אכן, ברכות לנהגי האוטובוס על ההשיגימבחן הנהיגה של המדינה
נהגי האוטובוסים במקום הראשון נהגי המוניות מקום חמישי מתוך שבעה במבחן של המדינה, צפוי לא? הנשים 69% והגברים 78%,
אבל לנשים יש פחות תאונות![]()
97 נהגות סמי טריילראכן, ברכות לנהגי האוטובוס על ההשיגי
השיגיםמסתבר שיש בארץ 277 נהגות אוטובוס, חבל שאף אחת מהן לא כותבת בפורום.... וגם אף אחת מ-97 נהגות הסמי-טריילר(אבל אולי הן מחפשות את פורום משאיות שנגנז לפני כמה חודשים)![]()
![]()
אלה הנתונים שפורסמו במבחן של המדינה97 נהגות סמי טריילר
וואלה, כל הכבוד להן, ו-277 נהגות אוטובוס, האם אתה מתכוון לבעלות רישיון על סמי טריילר ואוטובוס או כאלה שעובדות בהם. למען האמת בחיים לא ראיתי נהגות סמיטריילרים, למעט פעם בסרט תעודי על מספר נהגות סמי טריילרים באוסטרליה. ובאוטובוסים לא יזיק עם יהיו יותר נהגות, אני אוהבת לנסוע איתן.
וואלה נכון, יש את זאת מיוטבתהאלה הנתונים שפורסמו במבחן של המדינה
לגבי מספר נהגות אוטובוס, זה נשמע לי הרבה וגם מפתיע כי עדיין הן לא בולטות מספיק בשטח-אולי הם שיקללו ביחד את נהגות האוטובוס והמיניבוס(של החברות הפרטיות, בסגנון החאפרים). לגבי נהגות סמי-טריילר, יש לפחות נהגת אחת מפורסמת שכתבו עליה מס' פעמים בעיתונים, היא גרה בקיבוץ יוטבתה וכל בוקר (או יותר נכון לפנות בוקר) היא מובילה את החלב והשוקו מקיבוץ יטבתה למרכז ההפצה של תנובה(אם אני לא טועה) בפ"ת. מעבר לזה לא יצא לי אף פעם לראות נהגת סמי-טריילר או אפילו נהגת משאית עד 15 טון בפעולה....
נהגות עד 15 טוןאלה הנתונים שפורסמו במבחן של המדינה
לגבי מספר נהגות אוטובוס, זה נשמע לי הרבה וגם מפתיע כי עדיין הן לא בולטות מספיק בשטח-אולי הם שיקללו ביחד את נהגות האוטובוס והמיניבוס(של החברות הפרטיות, בסגנון החאפרים). לגבי נהגות סמי-טריילר, יש לפחות נהגת אחת מפורסמת שכתבו עליה מס' פעמים בעיתונים, היא גרה בקיבוץ יוטבתה וכל בוקר (או יותר נכון לפנות בוקר) היא מובילה את החלב והשוקו מקיבוץ יטבתה למרכז ההפצה של תנובה(אם אני לא טועה) בפ"ת. מעבר לזה לא יצא לי אף פעם לראות נהגת סמי-טריילר או אפילו נהגת משאית עד 15 טון בפעולה....
ואני לא אעלה על אוטובוס עם נהגת !97 נהגות סמי טריילר
וואלה, כל הכבוד להן, ו-277 נהגות אוטובוס, האם אתה מתכוון לבעלות רישיון על סמי טריילר ואוטובוס או כאלה שעובדות בהם. למען האמת בחיים לא ראיתי נהגות סמיטריילרים, למעט פעם בסרט תעודי על מספר נהגות סמי טריילרים באוסטרליה. ובאוטובוסים לא יזיק עם יהיו יותר נהגות, אני אוהבת לנסוע איתן.
ואני לא אעלה על אוטובוס עם נהגת !
אני מעדיף להמתין לאוטובוס הבא עד שיבוא נהג ! הן נוהגות לאט מדי ולכן מסכנות את התנועה ! כבר קרה לי בעבר שהכרחתי נהגת כזו לעצור, ירדתי ועליתי לאוטובוס הבא עם נהג ! זה קרה ב- 1983 ומאז לא נסעתי עם נהגת אוטובוס. 97 נהגות סמי-טריילר זה באופן יחסי נתון מזערי ביותר לעומת מס' נהגי הטריילר הגברים בהשוואה לגודל הגברים והנשים בכלל האוכלוסייה.
