מבצע הכן גופך לקיץ

מבצע הכן גופך לקיץ

עוד 3-4 חודשים אנחנו מגיעים לקיץ. זה הזמן להתחיל ולטפל בהסרת שאריות ומאגרי השומן שהצטברו אצלנו בחורף האחרון. זה הזמן להפשיל שרוולים, לקנות נעלי ספורט חדשות, להוריד דרסטית בפחמימות, להעיף ממתקים, להרגיש טוב יותר. חודש מרץ יהיה חודש הבריאות והכושר, אשתדל לסחוב לכאן כמה מומחים לתזונה ולכושר גופני שיענו על שאלות המאזינים. מתחילים מ ע כ ש י ו ....

ק o ם

New member
עכשיו כשסיימתי לשתות...

500 גרם של פרילי בטעם תות
בהחלט אפשר להתחיל

ליMור

New member
היידה לעבודה

אני איתך,,, וזה אחרי שאתמול עצבנו אותי במשרד אז אכלתי 4 פעמים ארוחת צהרים

10 סיבות למה אנחנו אוכלים יותר מדי

1) פתיחה מהירה של מעגל האינסולין. 2) טעים. 3) מצב רוח קשה (פיצוי) 4) מאד טעים 5) פחד מלהיות רעב. 6) כי ממש טעים. 7) שיעמום. 8) טעים בטירוף. 9) "חינוך" מהבית להאבסה. 10) פשוט טעים.

מיקושה

New member
10..זה פשוט טעים..../images/Emo4.gif

אבל חזרתי לחדר כושר.. אמנם עדיין לא מעזה ללבוש את החליפות..ההן.. בכל זאת כמעט ארבעה חודשים.. העיקר שחזרתי..

aphanisis

New member
מסכימה עם הטעים,טעים מאוד,וממש טעים

נו אז מה התוכנית?

aphanisis

New member
חחח רעיון טוב! רק שבשביל זה צריך

לקשור לי יד אחת ,להעמיד אותי על רגל אחת ולדגדג אותי כל הזמן חח אתמול אמא שלי התקשרה , בואו לארוחת ערב כל המשפוחה אני אחים שלי והנכדים משהו ספונטני, חחח , שניצלים של פרגיות , מג'דרה, קציצות כרובית עם בשר בתנור , קציצות בקר ברוטב אדום , חצילים מטוגנים ,סלט ירוק , סלט גזר ככה משהו חפיף...חחח טרפנו..שזה לא יאומן !! מה זה טעים , מדהים!! שתהיה בריאה,לא יודעת איך היא עושה את זה..(המבין יבין)

ק o ם

New member
יש עוד סיבה חשובה לא פחות...

לפעמים משמינים עקב מחלה... לא מעט מחלות כרוניות מלוות בהשמנה... שלצערנו, כנגד זה אין הרבה מה לעשות...

ליMור

New member
אצלי זה הולך יחד עם,,

1 2 4 6 7 8 10 כל אלו יחד - עושים את התוצאה ל,, טעימה יותר,,,
אסון,, פשוט אסון

SDK10

New member
אפשר להתחיל מחר ?

רק אחד שלחתי איש צוות להביא אוכל לישיבה הבאה מה נעשה עם כל ערימת מזון הפחמימות שהוא מביא ? חייבים לאכול לא ?
זה יהיה גם על חשבון הערב ...

giulietta

New member
אבל באמת התכוונתי מחר...

היום אני עייפה מאתמול... ואתמול היו פיצות מעולות ביומולדת... ושלשום היה אוכל מה זה טעים חחחח טוב שיש מחר!

SDK10

New member
מחר יהיה עוד יום חדש

ומה כבר ניתן מיום חדש כבר לצפות

ליMור

New member
שניצל עם ספגטי

לחמנית דגנים טריה עם ריבה לחם עם שקשוקה טוסט עם מלאן חריף ושום אפשר עוד קצת ???

למעלה