מבצע היום בהום סנטר

albanetc

New member
מבצע היום בהום סנטר

מוכרים שם מדחס אוויר במחיר מיוחד. נשאלת השאלה: האם זה בכלל רלוונטי לנושא הפורום או שמא רק לריסוס?

50

New member
אתה שואל את זה ברצינות?

זה קומפרסור רגיל..לא נראה לי שהוא מסוגל לדחוס ליותר מ 10 אטמוספרות בערך...ונראה לי שאתה רוצה קצת יותר מזה במיכל צלילה שלך.

menimm

New member
הייתי מהמר שאתה רוצה גם אוויר

איכותי יותר מהמדחס שלך... :)

כן ולא

זה מדחס שמיועד לציוד פנאומטי ובדרך כלל דוחס ל10 אטמוספרות. לא ממש שימושי לצלילה. רק הערה לגבי איכות האויר - האיכות מעולה, מפני שהמדחס חשמלי, כך שאינו מיצר גזי פליטה או אדי שמן. כך שהאויר הנדחס הוא בדיוק אותו אויר סביבתי שאתה נושם. שום זיהום נוסף. עם זאת, יש למדחס פילטר שמנקה קצת את האויר (מחלקיקים מוצקים).

bennysnuba

New member
האויר לא ממש נקי

מדובר במדחס שמשתמש בשמן בתוך הצילינדרים (כמו גם רוב מדחסי האויר המיועדים לצלילה) ההבדל הוא באיכות השמן, בהפרדת הנוזלים מהאויר הדחוס ובסינון הסופי של האויר הדחוס. מלבד זאת, הלחץ המופק אינו מתאים למילוי מיכלים וכמות האויר אינה מתאימה לשימוש בעמקים של יותר מ-10 מטר או משהו כזה. העובדה שהמנוע חשמלי אינה משנה באופן מהותי את איכות האויר. בנוסף לכך, במקרים רבים שבהם האויר הדחוס משמש להפעלת מכשירים פנאומטיים, הרעיון הוא שהאויר יהיה קצת משומן כחומר סיכה.

menimm

New member
עוד טיפה על מדחסים...

ניתן לקרוא בקישור המצורף. שים לב שישנם גם מדחסים שעובדים על בנזין, ובהחלט מתאימים לדחיסת מיכלים לצלילה.

למעלה