מבזק חדשות:קוים רוכשת 8 אוטובוסים

מצב
הנושא נעול.
גדול דרור אהבתי ../images/Emo6.gif

האפולו היחידי שיהיה בקווים זה אולי
מחלקי החילוף שיצרו משרדי האפולו החללית שהתרסקה שירכיבו על הגרוטאות שקוים יקנו לקווי פתח תקווה
גדול דרור אהבתי

gsx750f

New member
תראה קווים צריכה להתבייש על הרושם

גדול דרור אהבתי
שהיא יצרה לעצמה , וגם משרד התחבורה אמורים להתבייש שהם הביאו למצב כזה של נתינת שרות בתחבורה הציבורית בארץ

למה? זה כיף לנסוע באוטובוס

שהיא יצרה לעצמה , וגם משרד התחבורה אמורים להתבייש שהם הביאו למצב כזה של נתינת שרות בתחבורה הציבורית בארץ
למה? זה כיף לנסוע באוטובוס
שהיה מושבת לפחות שנה אחרי שהיה זונה במשך 10 שנים,זה כמו לנסוע במוזיאון רק בלי הקטע של הניקיון חחחחחחחחחחחחח

רמת התגובות כאן מראה לי דבר אחד

מבזק חדשות:קוים רוכשת 8 אוטובוסים
מתוצרת מרכבים מדגם אפולו לקוי פתח תקוה
שהפורום מוטה..פשוט מוטה נגד הרפורמה ונגד "קוים" כמיצגת הרפורמה. כאלו תגובות ברמת אפס ("וכמובן" גם של הקשורים משום מה לאגדן) לא ראיתי הרבה זמן. זה מראה לי רק שכל נסיון לדיון אינטלגנטי ברמה מינימלית על הרפורמה נדון מראש לכשלון. זאת פשוט רמה של עגלונים. תסלחו לי, אבל אחזור על דברי, זאת פשוט רמה של עגלונים. פורום מיקצועי..אעלק.

אוהד11

New member
בני ידידי, אם זו הדעה של מרבית חברי

שהפורום מוטה..פשוט מוטה נגד הרפורמה ונגד "קוים" כמיצגת הרפורמה. כאלו תגובות ברמת אפס ("וכמובן" גם של הקשורים משום מה לאגדן) לא ראיתי הרבה זמן. זה מראה לי רק שכל נסיון לדיון אינטלגנטי ברמה מינימלית על הרפורמה נדון מראש לכשלון. זאת פשוט רמה של עגלונים. תסלחו לי, אבל אחזור על דברי, זאת פשוט רמה של עגלונים. פורום מיקצועי..אעלק.
הפורום, ובמיוחד הנהגים המקצועיים, משמע שיש דברים בגו, ולאו דווק דו שיח של בעל-עגלעס (קרי עגלונים)

אוהד..אני לא מדבר על הדעות

הפורום, ובמיוחד הנהגים המקצועיים, משמע שיש דברים בגו, ולאו דווק דו שיח של בעל-עגלעס (קרי עגלונים)
אני מדבר על רמת ההודעות. תפריד בין הדברים. ועם כל הכבוד לנהגים מקצועיים, רפורמה זה עניין לכלכלנים ואולי גם למהנדסי תחבורה. אני מאזין לדעות, גם אם הן לא מוצאות חן בעיניי. אבל הרמה כאן? אלו דעות?

בועז ל

New member
בני, הסתיגות אחת קלה ברשותך

אני מדבר על רמת ההודעות. תפריד בין הדברים. ועם כל הכבוד לנהגים מקצועיים, רפורמה זה עניין לכלכלנים ואולי גם למהנדסי תחבורה. אני מאזין לדעות, גם אם הן לא מוצאות חן בעיניי. אבל הרמה כאן? אלו דעות?
בני, הסתיגות אחת קלה ברשותך
הרפורמה אינה עניין לכלכלנים ומהנדסי תחבורה בלבד. היא בראש ובראשונה עניין למושאיה, דהיינו ציבור הנוסעים הזכאי לחוות דעה בדבר הצלחתה או חוסר הצלחתה וכן להעלות הצעות לשיפורים במידת הצורך.

