מבחן אמיר"ם

מבחן אמיר"ם

אז סוף סוף החלטתי לעשות את הצעד ולהירשם למבחן הזה. (אין זמן, בקרוב מאד כבר אין נ"ז על אנגלית A) בד"כ אני דוגלת בשיטה של "אין מה להתכונן לאנגלית, או שיודעים או שלא יודעים". האמנם? אז בכל זאת, ממי שעשה את המבחן - אשמח לשמוע עצות/טיפים. וסתם שאלה, איך הרמה עצמה של השאלות שם? כמו אמי"ר/פסיכומטרי, או שונה מהם? תודה מראש!!

yuvalmadar

New member
אני באמת לא רואה איך אפשר להתכונן..

אני לא התכוננתי לשלי. (אבל עשיתי אמי"ר, לא אמיר"ם) מה את יכולה לעשות? לקרוא מילון?

אין מה להתכונן ../images/Emo26.gif

הרמה לדעתי, נשארה אותה רמה של התיכון. זו נקודת ההתחלה. יש טקסט ועליו שאלות - מדוד בזמן. אם את רוצה לרענן את זכרונך, קראי טקסטים תיכוניים באנגלית. מה שמעצבן הוא שיושבים לידך צפוף מאוד עוד אנשים, וקשה מאוד להתרכז, כי את שומעת אחד משמאל קורא בכל רם, (והשאלות מדודות בזמן), והשני מקליד ברעש על המקלדת.

Molly Whuppie

New member
ממש לא רמת תיכון...

הרמה לא אקדמאית-מסובכת, אבל נראה לי שהיא גם לא ממש ברמת תיכון. ואני מסכימה עם שירה, אין מה להתכונן. בהצלחה הדר

תודה

גם בתיכון מימיי לא התכוננתי למבחן באנגלית. לא טקסטים, לא דקדוק, כלום. (ותאמינו לי, לראות כמה סרטים בלי תרגום הרבה יותר יעילים מחרישה על ספרי אנגלית). והיו לי אחלה ציונים. פעם מזמן עשיתי אמי"ר, וזה היה סיוט חיי, לכן שאלתי אם אמיר"ם ואמי"ר הם באותה רמה פחות או יותר.

ita101

New member
אפשר להתכונן

וזה עוזר לפי דעתי. קחו ספר של פסיכומטרי ותתחילו לעבור עליו. זה יכול לשפר את החלק של ההבנה איך עונים נכון (גם אם לפעמים לא יודעים את התשובה). לי זה עזר להוציא פטור. בהצלחה.

aviviel

New member
מסכימה. יש מיומנויות קריאה שאפשר

ללמוד שמקלות על העסק. למרות שהוצאתי פטור בפסיכומטרי ואף פעם לא למדתי אנגלית (אבל זו לא חוכמה כ"כ גדולה - אמשלי אנגלייה) אני עדיין חושבת שיש סיכוי טוב יותר להגיע לפטור עם כמה מיומנויות: קריאה מהירה, יכולת חיפוש תשובה בטקסט לפי השאלה, בלי צורך לקרוא ולהבין את הקטע כולו וכו'.

odigo

New member
קבלתי פטור חודש שעבר

תיראי בהתחלה אמרו לי להתכונן עם ספרי פסיכומטרי אבל מהר מאד הגעתי למסקנה שאת הגעת, או שיש אוצר מילים ויכולת קריאה או שאין. הספרים אולי רק נותנים לך מושג מה יהיה ואולי למה לצפות, גם מדפדוף קצר ופתרון של כמה תרגילים אני חושב שהם קצת יותר קשים ממה שהיה במבחן בפועל. אוצר מילים אף פעם אי אפשר לרכוש בזמן ולכן צריך לעבוד אולי על החלק של ניסוחים מקבילים. בהצלחה... !!

למעלה