סליחה
אבל לא ראיתי שום תגובות שליליות נגד קונקס, ואני בטוח שאנשי אגד כאן לא ששו לאבד את טבריה ואשדוד. וזה למה? משום שהשירות של קונקס טוב, האוטובוסים שלהם במצב טוב, ומעדויות שאני שומע כאן מדובר בחברה טובה שנותנת שירות טוב. גם שמעתי תגובות חיוביות מערן על מטרודן בב"ש, ואפילו משבחים כאן את עפיפי והסיטארו שלהם. גם על נתיב אקספרס לא ראיתי שום "עליהום", כנ"ל לגבי בית"ר תור. אז למה נטפלים דווקא לקווים, מרגלית וסופרבוס? אולי כי השירות שלהם לא טוב, כי מצב התחזוקה שלהם מעורר בכי, כי צי האוטובוסים נראה כמו בזאר טורקי של כבשים משומשות, כי זמנים זה לא זמנים, ואולי כי שום רגולטור לא מפקח על הפרות ההתחיבויות הסיטונאית שלהם, ועל הצפצוף המתמשך שלהם בציבור. אני לא מהנדס, ואני לא חוקר, אני לא עובד באגד ולא בדן, אני אפילו לא מכיר אישית עובדי אגד ודן - אני בסך הכל איש פשוט שנאלץ להיות יומם-קווים, וממש לא נהנה מכך. וכשהמצב כל כך עגום, לא נותר אלא ללגלג, לצחקק במרירות ולהפיץ בדיחות פרטיות. זה מפלטו של המיואש, לא אינדיקציה ל"תגובות ברמה אפס". ולסיום - אם אתה מפעיל כרכרות, אל תתפלא אם תזכה לרמה דיון של עגלונים. אוריינט.