מבצע על מגזיני עיצוב ב"מישל עולם

oren*

New member
מבצע על מגזיני עיצוב ב"מישל עולם

הירחונים". הם מוכרים שני גליונות של מגזיני עיצוב גרפי (I.D, HOW, PRINT, WALLPAPER, EYE, GRAPHIS ועוד...) במחיר של 25-50 ש"ח. אמנם מדובר בגליונות מחודשים קודמים, אבל התוכן מדבר אל כולנו ובמחיר של 12.5 לגיליון אפשר למצוא מציאות. קניתי היום שני גליונות של I.D, אחד מדבר על עיצוב של משחקים והשני מציג את הזוכים בתחרות האינטראקטיב לשנת 2001 (עיצוב אתרים, קיוסקי מידע, מצגות פלאש וכו...) - 25 ש"ח לשניהם באריזה אחת. מי שמתעניין באמנות (אפרת את יכולה לכתוב על כך בפורום שלך) יש את אותו מבצע על מגזינים בכל נושא שמעניין אתכם - גרפיקה, צילום, אדריכלות, בעלי חיים, תרבות, ספורט וכו... סניפים: תל אביב - דיזינגוף סנטר ירושלים - רחוב חבצלת 5 רעננה - קניון רננים רחובות - קניון רחובות

oren*

New member
הנה הטלפון של הסניף הראשי שלהם,

אולי יש להם איזה מפיץ באיזור הצפון? 09-7487338

oren*

New member
../images/Emo124.gif יש לי בשורה משמחת בנושא

דיברתי כרגע עם הנהלת החברה, סיפרתי להם על מחירי ספרי העיצוב והאמנות בישראל והעובדה שאנחנו נאלצים להזמין ספרים מאמאזון או חנויות ספרים אינטרנטיות אחרות ולשלם עשרות דולרים על משלוח (שלא לדבר על זמן המתנה מיגע). בשבוע הבא יש לי פגישה איתם, ננסה לארגן שיתוף פעולה שיאפשר לחברי הפורום הזה (ופורומי האמנות והעיצוב הנוספים בתפוז) להזמין כל ספר עיצוב וגרפיקה, לשלם מחיר שווה לזה של אמאזון מבלי להוסיף את דמי המשלוח היקרים (אולי תהיה תוספת של שלושה-ארבעה דולר). כמו כן הם עושים משלוחים של חוברות הגרפיקה לכל הארץ במחיר של חמישה שקלים, אני אשמח להביא בשבוע הבא רשימת מצאי ותוכלו לצלצל ולהזמין מה שמעניין אתכם. מחזיק אצבעות ומקווה שבאמת יהיה שיתוף פעולה איכותי במחירים זולים ותנאים נוחים

TK

New member
יש להם איזה קטלוג, או אתר או משהו?

מעניין אותי המבחר שלהם... אם תצליחו לארגן משהו - זה יהיה ענק...

oren*

New member
אתה מכיר אותי כבר די הרבה זמן נכון?

אין להם קטלוג, אבל ברגע שאני אבקר במחסן הראשי (מושב בצרה אם מישהו מעוניין לקפוץ - שלוש ורבע דקות מרעננה), אעשה רשימה של הספרים והחוברות וננסה לעשות משהו מסודר בשיתוף עם תפוז. וכן, זה יהיה אדיר אם נצליח לארגן משהו משותף - נוכל להציע רמה גבוהה של ספרי עיצוב במחירים נוחים.

noamm

New member
אורן ממש כל הכבוד! מקווה שזה ילך...

אני אשמח אם תידע אותי מה הולך עם זה.

oren*

New member
מבטיח לידע אותך באופן אישי ../images/Emo98.gif

למרות שיהיה קשה להתעלם מהטאג ליין שיופיע במידה והדברים יצאו אל הפועל.

