זסטים
מכינים זסטים עם סזטר (צעצוע חמוד וחד תכליתי) ומבשלים כמה דק' בסירופ של סוכר ומים. זה מרכך אותם וגם מרכך להם את הטעם (הם מרים מדי לפני הבישול). אפשר לשים מעט זסטים דקיקים גם אם לא מבשלים, אפשר לגרד עם פומפיה מעט קליפה של תפוז כתום. זה אמור להיות בסדר. אם את רוצה לקשט עוגה חתוכה אז פירות טריים יכולים להיות נהדרים למטרה זאת (פלח קלמנטינה, רבע תות, פרוסת בננה), רק כדאי לזגג מעל הפירות כדי שלא תהיה השחרה והתיבשות. יש חומרים מיוחדים לזה שקונים מוכנים אבל אפשר להכין זיגוג גם מריבת משמש מדוללת. פרטים מדויקים תמצאי בטח בפורומים מתאימים (עוגות, קישוטי עוגות וכד'). לגבי ציפוי לעוגה - אני מניחה שבאותם פורומים אם תתני את רשימת המגבלות ימצאו לך ציפוי מתאים. כדאי שיהיה ציפוי גם כדי להדביק את הקישוטים וגם בשביל שלא יהיה יבש.