מבזקי ספורט לתאריך ה-05/09/10

ראנגלוב:"אני יודע שהגעתי למועדון גדול"

ראנגלוב:"אני יודע שהגעתי למועדון גדול"

הבולגרי נבדק וחתם. כפי שפירסמנו לראשונה, למכבי יש אופציית רכישה
תאריך עדכון: 05/09/10 10:47

בשעה טובה, דימיטאר ראנגלוב הוא שחקן מכבי תל אביב. החלוץ הבולגרי סיכם היום (שבת) על השאלתו לעונה אחת, בסיומה תהיה לצהובים האופציה לרכוש את כרטיס השחקן שלו ששייך לדורטמונד. ראנגלוב אף נחת בישראל ודיבר מעט כאשר כמה אוהדים צהובים קיבלו את פניו בנתב"ג.
"להגיע מגרמניה לכאן זו לא ירידה ברמה עבורי", אמר החלוץ. "מכבי זה מועדון מצוין ברמה גבוהה ואני מניח שנוכל להעפיל בסוף העונה שוב למשחקי הליגה האירופית או למוקדמות האלופות. אני יודע שהגעתי לאחד המועדונים הגדולים בישראל".
"שחחתי גם עם סאבו פאביצ´ביץ´ בקוטבוס, ושמעתי הרבה דברים טובים על הקבוצה", סיפר ראנגלוב ששיתף פעולה עם הבלם המונטנגרי של הצהובים. "אני יודע שיש הרבה שחקנים טובים במועדון, והשקיעו שם כספים רבים לקראת העונה הזאת". החלוץ הגיע מנתב"ג היישר לקרית שלום, עבר סדרה של בדיקות רפואיות, חתם על חוזהו ושב לארצו על מנת ליטול חלק במשחק הנבחרת.
ראנגלוב בן ה-27 (1.83 מ´) מגיע כחיזוק למכבי, בעקבות פציעתו הקשה של ברק יצחקי. "מועדון מכבי ת"א מברך את דימיטאר ראנגלוב בברכת ברוך הבא", אמר הבעלים מיץ´ גולדהאר לאתר הרשמי, "אנו בטוחים שיכולותיו וניסיונו של דימיטאר יתרמו רבות להצלחת הקבוצה והמועדון. במקביל, אנו מאחלים לברק יצחקי החלמה וחזרה מהירה למגרשים".

אמש רשם ראנגלוב את הופעתו ה-13 במדי בולגריה, כשנכנס בדקה ה-63 בתבוסה 4:0 לאנגליה בוומבלי. היום הוא צפוי לנחות בישראל על מנת לעבור בדיקות רפואיות. ראנגלוב, כאמור, שיחק בעבר עם פאביצ´ביץ´ במדי אנרגי קוטבוס הגרמנית, ויחבור לבלם המונטנגרי במכבי. השניים ייפגשו גם ביום שלישי, כשבולגריה תארח את מונטנגרו במוקדמות יורו 2012.

לכתבות נוספות >

טוקמן

New member
נו, עברו את ה150 מיליון תקציב?

או שבינואר יעשו עוד סיבוב רכש בשביל לשבור את השיא של גאיידמק? יעקב שחר מעמיד 4 עונות בתקציב של עונה אחת במועדון "המפואר" הזה

טוקמן

New member
כן כי גאיידמק היה טיפש ופראייר

רק מהמשכורות שהוא שילם לאנשי המנהלה אפשר היה להעמיד תקציב יפה. בקשר למכבי ת"א, אם אין אליפות השנה אז באמת שכדאי להם לסגור את הבאסטה.

כבר הצהרתי

שאם תוך שנתיים אין תוצאות אני לא מוכן להשקיע גרוש נוסף בבור הזה
מעל לכל

שכטר ייעדר בגאורגיה, בספק לבנפיקה

שכטר ייעדר בגאורגיה, בספק לבנפיקה

בהפועל טענו לטיפול לקוי בנבחרת. ד"ר רוסנובסקי: "זו הפציעה איתה הגיע"
תאריך עדכון: 05/09/10 16:38

