מבט אחר על זוגיות "שירדה מנכסיה"...

מבט אחר על זוגיות "שירדה מנכסיה"...

...אתם מכירים את המצב שבו גמרתם לקרוא את כל העיתון וחוזרים עליו כל פעם מחדש, מחפשים עוד משהו שנעלם לכם מהעין, אולי מעניין?...מעודף זמן... אז הינה לינק למה שמצאתי במוסף של מעריב... שווה מחשבה יותר משניה אחת...

m l s

New member
../images/Emo31.gif אין ב../images/Emo23.gif כלום לכאלה

אשר מבטלות את עצמן בצורה שכזו למעט האישה אשר כלואה בפחד...ולעולם לא ארצה לעמוד בנעליה..ולקבל החלטות כאלה! אבל בתור גרושה הבנתי כי אנו כאן לפרק זמן מאד מוגבל אז כדאי להנות מזה ..ואני עוד פולניה..

אורמור

New member
mls..עדיין יקרה../images/Emo13.gif..אבל..

הפעם אני חולקת עלייך, קראתי את הכתבה במן דומיה עצובה, לא מוצאת בי זכות לשפוט אותן,מוצאת אפילו הבנה, אמנם בא לי להגיש להן את הספר של ספנסר ג´ונסון "מי הזיז את הגבינה שלי" על מנת שתשקולנה שינוי.. לא בהכרח גרושין, אבל אולי שלא תוותרנה על אהבה אולי שתלמדנה לחפון אותה בדרכים אחרות.. יש קטעים לא מעטים בכתבה שמעלים בי הזדהות השבח לאל לא בקטעי האלימות, ולמגינת הלב לא בקטעי הכלכלה הנוחה אבל יש בחיים מילכודים לא מעטים שכולאים אותנו בסיטואציות לא אופטימליות.. אז אני מראש וככלל נזהרת מלשפוט, ובטח שלא אקשיח לבי.. יש בי צער עליהן, כמו גם על עצמי בקטעים מסוימים אני בגילי המופלג כבר למדתי שהחיים הם לא רק שחור או לבן יש גם שטח ביניים,שטח הפקר שרבים ורבות חיים בו.. אור

m l s

New member
אורקה- בוקר טוב

בין השורות אני קוראת עצב והשלמה ואכן אני מסכימה כי בחיים ישנם כל צבעי הקשת אך במקרה של הכתבה בהחלט איני שופטת רק לא מסכימה...קטונתי מלשפוט ותודה כי איני נמצאת בנעליהם-לי ´הוא´ פתר את הבעיות...חחהה..אבל אין ספק כי בתק´ המוקצבת והקצרה שלנו על האדמה אנו זכאיים לחיותם באושר ומוקפים באהבה,מספיק בעיות יש לנו במלחמת הקיום..אני מאחלת לך מכל הלב שתדעי רק רוך ועדנה ומקווה כי יש מישהו שיודע להעריך אותך ולחבקך בשעת צרה

למעלה