צביקוש23

New member
מסכים עם כל מילה של בני הספל

לדעתי האישית שזמן רב שמרתי (ומאותה סיבה אינני מגיב על ההודעות ש"קוטלות" את חברת קווים ) ובעקבות הודעתו של הספל החלטתילהגיב גם. מה שהולך כאן לגבי חברת קווים הוא לא הוגן לדעתי, לא מקצועי, ולא אתי לחלוטין. הדעה בוודאי איננה מייצגת את מרבית משתמשי החברה שרבים מהם חבריי הטובים והם דווקא מדברים איתי על הנושא ומביעים די שביעות רצון ואני מניח שכך עוד רבים מהנוסעים עצמם מרגישים. לדעתי יש כאן זה זמן רב הטעיה והודעות שכל קשר בינם לבין המציאות מופרכת לחלוטין (לגבי חברת קווים) ייתכן שיש מקרים בודדים וייתכן שלפעמים רמת התחזוקה לא משהו אבל תסלחו לי מאד מאד! ראיתי במו עיניי רמת תחזוקה מביישת בחברות רבות ובאוטובוסים מדגמים שונים כולל גם בכמה של דן ואגד ועוד חברות! מה שהולך כאן לגבי חברת קווים לא לענין כלל וכלל ולדעתי לא מתאים לפורום מכובד (ואני דווקא די מכבד ואוהב את הפורום הזה ואת כל חבריו!) שכזה להגיע לרמה כזאת של שרשורים תגובות והודעות שפשוט רק לקרוא אותם מעורר תהיות רבות! חומר למחשבה! לדעתי צריך לשים סוף למה שהולך כאן בענין הזה באיזשוהי צורה והמנהלים צריכים לשים לב לענין. תודה והמשך יום טוב לכולם.

OMER G17

New member
תודה רבה לאנשים שמביעים דעות כאלה

לדעתי האישית שזמן רב שמרתי (ומאותה סיבה אינני מגיב על ההודעות ש"קוטלות" את חברת קווים ) ובעקבות הודעתו של הספל החלטתילהגיב גם. מה שהולך כאן לגבי חברת קווים הוא לא הוגן לדעתי, לא מקצועי, ולא אתי לחלוטין. הדעה בוודאי איננה מייצגת את מרבית משתמשי החברה שרבים מהם חבריי הטובים והם דווקא מדברים איתי על הנושא ומביעים די שביעות רצון ואני מניח שכך עוד רבים מהנוסעים עצמם מרגישים. לדעתי יש כאן זה זמן רב הטעיה והודעות שכל קשר בינם לבין המציאות מופרכת לחלוטין (לגבי חברת קווים) ייתכן שיש מקרים בודדים וייתכן שלפעמים רמת התחזוקה לא משהו אבל תסלחו לי מאד מאד! ראיתי במו עיניי רמת תחזוקה מביישת בחברות רבות ובאוטובוסים מדגמים שונים כולל גם בכמה של דן ואגד ועוד חברות! מה שהולך כאן לגבי חברת קווים לא לענין כלל וכלל ולדעתי לא מתאים לפורום מכובד (ואני דווקא די מכבד ואוהב את הפורום הזה ואת כל חבריו!) שכזה להגיע לרמה כזאת של שרשורים תגובות והודעות שפשוט רק לקרוא אותם מעורר תהיות רבות! חומר למחשבה! לדעתי צריך לשים סוף למה שהולך כאן בענין הזה באיזשוהי צורה והמנהלים צריכים לשים לב לענין. תודה והמשך יום טוב לכולם.
תודה רבה לאנשים שמביעים דעות כאלה
כי בתור אחד של גר באיזורי השירות של קווים כל המידע שיש לי זה רק מפה...אז באמת תודה רבה ואל תתביישו להגיד...תגיבו שלא תהיה לי סתם דעה מוטעת ולא מבוססת

ידידי היקר צביקוש

ידידי היקר צביקוש
אתה ראית מכונות בודדות שלא מטופלות טוב בדן ובאגד, לעומת מכונות בודדות שכן מטופלות בקווים. העובדות היבשות מלמדות על הרמה הירודה בקווים, שקשה להתכחש אליה ובנוסף, נוסעים בחברה (גם אני לעיתים רחוקות מלית ברירה) מדווחים לא פעם על שירות גרוע עם רמה טכנית ירודה. ברור שלא הכל שחור, כמו שלא הכל ורוד, אך המגמה בקווים היא לכיוון השחור, וכולי תקווה שזה ישתנה, בעיקר כדי שחברי תושבי פ"ת לא יסבלו.

shery100

New member
מסכים עם צביקוש. אתם שקופים..