איתי שכטר קיווה להצטרף לסגל נבחרת ישראל בגאורגיה, אבל ייאלץ להישאר בבית. חלוץ הפועל תל אביב עבר היום בדיקת MRI, שאיבחנה אצלו קרע קטן בשריר, פציעה שלא תאפשר לו לקחת חלק גם במשחק השני של הנבחרת במוקדמות יורו 2012.
אלא ששם לא בהכרח מסתיימות החדשות הרעות. שכטר, שנדרש כעת לנוח כ-10 ימים, עלול להחמיץ גם את המשחק של הפועל מול בנפיקה ליסבון, במחזור הראשון של שלב הבתים בליגת האלופות. "אני מקווה להיות כשיר במהרה ולעזור להפועל ת"א. בינתיים אני מחזיק לנבחרת אצבעות", אמר שכטר לאתר ערוץ הספורט.
"זה קשה מאוד להיות פצוע, ככה מעריכים את הבריאות", הוסיף שכטר, "זה הכדורגל וחלק מהמשחק זה פציעות. אני לוקח את זה קשה אבל אין מה לעשות. מאחל לנבחרת שתחזור עם עוד שלוש נקודות. אני מאמין שאחלים תוך עד 10 ימים, כך שהמשחק מול בנפיקה גבולי. אני מקווה שאוכל להיות בריא. שהנבחרת תהיה עם 6 נקודות, ואחרי זה אלוהים גדול". ואיך הוא יסתדר בלי החבר הטוב גילי ורמוט? "אני אדבר איתו בפייסבוק".
שכטר ומאמן הנבחרת לואיס פרננדס שוחחו יחד עם מאמן הפועל ת"א אלי גוטמן, והסבירו לו בדיוק את הבעיה ממנה סובל החלוץ. בהסכמת כל הצדדים הוחלט כי שכטר יקבל היום זריקה מד"ר רוסנובסקי, בתקווה שיוכל לחזור כמה שיותר מהר לפעילות.
בהפועל אופטימיים לגבי הסיכויים ששכטר ישחק מול בנפיקה: "בטוחים שנוכל להכשירו". עם זאת, מהקבוצה כבר נשמעות טענות בנוגע לאופן הטיפול באיתי שכטר במהלך התכנסות הנבחרת. ד"ר מרק רוסנובסקי הגיב לדברים: "שכטר בכלל לא התאמן, עשינו לו כל היום טיפולים. רק אתמול הוא הגביר. הפציעה שהיתה לו מהפועל היא אותה פציעה כעת. שום דבר לא החריף או השתנה".
לשכטר עצמו היו רק מילים טובות לומר על אופן הטיפול במדים הלאומיים: "אני צריך לפרגן לאנשי נבחרת שעשו הכל כדי שאהיה בריא, בראשם ד"ר רוסנובסקי".
מההתאחדות לכדורגל נמסר בתגובה לטענות הפועל: "אחרי 10 ימים של אימונים הדרגתיים וטיפולים שכטר ביצע תנועה חדה בה הרגיש את השריר. בבדיקת MRI לשם נשלח התגלה כי הוא סובל מקרע חלקי וכי שכטר זקוק למנוחה וטיפולים ולא ייצא לגיאורגיה".
"http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/2/185012.jpg
קפטן הנבחרת, יוסי בניון, לא ייצא עם שאר שחקני הנבחרת לגאורגיה, אחרי שקיבל אישור להיות נוכח בחתונת אחיו. הקשר ימריא לטיבילסי באיחור מסוים אולם יספיק ליטול חלק באימון המסכם לפני המשחק.
בלי שכטר, שאחרי בדיקת הרופא הגיע הבוקר לאימון על אזרחי, הנבחרת המשיכה בהכנות למשחק מול גאורגיה. אימון הבוקר התנהל באווירה טובה מאוד, כאשר בין היתר ערכו השחקנים משחק כדורעף-רגל, בו ניצחה הקבוצה שהורכבה מבניון, בן חיים, אלמוג כהן ותמיר כהן. אפילו חגיגות אליפות היו שם.
פרננדס תרגל במדויק את המצב הנייח ממנו ספגה ישראל שער מול מלטה, כאשר לקראת גאורגיה מסתמן כי המאמן הלאומי יבצע שינוי אחד בהרכב. תמיר כהן, שתופקד כיום חמישי כבלם, יחזור לקישור על חשבונו של ערן זהבי שאיכזב. דקל קינן יתפוס את המשבצת המוכרת לו במרכז ההגנה, לצידו של טל בן חיים. התלבטות גם בין יואב זין לדדי בן דיין בעמדת המגן השמאלי.
"http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/3/185013.jpg
לכתבות נוספות >

