חייב לשים אותו על שרת ללא פרסומות. ב. אם היית יכול טיפה לעגל פינות - זה יהיה סבבה, כי הוא טיפה ריבוע כזה... האמת היא שגם ככה הוא פצצה, אבל שיפור קטנטן לא יזיק. (דיעה פרטית...
)

on drugs orange

New member
נהדר

מאד מאד אהבתי (הלוואי עלי יכולות כאלה) רק דבר אחד , כאשר נכנסים לתוך סטים אין אפשרות לחזור חזרה למסך הראשי (לפחות לא אחת שמצאתי) אז הייתי מציע לך להוסיף לינק קטן כזה. וכמובן לשים את זה על שרת ללא פירסומות. orange

OldWebMaster

New member
אני מברך אותך על אתר מעוצב טוב מאוד

יש לי רק כמה הערות או שאלות למחשבה: 1. בעצם כל התוכן באתר בנוי בתמונות ואם תרצה לבצע שינויים קטנים תצטרך ליצר אימגים חדשים. האם השיקול לבנות הכל מתמונות ולערוך אותן עם עורך ויזואלי נבע מחוסר ידע ב HTML ? 2.האם היה כדאי לתת אפשרות למשתמש לראות חדר בתלת מימד ולגרור אליו את האלמנטים שיבחר כך שיוכל לקבל תמונה ברורה יותר על מה הוא עושה? 3. כה לחי אחד הרעיונות היותר טובים שראיתי בזמן האחרון וביצוע מעולה.

galitay

New member
אחד העיצובים הטובים שראיתי פה

ובכלל עצוב מצוין, אני הרבה זמן באינטרנט וזה ממש מצקועי. הבעיה שהוא קצת איטי (לא יוגע אם בכלל שהוא על גיאוסיטיס או בגלל גודל התמונות) אבל חוץ מזה אחלה אתר.

d2d

New member
פשש..אתר מצויין אבל

לאתר כזה לא מגיע להיות בGEOCITIES

d2d

New member
שכחתי משהו

הטקסט שמסביר על האתר (אני יודע שהוא מופיע כתמונה) מיושר לימין במקום לשמאל - לא משהו רציני אבל זה נוח יותר שטקסט באנגלית מיושר לשמאל

למעלה