מסכים עם צביקוש. אתם שקופים..

ההודעה המקורית היתה הומוריסטית

שלא לומר טרולית, התשובות היו בהתאם; כולן בנימה הומוריסטית וסרקסטית. אמרתי כבר בעבר, שבתחילת פעילותה של קווים היה לה דף נקי אצלי. נסעתי בקווי החברה ביום הראשון להפעלה, דיברי עם הנהגים ואיחלתי להם בהצלחה. מה לעשות שמאז הדף הנקי התלכלך יותר מדי...

אוהד11

New member
לבני ולצביקוש שיצאו חוצץ נגד הבקורת

שלא לומר טרולית, התשובות היו בהתאם; כולן בנימה הומוריסטית וסרקסטית. אמרתי כבר בעבר, שבתחילת פעילותה של קווים היה לה דף נקי אצלי. נסעתי בקווי החברה ביום הראשון להפעלה, דיברי עם הנהגים ואיחלתי להם בהצלחה. מה לעשות שמאז הדף הנקי התלכלך יותר מדי...
על חברת קווים. לתשומת לבכם, ישנן עוד חברות שפועלות בשנים האחרונות וחלקן זוכות לתשבחות ולבקורות טובות, ואילו קווים וסופרבוס זוכות בקתונות של רותחין. הפתגם אומר כי אין עשן בלי אש. משמע שיש בקורת, שלדעתי היא אובייקטיווית.

תגובה

על חברת קווים. לתשומת לבכם, ישנן עוד חברות שפועלות בשנים האחרונות וחלקן זוכות לתשבחות ולבקורות טובות, ואילו קווים וסופרבוס זוכות בקתונות של רותחין. הפתגם אומר כי אין עשן בלי אש. משמע שיש בקורת, שלדעתי היא אובייקטיווית.
תגובה
אוהד, לא תפסת את הכוונה שלי. ויכוח יכול להיות עניני. אמרתי מיליון פעם שאין לי דעה בקשר להצלחת הרפורמה (לעומת דעתי על הרפורמה עצמה),כי לא נעשו מחקרים מספיקים. אני תמיד מאזין ומכבד דעות שאינני מסכים איתן ובתנאי שהן עניניות . אבל כאן בשירשור היה משהו אחר. היה כאן לעג לשמו, שכל קשר בינו לבין ויכוח עניני ומקצועי הוא מקרי שבמקרי. צביקוש, לא יכולתי לנסח את מה שכתבת יותר טוב. קלעת בדיוק לדעתי. ושוב, אני לא מדבר על נושא הדיון: אני מדבר על רמת הדיון וגם (כמו שצביקוש העלה) על האתיקה.

fireman

New member
אוהד, כולכם מפספסים את הנקודה

אוהד, כולכם מפספסים את הנקודה
שאני מסכים עם בני לגביה לא רק ב100%! לאחרונה יש כאן תגובות שאופן ההתנסחות שלהן מתאים לגן ילדים.... אני לא אתן כאן דוגמאות ספציפיות ואני גם לא מתכוון לצטט, אבל מי שכתב את זה, בטוח יודע שאני מתכוון גם אליו בין השאר. לתשומת לבכם.