מנטש יועמד היום לועדת משמעת באשקלון

מנטש יועמד היום לועדת משמעת באשקלון

הגיאורגי התחצף לעזורי, ייתכן כי ישוחרר. הקשר סיכם אצל מחפוד

הקשר הגיאורגי של הפועל אשקלון, זוראב מנטששוילי, צפוי לעמוד היום בפני וועדת משמעת של המועדון בעקבות התחצפותו למאמן גיא עזורי במשחק אימון שנערך מול קבוצת הנוער בסוף השבוע.
עזורי נזף בשחקן מכיוון שלא נשמע להוראות הטקטיות. הגיאורגי לא אהב את ההערות וענה לעזורי, ששלח אותו למקלחות מוקדם מהצפוי. לאחר המשחק התנצל מנטששוילי בפני עזורי אך ההתנצלות עדיין לא שינתה דבר בנוגע לעתידו הלא ברור במועדון.
זו לא הפעם הראשונה מאז הגיע מנטש לאשקלון שוהא מעורב בבעיות משמעת. בעקבות התקרית האחרונה עזורי אף שוקל את עתידו של השחקן במועדון. כאמור, היום לפני אימון הקבוצה השחקן יעמוד בפני ועדת משמעת ולאחריה יוחלט מה יעלה בגורלו.
בקבוצה עדיין מעוניינים לצרף את איל שן, קשר הפועל באר שבע, אך נראה כי שן קרוב יותר דווקא להפועל פתח תקוה. שן נצמא על סיכום סיכום במלאבס, כשהסכומים ידועים ומוסכמים על הצדדים. הקשר מחכה לטופס ההעברה מהפועל ב"ש כדי להבין כמה איזה סכום פיצוי יקבל לפני שיחתום בפ"ת.
באשקלון מודעים לכך שמושיקו מישאלוב קרוב לבית"ר ירושלים וינסו לסכם איתו עוד היום את הפרטים.

לכתבות נוספות >

הנהלת בית"ר הורתה לגרשון לא לשוב לפעילות

הנהלת בית"ר הורתה לגרשון לא לשוב לפעילות

הבלם הוותיק נכשל בסדרת בדיקות מאמץ ולא יחזור להתאמן
תאריך עדכון: 05/09/10 13:09

הנהלת בית"ר ירושלים הורתה לבלם שמעון גרשון (32) שלא לשוב בינתיים להתאמן עם הקבוצה ולהימנע מכל פעילות גופנית מאומצת. הסיבה לכך היא סדרת בדיקות מאמץ בהן נכשל גרשון, מה שמחייב אותו לעבור סדרת בדיקות נוספת במהלך השבוע הקרוב ובשבוע הבא.
הבלם שסוחב גם פציעה מהמשחק מול מכבי תל אביב יחמיץ לפיכך לפחות את המפגש מול מכבי פתח תקוה מכיוון שחלק מהבדיקות אותן הוא צריך לעבור יבוצעו רק בעוד יותר משבוע, בשל תקופת החגים.
מהקבוצה נמסר: "הבלם שעובר לפני כל פתיחת עונה בדיקות מקיפות, עבר גם השנה בדיקות זהות לזה שהוא עובר בכל שנה, אך במהלך סוף השבוע האחרון התבקש הבלם לעבור בדיקות נוספות אותם הוא אמור לעבור בעוד כשבוע. עד לבדיקות ולקבלת התוצאות, השחקן הצטווה לנוח ולא להשתתף בכל פעילות ספורטיבית של הקבוצה".

לכתבות נוספות >

פלאטיני: "מאמין שישראל תגיע ליורו"

פלאטיני: "מאמין שישראל תגיע ליורו"

נשיא אופ"א: "מקווה שתגיעו". בוקולי: "ישראל לא נופלת מהיריבות בבית"
תאריך עדכון: 05/09/10 16:25

