מבצע "עוגה" יצא לדרך...
אז מכיוון שאין לי מושג איך אופים כ-ל-ו-ם ונורא נלחצתי מזה שלנגה יהיו מתי שהו ימי הולדת, החלטתי ללמוד לעשות עוגות מקושטות. לבעלי יש יום הולדת ביום שלישי והודעתי לו שאני מביאה לו לעבודה עוגת שח-מט. והנה מבצע העוגה יצא לדרך... בשלב ראשון אני יכולה להגיד ששלב פיסול הכלים הסתיים בהצלחה, אחרי הרבה נסיונות מתישים והמון חבילות הרוסות של מרציפן - יש לי 17 כלי משחק, לפזר על הלוח בצורה של חידת שחמט שלקחתי מהעיתון. חצי עשויים ממרציפן לבן וחצי ממרציפן מצופה בשוקולד (אני לא אפרט מה עבר עלי, אבל זה לקח לי 3 ימים ועירב כל מיני דברים משוגעים כמו פותחן בקבוקי יין, דאס, ברגים, ווי תליה והמון שוקולד מריר, מרציפן ומרגרינה וזה ממש לא שיא היופי אבל זה יצא נחמד). היום אני אופה את העוגה... תחזיקו לי אצבעות (זה השלב הקשה באמת) - ותודה לטל על המתכון. (בסוף תקבלו תמונות)
אז מכיוון שאין לי מושג איך אופים כ-ל-ו-ם ונורא נלחצתי מזה שלנגה יהיו מתי שהו ימי הולדת, החלטתי ללמוד לעשות עוגות מקושטות. לבעלי יש יום הולדת ביום שלישי והודעתי לו שאני מביאה לו לעבודה עוגת שח-מט. והנה מבצע העוגה יצא לדרך... בשלב ראשון אני יכולה להגיד ששלב פיסול הכלים הסתיים בהצלחה, אחרי הרבה נסיונות מתישים והמון חבילות הרוסות של מרציפן - יש לי 17 כלי משחק, לפזר על הלוח בצורה של חידת שחמט שלקחתי מהעיתון. חצי עשויים ממרציפן לבן וחצי ממרציפן מצופה בשוקולד (אני לא אפרט מה עבר עלי, אבל זה לקח לי 3 ימים ועירב כל מיני דברים משוגעים כמו פותחן בקבוקי יין, דאס, ברגים, ווי תליה והמון שוקולד מריר, מרציפן ומרגרינה וזה ממש לא שיא היופי אבל זה יצא נחמד). היום אני אופה את העוגה... תחזיקו לי אצבעות (זה השלב הקשה באמת) - ותודה לטל על המתכון. (בסוף תקבלו תמונות)