סליחה

סליחה
אבל לא ראיתי שום תגובות שליליות נגד קונקס, ואני בטוח שאנשי אגד כאן לא ששו לאבד את טבריה ואשדוד. וזה למה? משום שהשירות של קונקס טוב, האוטובוסים שלהם במצב טוב, ומעדויות שאני שומע כאן מדובר בחברה טובה שנותנת שירות טוב. גם שמעתי תגובות חיוביות מערן על מטרודן בב"ש, ואפילו משבחים כאן את עפיפי והסיטארו שלהם. גם על נתיב אקספרס לא ראיתי שום "עליהום", כנ"ל לגבי בית"ר תור. אז למה נטפלים דווקא לקווים, מרגלית וסופרבוס? אולי כי השירות שלהם לא טוב, כי מצב התחזוקה שלהם מעורר בכי, כי צי האוטובוסים נראה כמו בזאר טורקי של כבשים משומשות, כי זמנים זה לא זמנים, ואולי כי שום רגולטור לא מפקח על הפרות ההתחיבויות הסיטונאית שלהם, ועל הצפצוף המתמשך שלהם בציבור. אני לא מהנדס, ואני לא חוקר, אני לא עובד באגד ולא בדן, אני אפילו לא מכיר אישית עובדי אגד ודן - אני בסך הכל איש פשוט שנאלץ להיות יומם-קווים, וממש לא נהנה מכך. וכשהמצב כל כך עגום, לא נותר אלא ללגלג, לצחקק במרירות ולהפיץ בדיחות פרטיות. זה מפלטו של המיואש, לא אינדיקציה ל"תגובות ברמה אפס". ולסיום - אם אתה מפעיל כרכרות, אל תתפלא אם תזכה לרמה דיון של עגלונים. אוריינט.

צביקוש23

New member
תגובה על ההודעה שלך...

סליחה
אבל לא ראיתי שום תגובות שליליות נגד קונקס, ואני בטוח שאנשי אגד כאן לא ששו לאבד את טבריה ואשדוד. וזה למה? משום שהשירות של קונקס טוב, האוטובוסים שלהם במצב טוב, ומעדויות שאני שומע כאן מדובר בחברה טובה שנותנת שירות טוב. גם שמעתי תגובות חיוביות מערן על מטרודן בב"ש, ואפילו משבחים כאן את עפיפי והסיטארו שלהם. גם על נתיב אקספרס לא ראיתי שום "עליהום", כנ"ל לגבי בית"ר תור. אז למה נטפלים דווקא לקווים, מרגלית וסופרבוס? אולי כי השירות שלהם לא טוב, כי מצב התחזוקה שלהם מעורר בכי, כי צי האוטובוסים נראה כמו בזאר טורקי של כבשים משומשות, כי זמנים זה לא זמנים, ואולי כי שום רגולטור לא מפקח על הפרות ההתחיבויות הסיטונאית שלהם, ועל הצפצוף המתמשך שלהם בציבור. אני לא מהנדס, ואני לא חוקר, אני לא עובד באגד ולא בדן, אני אפילו לא מכיר אישית עובדי אגד ודן - אני בסך הכל איש פשוט שנאלץ להיות יומם-קווים, וממש לא נהנה מכך. וכשהמצב כל כך עגום, לא נותר אלא ללגלג, לצחקק במרירות ולהפיץ בדיחות פרטיות. זה מפלטו של המיואש, לא אינדיקציה ל"תגובות ברמה אפס". ולסיום - אם אתה מפעיל כרכרות, אל תתפלא אם תזכה לרמה דיון של עגלונים. אוריינט.