איה@

New member
אורן - כל הכבוד על היוזמה ../images/Emo70.gif ../images/Emo62.gif

זה יהיה נהדר! אם תוכל לארגן עידכונים שוטפים על גליונות שיוצאים. עלה לי רעיון, לא יודעת אם הוא אפשרי......אבל אולי..... חשבתי על מין ספריה של הפורום, כלומר דרך הדואר להחליף ספרים וחוברות ביננו. שוב - כל הכבוד על ההשקעה והיוזמה המבורכת.
איה.

מיאו

New member
אורן יא בון בון ../images/Emo66.gif

סחטיין על היוזמה
נו אני חשבתי מזמן להחליף את העיתוני "לאישה" שלי בדברים יותר מעוצבים יאללה קדימה

genotip

New member
הייתי היום בדיזינגוף סנטר

בדוכן שלהם, לא ממש התרשמתי. הגיליונות של PRINT ו WALLPAPER עלו הרבה יותר מ50 שקל... למען האמת זה היה בסביבות 90-120 שח. באוסף המצומצם של הגיליונות של I.D שהיה שם (4 שאני ראיתי) לא ממש מצאתי משהו שבאמת יענין אותי... אני בטוח שבסניף הראשי יש יותר, אבל הדוכן, לפחות בשבילי, אכזבה. אריאל www.asd.co.il

oren*

New member
זה די ברור שבדוכן קטן כזה בקניון

מסחרי במרכז תל אביב יחזיקו פחות חוברות עיצוב ואמנות. גם בסניף ברעננה (שם הייתי) המבחר היה מצומצם ולכן קבעתי לשבוע הבא פגישה עם מנהל החברה והוא יתן לנו את הפיתרון (אני מקווה) הטוב ביותר דרך הסניף המרכזי בבצרה - שם יש מחסן עם מבחר גדול של חוברות וספרים. החוברות של PRINT ו-WALPAPER עליהן אתה מדבר הן חוברות מהחודש-חודשיים אחרונים ו/או חוברות של "סיכום שנה" (מה שקוראים אותו ANNUAL), הן תמיד יקרות יותר כיוון שהן מכילות יותר עמודים ויחסית יוצאות במהדורות עם מספר מוגבל של עותקים.

איה@

New member
אני לא יודעת אם זה עדיין קיים......

אבל בזמנו, בנמל תל אביב באחד האנגרים - היתה חנות מאד גדולה עם מבחר עצום, ומבצעים נהדרים של מישל. אורן תוכל לברר ולבדוק? אם זה עדיין קיים - זהו המקום לבקר בו! ואז לשבת מול הים ולשתות
בשקיעה...... אגב המקום שאני מדברת עליו פתוח גם בשבת וגם עד שעות מאוחרות בלילה.
איה.

נעה-

New member
גן עדן למגזינים!!!

הייתי היום בחנות שבבצרה ולא רציתי לצאת משם. בסוף יצאתי עם מלאאא מגזינים!!! יש שם איש נחמד שקוראים לו ג´ו - הוא בעל המקום והוא ישר שאל אותי אם שמעתי על זה "מאורן מהאינטרנט". קניתי כמה גראפיס (2 ב- 60 ש"ח!!) כמה פרינט (באותו מחיר) ועוד ועוד... בקיצור מומלץ ! תודה אורן על האינפורמציה נעה

oren*

New member
אני שמח שקיבלת יחס חם, מקווה בשבוע

הבא להביא בשורות טובות (ג´ו הבטיח ואני מאמין שהוא גם יקיים). ובכלל, טוב לדעת שיש פה גם משתתפים פאסיביים שקוראים את הפורום ויודעים מה קורה - מקווה שבעתיד תשתתפו יותר בדיונים ותשתפו אותנו בעבודות והודעות

נעה-

New member
אהם...

לא כל כך פאסיבית...כבר הצגתי מס´ עבודות והשתתפתי... נעה

oren*

New member
לא דיברתי עלייך באופן אישי ../images/Emo8.gif

שלחתי בקשה ל-ICQ שלך, אשרי אותה כשתתחברי.

למעלה