יש מי שמאמין בסיכויי עליית נבחרת ישראל לאליפות אירופה ב-2012. מישל פלאטיני, נשיא אופ"א, טוען כי לדעתו לנבחרת של לואיס פרננדס יש צ´אנס מצוין להעפיל לטורניר שייערך בפולין ואוקראינה.
"אני יודע שאני לא אמור לומר את זה, אבל כמישהו שאוהב ותומך בישראל, אני מקווה שתגיעו לאליפות אירופה בעוד שנתיים", אמר הצרפתי, לו אישה יהודיה, "אני מאמין גם שתגיעו לשם ותצליחו".
הצרפתי התייחס גם להגרלת הפועל תל אביב בשלב הבתים בליגת האלופות שם שובצה לבית אחד עם שאלקה, ליון ובנפיקה ליסבון: "זו הגרלה טובה להפועל. יש לה סיכוי לעלות לשלב שמינית הגמר".
גם גוסטבו בוקולי, שחקן מכבי חיפה אותו רצה לואיס פרננדס בסגל הנבחרת, מאמין כי ישראל יכולה להגיע לטורניר הויקרתי. "מה שחשוב בקמפיין כזה הוא לפתוח עם נצחון", אמר בוקולי, שהיה מאוכזב מכך שלא קיבל אזרחות ישראלית ולכן נמנעה ממנו ההופעה בסגל, "זה מה שהנבחרת עשתה ומכאן הבטחון יגיע. אני בטוח שמול גיאורגיה הנבחרת תיראה הרבה יותר טוב, למרות שיהיה שם קשה".
"אני לא רואה סיבה שתמנע מהנבחרת לעלות מהבית הזה", הוסיף הקשר, "ישראל אינה נופלת כיום מיתר הנבחרות בבית. צריך לשחק טוב, לנצח בבית את כל המשחקים ולעשות תוצאות טובות בחוץ. מול גיאורגיה חשוב קודם כל לא להפסיד, תיקו תהיה תוצאה טובה שם".
"כואב מאוד שהמאמן הלאומי רוצה אותך וחושב שאתה יכול להיות חלק מהקמפיין אבל בגלל שאין לך אזרחות זה לא ממש עוזר", הוסיף, "כולם יודעים שהגשתי מספר בקשות לאזרחות ולא קיבלו אותן. זה מצער מאוד ומתסכל ואני מקווה שיהיה שינוי כבר בחודשים הקרובים. הייתי גאה מאוד להיות חלק מהקמפיין".

לכתבות נוספות >

דיווח: גרנט בסכנת פיטורים מווסטהאם

דיווח: גרנט בסכנת פיטורים מווסטהאם

עתידו של הישראלי נמצא בסכנה לאחר 3 הפסדים. הבעלים: "עוד לא החלטתי"
תאריך עדכון: 05/09/10 14:28

לאחר שלושה הפסדי ליגה רצופים, מעמדו של אברם גרנט בווסטהאם נמצא בסכנה גדולה. צהובוני אנגליה מקדישים תשומת לב רבה לעניין המאמן הישראלי. "המירור" טוען היום (ראשון) כי לגרנט נותרו עוד שלוש הזדמנויות בכדי להימנע מפיטורים, והוא חייב להשיג נקודות במשחקים הקרובים מול צ´לסי, סטוק סיטי וטוטנהאם.
גם "הניוז אוף דה וורלד" נדרש לסוגייה וערך ראיון עם אחד הבעלים של ווסטהאם, דייויד סאליבן, שמסר כי מעמדו של הישראלי עדיין יציב: "לא העברתי שום מסר לגרנט, אבל אני מצפה לראות שיפור הדרגתי ביכולת של המועדון. אני חושב שהיכולת החלשה נבעה מזלזול של חלק מהשחקנים שרצו לעזוב את הקבוצה ועכשיו כשחלון ההעברות נסגר והם נשארו, אני מקווה שהם יתאמצו ויחזירו את הקבוצה למסלול".
גרנט חתם בקיץ על חוזה למשך ארבע שנים ב"אפטון פארק" בעיקר בזכות ההגעה שלו עם פורטסמות´ לגמר הגביע האנגלי אשתקד. ווסטהאם מדורגת במקום האחרון בפרמיירליג ללא נקודות ועם שער זכות אחד לעומת 9 שערי חובה. במחזור האחרון הובסו הפטישים 3:0 על ידי מנצ´סטר יונייטד.
הבעלים גם התייחס למזל הרע שפקד את הקבוצה, כאשר לא פחות מחמישה שחקני רכש חדשים לא כשירים למשחק: "עדיין לא קיבלנו את השחרור עבור ויקטור אובינה, ריד והיצלספרגר פצועים, פאבלו בררה וטל בן חיים לא בכושר משחק מלא. עכשיו כשהם יחזרו אני מצפה שנחזור ליכולת הטובה".