תגובה על ההודעה שלך...
קודם כל נסחפת והגזמת לגמרי... אנשי אגד כאן לא ששו?.. האם הקודקודים של אגד והדוברים שלהם נמצאים כאן שאתה מדבר כך?.. נכון שיש כאן בפורום כמה אנשים עובדי אגד , דן ואולי חברות אחרות..ואני מכבד אותך וחלקם הם חברים טובים מבחינתי ! אך הם אינם מייצגים את החברות שבהםהם עובדים...הם אינם מוסמכים לענות בשמם. מכאן שלא ברורה לי מאיפה באה היציאה התמוהה שלך. גם לאגד ודן יש רכבים לא מתוחזקים בחלקם ולא ממש נקיים וגם בחברת קונקס נתקלתי פעמיים באוטובוס שמבייש את נוסעיו. כך שתקלות כאלה יש בכל חברה אחרת כך שכל הדיבורים וההתמדה בירידה על חברת קווים אינה קשורה למציאות וזהו סילוף חמור מוגזם ופרוע של המציאות ועל כך אני מצר וחבל שמנהלי הפורום אינם מצרים על הענין. אני נוסע לא פעם באוטובוסים של חברת קווים לאור יהודה ולאזור בהם מתגוררים חברים שלי ואני יכול להעיד בכנות וביושר שעדיין לא מצאתי ולו סיבה אחת להרגשה שחברת קווים פחות טובה מחברות אחרות. ייתכן שלחברת קווים יש רכבים לא נקיים או לא מתוחזקים אך אי אפשר להכליל את כל הרכבים שלהם וכמו שציינתי אין לי ספק בכלל שזה קיים בכל חברה אחרת . אני מכבד דעות אחרות ותמיד כיבדתי אבל המצב כאן הגיע למצב שפשוט הדיונים כאן ניהיו מאוסים , מוגזמים, מסלפי מציאות , לא אתים, לא מקצועים, לא ראויים ופשוט לפעמים מוציאים את החשק לקרוא הודעות כאן וחבל. ותסלחו לי מאד אני מוכן לחתום לכם בלב שלם על כך שחצי מהאנשים כאן שיורדים על חברת קווים מעולם בכלל לא נוסעים ברכבים שלהם ו"המקור היחידי" שלהם הוא ההודעות המגוחכות והשקריות שעולות כאן כמה פעמים ביום עשרות פעמים בשבוע, מאות פעמים בחודש. ייתכן שרבים כאן משתמשים בחברת קווים אך אני בטוח שיש רבים שלא. ויש לזכור אף אחד כאן אבל אף אחד כאן לא מייצג חברה כזאת או אחרת! אף אחד כאן לא מייצג ולא יכול לייצג את כל הנוסעים של חברה כזאת או אחרת. ויש לזכור שיש אלפי נוסעים מרוצים בארץ מכל החברות שאינם נמצאים כאן לספר את הרגשתם. נקודה תחתונה : המצב כאן הגיע לתת רמה. חומר למחשבה נ.ב. לכל יפי הנפש שיתקפו אותי ויטענו שאני מקשקשק.. זוהי האמת וגם אם היא לפעמים כואבת או לא נעימה חובה להגיד אותה! ביקורת היא דבר חשוב בכל מקום! תפנימו

