מבצעים בפאלמי - נרתיקים לא סתם נרתיקים, אלא נרתיקי Vaja ולא להיבהל לי כאן מהמחירים לנרתיקים
א אדם צייט New member 22/12/01 #1 מבצעים בפאלמי - נרתיקים ../images/Emo137.gif לא סתם נרתיקים, אלא נרתיקי Vaja ולא להיבהל לי כאן מהמחירים לנרתיקים
מבצעים בפאלמי - נרתיקים ../images/Emo137.gif לא סתם נרתיקים, אלא נרתיקי Vaja ולא להיבהל לי כאן מהמחירים לנרתיקים
א אדם צייט New member 22/12/01 #3 אתה באמת חושב שמי שקונה נרתיק ב-470 שקל לפאלם m505 הולך עם כסף קטן?
T talpjcohen New member 22/12/01 #4 נורא מצחיק....../images/Emo8.gif אבל אני קניתי את שלי ב 210 והסיבה היחידה היתה בגלל שהיה לו מקום לכסף קטן. למרות שהוסיפה העובדה שהוא נכנס לכיס, וגדול אך במעט מהארנק הקודם שלי. זו גם אחת הסיבות מדוע אני לא רואה את עצמי עובר לפוקטסי
נורא מצחיק....../images/Emo8.gif אבל אני קניתי את שלי ב 210 והסיבה היחידה היתה בגלל שהיה לו מקום לכסף קטן. למרות שהוסיפה העובדה שהוא נכנס לכיס, וגדול אך במעט מהארנק הקודם שלי. זו גם אחת הסיבות מדוע אני לא רואה את עצמי עובר לפוקטסי
מ מוטי א New member 23/12/01 #5 ../images/Emo13.gif איזה ארנק קנית? יש לך לינק? או תוכל להעלות לכאן תמונה? נשמע מעניין תודה מראש
T talpjcohen New member 23/12/01 #6 וואלה../images/Emo91.gif אנרק מקורי שך פאלםאפשר למוצאו כאן קניתי אותו דרך wallashops
A ami-g New member 24/12/01 #8 למה רך ל-V ול-505 ../images/Emo35.gif יש גם אנשים שמשתמשים בפאלם III. אני מרגיש כמוקצה
א אדם צייט New member 24/12/01 #9 אוסיף, למרות שאני לא מכיר הרבה אנשים שהיו קונים נרתיק ב-400+ שקל ל-IIIx שלהם