לכתבות נוספות >

בוזגלו: היו בקמפיין הצעירה המון טעויות

בוזגלו: היו בקמפיין הצעירה המון טעויות

הנבחרת נחתה משבדיה לקראת מוטנגרו. ורד: חבל אם לא נעלה. אנו צריכים מזל
תאריך עדכון: 05/09/10 18:44

אחרי הנצחון המרשים 1:2 בשבדיה ורגע לפני משחק מכריע לא פחות, ביום שלישי מול מונטנגרו (שידור ישיר באתר ובספורט 5HD), חזרו ארצה שחקני הנבחרת הצעירה של ישראל. בנבחרת הביעו שביעות רצון מפתיחת הקדנציה של המאמן גיא לוזון ברגל ימין, ומרוצים מכך ששמרו על סיכויי ההעפלה לאליפות אירופה ב-2011.
"אין ספק שכיף לנסוע למדינת כדורגל כמו שבדיה ולנצח שם", אמר גיא לוזון את משחקו הרשמי הראשון בנבחרת, "זה משחק שהיה מאוד חשוב לנו ואנחנו עם הפנים קדימה. אנחנו מחויבים קודם כל בשביל עצמנו, לנצח שוב בארץ ביום שלישי. את החישובים נעשה אחרי המשחק, אם ננצח. כדי שכל החשבונות יהיו רלוונטיים חייבים לנצח, ואחרי זה נחשב".
"המשחק עם שבדיה היה מאני טיים, ביום שלישי זה גם מאני טיים", הוסיף המאמן, "זה בדיוק מה שצריך להיות. ממש אין תחושה של עשיתי את זה. התפקיד שלי כמאמן זה לגרום לקבוצה לנצח, ולא כדי להראות למישהו משהו. המטרה היא ניצחון".
"טוב שניצחנו וחבל שאנו לא תלויים בעצמנו", הוסיף מאור בוזגלו, "כל עוד יש סיכוי, גם אם קלוש צריך להמשיך. המטרה הבאה היא לנצח את מונטנגרו".
"מה שיקבע זה אם ננצח את מונטנגרו", אמר עוד בוזגלו, "צריך שיקרו הרבה דברים כדי שנעלה. זה לא בלתי אפשרי. אנחנו אופטימיים ומאמינים גדולים. היו בקמפיין הזה הרבה מאוד טעויות, אבל נלמד מהן. לי אישית ולעוד שחקנים לא תהיה אפשרות להיות בקמפיין הבא בנבחרת, אז ננסה לעשות את המקסימום". "מבחינה אישית זו חוויה לשחק תחת גיא לוזון", הוסיף הקשר שדיבר על המאמן, "הוא מאמן גדול".
"צריכים לקרות לא מעט דברים שיפעלו לטובתנו אבל אנחנו צריכים לעשות את שלנו ואז לקוות לטוב", הוסיף עידן ורד, "מגיע לגיא הנצחון הזה כי הוא הכין אותנו בצורה מצוינת. השגנו שלוש נקודות ועכשיו צריך שלוש נוספות". "חבל אם לא נעלה, דיברנו על זה גם לפני המשחק בשבדיה. אני מקווה שהמזל ישחק לטובתנו הפעם, נעלה ונמשיך לאליפות", סיכם ורד.
"קודם כל הגענו והאמנו בעצמנו. הצוות המקצועי הכניס לנו לראש שאנחנו יכולים לנצח ובאנו לשם במטרה הזאת", הוסיף ניר ביטון בראיון לרדיו ת"א. "היה משחק חוץ ונתנו הכול ואני שמח שניצחנו. אני לא פגוע שלא זומנתי לנבחרת הבוגרת ויש לי זמן להוכיח את עצמי. אנחנו חושבים על ניצחון מול מונטנגרו כי אם לא נעשה את זה לא עשינו כלום בשבדיה".
מחר ב-12:00 תחל בקופות אצטדיון ר"ג מכירה מוקדמת של כרטיסים למשחק מול מונטנגרו. ההתאחדות לכדורגל החליטה על מחיר אחיד לכרטיסים שיעמוד על 10 שקלים. המשחק ייערך בשעה 18:00 באצטדיון בראשון לציון. ביום המשחק ייפתחו קופות המגרש בשעה 13:00.
"http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/9/185059.jpg
לכתבות נוספות >