לצביקוש,

תגובה על ההודעה שלך...
קודם כל נסחפת והגזמת לגמרי... אנשי אגד כאן לא ששו?.. האם הקודקודים של אגד והדוברים שלהם נמצאים כאן שאתה מדבר כך?.. נכון שיש כאן בפורום כמה אנשים עובדי אגד , דן ואולי חברות אחרות..ואני מכבד אותך וחלקם הם חברים טובים מבחינתי ! אך הם אינם מייצגים את החברות שבהםהם עובדים...הם אינם מוסמכים לענות בשמם. מכאן שלא ברורה לי מאיפה באה היציאה התמוהה שלך. גם לאגד ודן יש רכבים לא מתוחזקים בחלקם ולא ממש נקיים וגם בחברת קונקס נתקלתי פעמיים באוטובוס שמבייש את נוסעיו. כך שתקלות כאלה יש בכל חברה אחרת כך שכל הדיבורים וההתמדה בירידה על חברת קווים אינה קשורה למציאות וזהו סילוף חמור מוגזם ופרוע של המציאות ועל כך אני מצר וחבל שמנהלי הפורום אינם מצרים על הענין. אני נוסע לא פעם באוטובוסים של חברת קווים לאור יהודה ולאזור בהם מתגוררים חברים שלי ואני יכול להעיד בכנות וביושר שעדיין לא מצאתי ולו סיבה אחת להרגשה שחברת קווים פחות טובה מחברות אחרות. ייתכן שלחברת קווים יש רכבים לא נקיים או לא מתוחזקים אך אי אפשר להכליל את כל הרכבים שלהם וכמו שציינתי אין לי ספק בכלל שזה קיים בכל חברה אחרת . אני מכבד דעות אחרות ותמיד כיבדתי אבל המצב כאן הגיע למצב שפשוט הדיונים כאן ניהיו מאוסים , מוגזמים, מסלפי מציאות , לא אתים, לא מקצועים, לא ראויים ופשוט לפעמים מוציאים את החשק לקרוא הודעות כאן וחבל. ותסלחו לי מאד אני מוכן לחתום לכם בלב שלם על כך שחצי מהאנשים כאן שיורדים על חברת קווים מעולם בכלל לא נוסעים ברכבים שלהם ו"המקור היחידי" שלהם הוא ההודעות המגוחכות והשקריות שעולות כאן כמה פעמים ביום עשרות פעמים בשבוע, מאות פעמים בחודש. ייתכן שרבים כאן משתמשים בחברת קווים אך אני בטוח שיש רבים שלא. ויש לזכור אף אחד כאן אבל אף אחד כאן לא מייצג חברה כזאת או אחרת! אף אחד כאן לא מייצג ולא יכול לייצג את כל הנוסעים של חברה כזאת או אחרת. ויש לזכור שיש אלפי נוסעים מרוצים בארץ מכל החברות שאינם נמצאים כאן לספר את הרגשתם. נקודה תחתונה : המצב כאן הגיע לתת רמה. חומר למחשבה נ.ב. לכל יפי הנפש שיתקפו אותי ויטענו שאני מקשקשק.. זוהי האמת וגם אם היא לפעמים כואבת או לא נעימה חובה להגיד אותה! ביקורת היא דבר חשוב בכל מקום! תפנימו
לצביקוש,
כתבת הרבה דברים, ולכן אענה לך פסקה אחר פסקה. אם ייראה לך כי דבריך הוצאו מהקשרם, אני מתנצל מראש - לא זו הכוונה. 1. קודם כל נסחפת והגזמת לגמרי... אנשי אגד כאן לא ששו?.. האם הקודקודים של אגד והדוברים שלהם נמצאים כאן שאתה מדבר כך?.. נכון שיש כאן בפורום כמה אנשים עובדי אגד , דן ואולי חברות אחרות..ואני מכבד אותך וחלקם הם חברים טובים מבחינתי ! אך הם אינם מייצגים את החברות שבהםהם עובדים...הם אינם מוסמכים לענות בשמם. מכאן שלא ברורה לי מאיפה באה היציאה התמוהה שלך. קודם כל אשמח אם תיקח את דבריך בחזרה בכל הנוגע ל"יציאה התמוהה" שלי - זה לא נאות ולא מכובד, בפרט לא לאדם שיוצא חוצץ כנגד תרבות דיון נמוכה! ואם נניח לרגע לענייני הנימוס, הרי אתה ובני זעקתם ברמזים עבים יותר מפיל אסייתי, על כך שאינטרסים זרים נכנסים לקטילות המתמשכות כנגד "קווים". הצץ נא בפורום ושקול מילים שוב. אי אפשר לזעוק בהודעה אחת שהפורום מוטה, ומידי אחר כך לומר שאותם "מטים" אינם מייצגים דבר. למען הסר ספק: כשאני כותב שאנשי אגד לא ששו, אני מתכוון שאנשי אגד בפורום הזה לא ששו. לפיכך, אם אשתמש בסגנונך: בשורה התחתונה, התמיהה חוזרת לפתחו של התמה. 2 גם לאגד ודן יש רכבים לא מתוחזקים בחלקם ולא ממש נקיים וגם בחברת קונקס נתקלתי פעמיים