מבין לליבך, אצלי המצב דומה רק להיפך

GreatGuy2

New member
מבין לליבך, אצלי המצב דומה רק להיפך

גם אצלי מקוננת התחושה שלצד השני יש רצון לפרידה (אך לא מודה בו, עדיין) ייתכן שרצון זה נמצא בשלבי הבשלה. לא יודע מה המניע אצל בן זוגך אבל עצתי לך יקירה, להפסיק וללחוץ עליו. את עצמך מודה שעשית מספר ניסיונות (חשובים בעיני) לדבר אליו, לדבר לליבו, לדבר איתו בכנות ובפתיחות וטוב מאוד שעשית כך. אבל עכשיו הניחי לזה, תני לדברים לשקוע ולהבשיל, משהו צריך להגיע גם ממנו. לדעתי, בן/בת זוג שנוהג כך כלפי הפרטנר/ית שלו לאורך זמן מבלי שתהיה ברקע סיבה כלשהי למשל: משבר/ דיכאון/ חש פגוע/ חש נבגד הוא אינו ראוי להמשיך להיות פרטנר ובן זוג לחיים משותפים. החיים הם דרך (מהירה) שעוברים יחד, חשוב וצריך להינות מהם בחברת מי שאוהב אותנו ושעושה לנו מסאג' ללב. מצאי לך כזה. אם תרצי לשוחח אשמח. בשורות טובות, אפי

skyflower1971

New member
אפי, קראתי את מה שכתבת פעם שנייה

ויש משהו בזה שבאמת עשיתי נסיונות לשפר את המצב ואולי באמת הגיע הזמן להניח לו, שזה יגיע ממנו, שאני את שלי עשיתי ואולי ככה פתאום כשיראה שהפסקתי אולי זה באמת יעשה את שלו והוא בעצמו יציע...לא אכפת לי לנסות, הוא חשוב לי, אעשה הכל כדי לשמר את הנישואין שלנו...תודה...בינתיים תודה שאתם נותנים לי להתפרק פה יום טוב

chenby

New member
לא צריך לפתוח כל פעם שרשור חדש

אפשר להגיב על השרשור המקורי.. :)תודה ובהצלחה

GreatGuy2

New member
יישר כוח על האופטימיות ובהצלחה

מה להגיד לך, תעשי מה שאת מבינה הכי טוב ותבואי לדבר בכל פעם שאת מרגישה קצת חנוק בגרון... בשורות טובות, אפי

למעלה