גדיר יהיה כשיר לצעירה ולליגה

גדיר יהיה כשיר לצעירה ולליגה

חלוץ חיפה התאמן כרגיל. יהיה בסגל למונטנגרו ולמפגש מול ב"ש

מוחמד גדיר ערך היום (ראשון) אימון מלא עם מכבי חיפה, מה שמבטיח את חזרתו המיידית לסגל הנבחרת הצעירה לקראת המשחק המכריע מול מונטנגרו (שלישי, שידור ישיר כאן באתר). מטבע הדברים, מדובר בחדשות טובות גם עבור מכבי חיפה שכן גדיר, שאחראי בלעדית ל-6 הנקודות של חיפה אותן השיג עם שני שערים רצופים, יהיה כשיר למשחק הליגה בשבוע הבא מול הפועל ב"ש.
הקפטן יניב קטן ממשיך בשיקום באופן פרטי ולא יחד עם הקבוצה. בחיפה מקווים שיהיה כשיר למשחק מול בני יהודה בעוד 3 שבועות, אחרי פגרת החג, אולם כרגע העתיד לא ברור. גם השוער ני דוידוביץ´ ´ממשיך בשיקום וההערכה היא שהוא יהיה כשיר למפגש עם הכתומים.
גיאורגי דרסיליה, עוזרו של המאמן אלישע לוי, המריא למולדתו גאורגיה, שם יצפה במשחק של הנבחרת המקומית מול ישראל במוקדמות יורו 2012. דרסיליה אף יבקר באימוני שתי הנבחרות.
מכבי חיפה קיימה הרמת כוסית לכבוד ראש השנה, בנוכחות המנכ"ל איתמר צ´יזיק, הצוות המקצועי והשחקנים. צ´יזיק איחל לשחקנים הצלחה בעונה הקרובה ואף ציין את מותו הפתאומי של המנהל המיתולוגי של הפועל חיפה, משה אשר, שהלך ביום שישי לעולמו בעקבות דום לב. מנכ"ל הירוקים ציין כי אשר היה דמות מוכרת בכל העיר ותמיד סייע לכולם, גם כאשר מכבי חיפה ביקשה את עזרתו.

לכתבות נוספות >

תמיר כהן: "מקווים להתחיל שנה חדשה בחיוך"

תמיר כהן: "מקווים להתחיל שנה חדשה בחיוך"

נבחרת ישראל נחתה בגאורגיה לפני המשחק ביום ג´. אוואט: "יהיה קשה"
תאריך עדכון: 06/09/10 10:54

אחרי הניצחון על מלטה (1:3) במסגרת משחק הפתיחה של מוקדמות יורו 2012, נבחרת ישראל נחתה היום (ראשון) בגיאורגיה לקראת המשחק שייערך ביום שלישי בטביליסי מול הנבחרת המקומית. למרות שמדובר במשחק חוץ מול יריבה שהוציאה נקודה באתונה, אנשי הנבחרת לא חושבים על דבר פרט ל-3 נקודות נוספות.
"אנחנו מקווים להתחיל את השנה החדשה עם חיוכים גדולים ועם עוד 3 נקודות", אמר תמיר כהן, "התעסקנו עם הביקורות מספיק, עכשיו נעבור הלאה. אנחנו שומרים על הריכוז, ראינו את הגיאורגים, ננתח אותם היום וגם מחר. נבוא מוכנים ב-100 אחוז. הולך להיות משחק מאוד קשה, הם עשו תוצאה מצויינת ויבואו עם מלא מוטיבציה למשחק בית ראשון. יהיו 70 אלף איש באצטדיון, זה לא קל לשחק באווירה כזאת".
"אנחנו לא מודאגים מהביקורות שקיבלנו, אנחנו יודעים שיש עוד מקום לשיפור. לא לשכוח שזה משחק ראשון שלנו ביחד". אמר שוער הנבחרת, דודו אוואט, שהוסיף: "גיאורגיה היא נבחרת טובה מאוד, המשחק הולך להיות קשה מאוד, מה גם שהוא יהיה אצלה בבית. אבל למרות הכל אנחנו מצפים לחזור משם עם מלוא שלוש הנקודות". כזכור, גאורגיה הפתיעה במשחק הראשון כשהוציאה תיקו 1:1 ביוון מול הנבחרת של פרננדו סאנטוס.
דודו אוואט גם התייחס להגנת הנבחרת, שספגה שער ממלטה החלשה המדורגת 151 בעולם: "בסך הכל, ההגנה מבצעת את העבודה שלה על הצד הטוב ביותר. כל אחד שעלה ב-11 הוא שחקן הרכב ראוי".
מחר תערוך הנבחרת את האימון המסכם לקראת המשחק (שלישי ב-20:00), כאשר המאמן לואיס פרננדס צפוי לקיים את מסיבת העיתונאים המסורתית. על פי האימונים האחרונים, מסתמן שינוי אחד בהרכב, כאשר דקל קינן יפתח במקום ערן זהבי, מה שיגרום להזזתו של תמיר כהן לקישור האחורי. גילי ורמוט יפתח כנראה על הספסל.
קפטן הנבחרת, יוסי בניון, לא יצא עם שאר השחקנים לגאורגיה, אחרי שקיבל אישור להיות נוכח בחתונת אחיו. הקשר ימריא לטיבילסי באיחור מסוים אולם יספיק ליטול חלק באימון המסכם לפני המשחק.
"http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/6/185036.jpg"http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/7/185037.jpg"http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/8/185038.jpg
לכתבות נוספות >

