עוגת תפוזים, סולת וקוקוס של ארומה
עוגת תפוזים, סולת וקוקוס / קפה ארומה 1 כוס קמח 1 כוס סולת 1 כוס קוקוס 3/4 כוס סוכר 1 אבקת אפיה 1 סוכר וניל 4 ביצים 3/4 כוס שמן 1 כוס תפוזים הכנה מקציפים חלבונים עם סוכר. מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה. בקערה נפרדת מערבבים שמן חלמונים ותפוזים. להוסיף חומרים יבשים לחלמונים ולערבב עם החלונים המוקצפים להעביר לתבנית , להוסיף מעט קינמון באמצע ומעל ולאפות 150 מעלות 30 דקות להרתיח מים סוכר ולימון ושהעוגה חמה לשפוך באופן שווה מעליה אפשר להוסיף קצפת מלמעלה - לא חובה (משמאל בתמונה
)