כי נהגת עיכבה אותם בטוח !!!WOW אתה לא שובניסט![]()
אתהסופר שובניסט בתור אחת שנוסעת הרבה באוטובוסים, פגשתי המון נהגי אוטובוסים איטיים ממש צבים.
ממני בטוחכי נהגת עיכבה אותם בטוח !!!
כל העיכובים האלה בכביש מקורן בנהגות ! פה לא יעזור לך כלום יקירתי ! אני משוכנע שיש לך יותר שכל מכל גבר בארץ אבל כל גבר נוהג על הכביש יותר טוב ממך !!!
כל הכבוד לך אלונהממני בטוח
אני לא נוהגת בכללבגלל זה אני כל כך מחוברת לתח"צ. אבל נהגת לא הפריעה להם, אני מדברת על מסלולים פנויים. ונהג האוטובוס הכי טוב שפגשתי זו נהגת מ............. "קווים" - הפתעה. נוהגת נהדר, אדיבה נעימה לנוסעים פשוט דוגמא לכל נהג. אדון מאצ'ו77777777777 אנא כבד את הנהגות.![]()
אך אחוז הגרועים קטן בהרבהכל הכבוד לך אלונה
על שענית לאבייתר. יש נהגות מצוינות, ויש גרועות. יש נהגים מצוינים, ויש גרועים.
הניסיון שלי עם נהגות שונה משלך.ואני לא אעלה על אוטובוס עם נהגת !
אני מעדיף להמתין לאוטובוס הבא עד שיבוא נהג ! הן נוהגות לאט מדי ולכן מסכנות את התנועה ! כבר קרה לי בעבר שהכרחתי נהגת כזו לעצור, ירדתי ועליתי לאוטובוס הבא עם נהג ! זה קרה ב- 1983 ומאז לא נסעתי עם נהגת אוטובוס. 97 נהגות סמי-טריילר זה באופן יחסי נתון מזערי ביותר לעומת מס' נהגי הטריילר הגברים בהשוואה לגודל הגברים והנשים בכלל האוכלוסייה.
הניסיון שלי עם נהגות שונה משלך.
ואולי ההגדרה שלך ל"נוהגות לאט מדי" היא ההגדרה החוקית ל"נסיעה לפי החוק". היות והפורום עמוס בתלונות על נהגי אוטובוס גברים, מוזר לי שבעקבות מקרה מלפני 21 שנה אתה מכליל על ציבור שלם של נהגות נפלאות העושות עבודתן במסירות ובמקצועיות (בקווים בהם אני נוסע ביומיום יש 3 נהגות). אני לא מכליל על אנשים לפי מינם.
בדן יש נהגת אחת שהיא ממש לא כזאת!ואני לא אעלה על אוטובוס עם נהגת !
האם מדובר בנהגת הקירחת של קו 5?בדן יש נהגת אחת שהיא ממש לא כזאת!
היא נוהגת בד"כ בקו 4, ויש ה איזה לסבו-שיק כזה מאוד נחמד. היא ממש לא נוהגת לאט והיא שולטת היטב באוטובוס (ובנוסעים!)
אהבתי את התיאור: "לסבו-שיק"בדן יש נהגת אחת שהיא ממש לא כזאת!
היא נוהגת בד"כ בקו 4, ויש ה איזה לסבו-שיק כזה מאוד נחמד. היא ממש לא נוהגת לאט והיא שולטת היטב באוטובוס (ובנוסעים!)
ליכלכתםאהבתי את התיאור: "לסבו-שיק"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
אין לי מושג על מי מדובר, אף פעם לאליכלכתם![]()
ובכן הנהגת הקירחת כמו שתיארתם כאן,היא לא לסבו שיק ולא מתאים בפורום זה להיכנס לעניני מי עושה מה עם מי. לגופו של עניין מהיכירות אישית הגברת שאיני רוצה לנקוב בשמה מגדלת בת למופת קצינה בצהל והיא בכלל לא כל מה שאמרתם ,אז בבקשה אם לא מכירים לא מדביקים כינויים לאנשים. שבת שלום ומבורךTAXI37![]()
![]()
![]()
ציקיאין לי מושג על מי מדובר, אף פעם לא
ראיתי את הנהגת המדוברת, פשוט כתבתי שאהבתי את צורת הכתיבה והתיאור-הינחתי שזה בצחוק ואני מתנצל אם פגעתי.... מסור התנצלותי גם לאותה נהגת ותגיד לה שהיא מוזמנת לכתוב פה בפורום.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.