קצבאיה: ישראל טובה יותר מיוון

קצבאיה: ישראל טובה יותר מיוון

המאמן הגיאורגי מפרגן לנבחרת של פרננדס: משחק בעל חשיבות עליונה
תאריך עדכון: 06/09/10 08:28

אחרי התיקו המפתיע ביוון (1:1) בשבוע שעבר, נבחרת גיאורגיה החלה את הכנותיה לקראת המשחק מול ישראל ביום שלישי במסגרת מוקדמות יורו 2012, כאשר היא מקווה להמשיך את המומנטום.
הגיאורגים קיימו היום (ראשון) מסיבת עיתונאים בבית המלון פאלאס גארדן בטביליסי. המאמן טמורי קצבאיה, שקיבל תשבוחות רבות על ההופעה המוצלחת של נבחרתו במחזור הפתיחה, התייחס לנבחרת של לואיס פרננדס: "הבחורים עשו עבודה נהדרת ביוון, אבל המשחק מול ישראל זה סיפור אחר. מדובר ביריבה קשה יותר מיוון. קרואטיה היא הנבחרת הטובה בבית, יוון חזקה, אבל לא יותר מישראל".
"ישראל עדיפה על יוון משום שקודם כל היא תגיע מוכנה יותר אחרי שראתה מה עשינו ביוון ויודעת שטיול קל זה לא הולך להיות. לכדורגל הישראלי יש ניסיון באירופה בעיקר בזכות מכבי חיפה, הפועל ומכבי ת"א. נצטרך להילחם כדי להשיג את התוצאות הטובות ביותר על מנת להשאיר לעצמנו סיכוי בבית. המשחק מול ישראל הוא בעל משמעות גדולה".
"בניון נמצא בכושר טוב. ברור שהוא שחקן יוצא מהכלל אבל יש להם שחקנים אחרים טובים. צריך לזכור שהפועל ת"א מייצגת את ישראל בליגת האלופות ויש לה הרבה נציגים בנבחרת הלאומית".
לשאלה האם יבצע שינויים טקטיים לקראת המפגש אמר: "לא אפרט כאן מה אני מתכוון לעשות, אבל ברור שהמשחק מול ישראל יהיה שונה מאשר מול יוון, מפני שכעת אנחנו צריכים לשחק על ניצחון".
המגן הוותיק קאחה קאלדזה, שעבר בשבוע שעבר ממילאן לגנואה אמר: "השגנו תוצאה טובה ביוון. גם מול ישראל יהיה קשה אבל אני מאמין שנוכל לנצח".
קשר הרטה ברלין לבאן קוביאשווילי: "אני מקווה שב-7 בספטמבר המצב רוח בחדר ההלבשה יהיה בדיוק כמו אחרי המשחק מול יוון. אנחנו מרוכזים וממוקדים במטרה ב-100 אחוז ומאמינים שאפשר להצליח בבית הזה. הולך להיות קשה אבל נילחם וננסה לנצח".
"http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/6/185046.jpg
לכתבות נוספות >

אי הבנות מונעות את חתימת בוקארי באשדוד

אי הבנות מונעות את חתימת בוקארי באשדוד

למרות סיכום מוקדם, המשא ומתן בין הצדדים לא הבשיל לחתימה
תאריך עדכון: 05/09/10 18:43

