מבקשת להתייעץ ולשמוע דעות - ארוך

מבקשת להתייעץ ולשמוע דעות - ארוך

שני דברים על הפרק שאני מאוד מאוד מתלבטת בהם ורוצה לשמוע עצות ודעות של אמהות אחרות וגם אולי יותר מנוסות ממני אז: 1. הנסיך הקטן שלי ביום ד' בן 8 חודשים 7 בבוקר בקבוק סימלאק 240 CC. 12:00 מרק , ב16:00 פירות ובערב לפני השינה עוד בקבוק סימלאק 240 CC. ונראה לי שהפירות ממש לא משביעים אותו, והארוחות לא משביעות אותו, כנראה שעלה בכמויות, חוצמזה חברה סיפרה לי על דיסות. אני ממש לא יודעת ולא מבינה בדיסות ומה המטרה בהתחלת הדיסות? ומתי בכלל מתחילים? אז למי שתוכל לייעץ בנושא אשמח.(נ.ב הנסיך שלי שוקל בערך 9 קילו
). הנושא השני הוא נושא מטפלת / גן, כיום יש לנו מטפלת שמאוד אוהבת אותו עדינה ונחמדה, אבל לא משקיעה בו יותר מדי כל יום מהבוקר עד 12 הם בגינה, אח"כ אוכלים , ישנים וקצת על המשטח אבל היא לא משקיעה בו יותר מידי, התחלתי לחשוב על גן למרות שאמרתי שלגן הוא ילך בגיל שנה או כשיתחיל ללכת, ופתאום התחלתי לחשוב על גן. מה דעתכן? תודה למי שהגיעה עד לפה ותוכל לתרום מהידע ומהניסיון האישי שלה. תודה

מחפשים מטפלת מחיפה

אם מישהי מכירה שמעה על מטפלת טובה מאזור חיפה ותוכל לעזור אשמח מאוד ואודה מאוד על העזרה, כמובן מישהי שמכירים תודה

1ויוי

New member
לגבי האוכל

נראה לי שהרווחים בין הארוחות גדולים מדי ואין מספיק ארוחות . בין 2 ארוחות הסימיליאק מרק ופירות זה לא מספיק בגיל 8 חודשים . אצלי בגילו התפריט שלו כבר כלל גם מעדן(מגיל 9 חודשים) וגם ארוחת ערב. את בהחלט יכולה להוסיף לו בסביבות 18:00-19:00 ארוחת ערב ואצלנו הוא אוכל פרוסה עם ממרח (חומוס / אבוקדו) או לביבות (תירס /בטטה וכו') אצלנו : 7 בבוקר - 240 סימילאק 10 פירות 13 - צהריים (בגלל שכבר יש לו מלא שיניים הוא אוכל ממש ארוחה קציצות /עוף + אורז/פירה/פסטה) 16 -מעדן 19-ארוחת ערב 22 -בקבוק 240 ולילה טוב

לבנה123

New member
מסכימה שהייתי מוסיפה משהו באמצע.

גם אצלנו בגיל הזה היה בקבוק בבוקר (בערך 180), אחרי זה ב-9:30 ארוחת ירקות דווקא (מלפפון חתוך גרוס דק דק דק, אפשר גם לתת קצת אבוקדו), ובצהריים מרק ירקות עם בשר. בערך ב15:30-16:00 ארוחת ביניים של פירות, ואחרי זה ארוחת ערב בערך ב19:00-19:30, עם השלמה של בקבוק, ולפעמים לפעמים היה בקבוק בלילה. בגיל 8 חודשים עוד הצעתי לה בקבוק אחרי כל ארוחת (פירות - ואחרי זה בקבוק), גם כדי להשלים, וגם כדי שתבין שזה האוכל. לגבי גן - לא יודעת. יש כ"F הרבה גישות בעניין.

למעלה