באוטובוס שמבייש את נוסעיו. כך שתקלות כאלה יש בכל חברה אחרת כך שכל הדיבורים וההתמדה בירידה על חברת קווים אינה קשורה למציאות וזהו סילוף חמור מוגזם ופרוע של המציאות ועל כך אני מצר וחבל שמנהלי הפורום אינם מצרים על הענין. אני נוסע לא פעם באוטובוסים של חברת קווים לאור יהודה ולאזור בהם מתגוררים חברים שלי ואני יכול להעיד בכנות וביושר שעדיין לא מצאתי ולו סיבה אחת להרגשה שחברת קווים פחות טובה מחברות אחרות. ייתכן שלחברת קווים יש רכבים לא נקיים או לא מתוחזקים אך אי אפשר להכליל את כל הרכבים שלהם וכמו שציינתי אין לי ספק בכלל שזה קיים בכל חברה אחרת. צר לי, אבל במקרה זה לא רק שמותר להכליל, אלא חובה להכליל. אם אוטובוס כזה או אחר לא מתוחזק כראוי, זה באמת לא בסדר, אבל כאשר כל האוטובוסים לא מתוחזקים כראוי, זה מעיד על משהו. זה לא סילוף ולא נעליים. אם לא הבנת, אני נוסע בכל יום ב"קווים" - בכל יום. לא לפעמים, לא לחבר מסויים באור יהודה, לא באוטובוס אחד ולא בשניים. בכל יום. ולא זו בלבד, אלא שיש לי נקודה מצויינת להשוואה. כי עד יולי 2003 נסעתי באותו הקו ובאותו המסלול באוטובוסים של דן. ולא רק שהמסלול זהה והקו זהה, אני בהחלט יכול להשוות בין אותה סדרת אוטובוסים. קח למשל את 4088 שנקנתה ע"י קווים ומעוררת אסוציאציות של חזיר מובל לשחיטה (הן ברעש והן ברמת הנקיון שלה), וקח את מקבילותיה בדן. ולא, אני לא מדבר על 4081 המיוחדת, אלא על כל SL משנת הייצור 1993. קח את ההיספאנו של "קווים", בסך הכל בני שנתיים, וראה כמה רע הזמן הקצר עשה להן, ואולי גם תיזכר שזה הרכש הרציני האחרון של החברה (אני לא מכליל כאן מכוניות מסחריות של פיאט שמשום מה הפכו למיניבוסים מאולתרים). 3. אני מכבד דעות אחרות ותמיד כיבדתי אבל המצב כאן הגיע למצב שפשוט הדיונים כאן ניהיו מאוסים , מוגזמים, מסלפי מציאות , לא אתים, לא מקצועים, לא ראויים ופשוט לפעמים מוציאים את החשק לקרוא הודעות כאן וחבל. ותסלחו לי מאד אני מוכן לחתום לכם בלב שלם על כך שחצי מהאנשים כאן שיורדים על חברת קווים מעולם בכלל לא נוסעים ברכבים שלהם ו"המקור היחידי" שלהם הוא ההודעות המגוחכות והשקריות שעולות כאן כמה פעמים ביום עשרות פעמים בשבוע, מאות פעמים בחודש. ייתכן שרבים כאן משתמשים בחברת קווים אך אני בטוח שיש רבים שלא. אני מעיד על קווים אך ורק מנסיוני העשיר והעגום. האם אתה טוען שהעדות שלי שקרית או מסולפת? מה האינטרס שלי לשקר? 4. ויש לזכור אף אחד כאן אבל אף אחד כאן לא מייצג חברה כזאת או אחרת! אף אחד כאן לא מייצג ולא יכול לייצג את כל הנוסעים של חברה כזאת או אחרת. ויש לזכור שיש אלפי נוסעים מרוצים בארץ מכל החברות שאינם נמצאים כאן לספר את הרגשתם. האמת היא שהטיעון הזה קביל לכל דיון, שהרי אנחנו בפורום תחבורה ציבורית, שמעצם הגדרתה היא מערכת להסעת המונים. אגב, מניין לך שאלפי נוסעים מרוצים? (אשמח להתייחסותה של לילנד המקורית, תושבת יהוד). 5. נקודה תחתונה : המצב כאן הגיע לתת רמה. חומר למחשבה נ.ב. לכל יפי הנפש שיתקפו אותי ויטענו שאני מקשקשק.. זוהי האמת וגם אם היא לפעמים כואבת או לא נעימה חובה להגיד אותה! ביקורת היא דבר חשוב בכל מקום! תפנימו אני לא ממש מבין מאיפה הכנסת יפי נפש לסיפור, אבל ניחא. זוהי לא האמת, אגב, זוהי דעתך. לצערי, בניגוד לדעתי המתבססת על חוויות יומיות, אני לא ממש מוצא שום רציונאל בטיעונים שלך. לילה טוב, אוריינט.

fireman

New member
בתור "יפה נפש" הרשה לי לשאול

תגובה על ההודעה שלך...
בתור "יפה נפש" הרשה לי לשאול
אותך בשליחות מי אתה כותב את ההודעה הזאת?

מצב
הנושא נעול.
למעלה