מבקשת עזרה בפריסה

מבקשת עזרה בפריסה

למרות שבימים אילו אנחנו אני ובעלי נסגור את עיסקת הדירה.בעלי די מתלבט אם הרעיון לעשות את השינוי נבון.אז ביקשתי לשאול האים הרעיון למכור את הדירה נבון. 3 חרבות אס מטות חמישה גביעים אביר חרבות שני מטות קלף סיכון 10 מטבעות

batgalim

New member
חנלה../images/Emo82.gif

השאלה שלך אינה מנוסחת נכון, אי אפשר לשאול עם הרעיון נבון או לא, הכל תלוי בנקודת המבט... שאלי: האם כדאי ונכון לי ולמשפחתי למכור את הדירה בחצי שנה הקרובה? + קלף סיכום

למגי פרסתי שוב

מיזוג אס חרבות שוטה 3 גביעים גלגל המזל וקלף סיכום אס גביעים והשאלה האים נכון לי ולמשפחתי למכור את הדירה בחצי שנה הקרובה?

אוקי פרסתי 7

הכהן הגדול 6 גביעים אביר מטות מלכת גביעים 5 מטבעות העולם נער הגביעים 7 מטבעות קלף סיכום

batgalim

New member
הי חנלה../images/Emo175.gif

כנראה שההיסוסים שלכם נובעים מתחושה שהציפיות שלכם לא יתממשו, וכי לא תוכלו למצוא דירה בה תהיו מרוצים. לך קשה להפרד מהדירה, בה נראה שעברת ימים יפים. את שואלת את עצמך אם הצעד נכון, אך השאלות שלך מגיעות מהבטן... בכדי להחליט החלטות כה גורליות לחיים צריך לחשוב עם הראש. לבדוק מהן האופציות העומדות לרשותכם, להכיר את השטח - באם תמכרו את הדירה שלכם - האם מציאת דירה כלבבכם אכן אפשרית ? גם בני המשפחה לא ששים כל כך לעזוב. יש מן תחושה שהולכים לעבור ממצב של שפע ושמחה למצב של צורך לחסוך ולקצץ בהוצאות מיותרות. בחצי שנה הקרובה נראה שהתקופה עלולה להמשיך ולהיות דואלית, חוסר החלטה הנובע מחוסר ראיית המציאות ודשדוש רגשי, בלבול. יתכן שהתחושה נובעת מכך שהדירה הזו היתה השיא מבחינתכם, ולא תוכלו למצוא משהו טוב יותר במחיר סביר, מבלי להכנס להוצאות. בחינת הנושא מחדש במקומה, אתם צריכים לבחון את השיקולים הרגשיים, את השיקולים הכספיים ואת האנרגיות שאתם מוכנים להשקיע בכל הענין. רק לאחר מכן תוכלו להמשיך את התהליך ולהיות בטוחים שהציפיות שלכם אכן יתממשו.

למעלה