לאחר החתמתו של הבלם האורוגוואי כריסטיאן גונזאלס בבית"ר ירושלים, במ.ס אשדוד לא חיכו הרבה ובמהלך היום (ראשון) החלו במאמצים למלא שוב את מכסת חמשת הזרים, בניסיונות להחתים את סאדאת בוקרי על חוזה לעונה הקרובה.
החלוץ הגנאי, שכרטיסו שייך למכבי חיפה, אמור לעבור בהשאלה לאשדוד לאחר שבשבוע שעבר הגיע לסיכום באמצעות סוכנו דודו דהן עם ראשי המועדון, כשהקבוצה אף הגיעה לסיכום עקרוני עם חיפה על השאלתו. אלא שלאחר שעות של משא ומתן לא הגיעו הצדדים לחתימה על החוזה בגלל אי הבנות שנוצרו.
בוקארי, שלא נמצא בכושר משחק מלא, היה אמור להתחיל להתאמן באשדוד כבר היום וזאת בכדי שהקבוצה תוכל להכניסו לכושר בהדרגה. באשדוד מאוד מעוניינים בחלוץ, אבל אף אחד במועדון לא מתכוון להשתולל על מנת להחתימו כשאחת הסיבות העיקריות היא שביעות הרצון הגדולה של המאמן, ג´ון גרגורי, מעידן שריקי ודימטאר מקרייב.
מחר תתארח מ.ס אשדוד אצל הפועל ראשל"צ למשחק אימון במקום משחק האימון מול הפועל אשקלון שתוכנן להיות ביום חמישי ובוטל.

לכתבות נוספות >

הנהלת נתניה תשתף פעולה עם האוהדים

הנהלת נתניה תשתף פעולה עם האוהדים

נציגי המועדון נפגשו עם חברי הוועד הפועל של העמותה
תאריך עדכון: 05/09/10 18:52

בסוף השבוע האחרון נערכה פגישה בין נציגי הנהלת מועדון מכבי נתניה, גיל לבש ואיציק גניש, לבין חברי הוועד המנהל של עמותת האוהדים.
בפגישה הצוגו בפני חברי ההנהלה המטרות, החזון ודרכי הפעולה המתוכננות של העמותה. סוכם כי המועדון יעשה מאמץ לשתף פעולה עם יוזמות ופעילויות חברתיות שהעמותה תוביל. המועדון בירך על היוזמה ומעודד כל חיזוק קשר בינו לבין אוהדי הקבוצה והגברת מעורבות האוהדים בנעשה במועדון.
עוד הוחלט כי בעתיד הקרוב יתקיימו פגישות נוספות בין הצדדים בהן יידונו עניינים נוספים וביניהם שילוב נציגים מטעם עמותת האוהדים בהנהלת הוועד.

לכתבות נוספות >

המו"מ בין הפועל באר שבע לאסי משיח פוצץ

המו"מ בין הפועל באר שבע לאסי משיח פוצץ

פערים גדולים הנוגעים לשכרו של המגן מונעים מהמגן לחתום
תאריך עדכון: 05/09/10 22:51

לאחר שהיה נראה כי אסי משיח בדרך להפועל באר שבע, פוצץ המו"מ בין המגן לבין המועדון מבירת הנגב. בימים האחרונים הצדדים הגיעו להבנות, וגם מכבי פתח תקווה, קבוצתו של משיח שהביעה התנגדות בתחילת הדרך, הסכימה לשחררו בסופו של דבר.
אלא שהערב התגלעו פערים גדולים הנוגעים לשכרו של משיח ובשלב זה נראה כי הם אינם ניתנים לגישור. כמו כן, ישנם פערים כספיים גם בין שני המועדונים. בבאר שבע יעשו ניסיון נוסף כדי לגשר על הפערים אך נראה כי הסיכוי שהדבר יצלח קלושים.
בבאר שבע ממשיכים לקוות כי דוד רביבו יהיה כשיר למשחק הליגה הקרוב מול מכבי חיפה ביום שני הבא. הקשר הגביר את קצב האימונים ונראה כי הוא מתאושש מהפציעה בשריר התאומים אך נכון לכרגע, קיים ספק רב לגבי שיתופו.
מי שיעזוב את באר שבע הוא אייל שן. הקשר סיכם היום את תנאיו בהפועל פתח תקווה והוא צפוי לחתום במלאבס מחר.
מחר בבוקר תקיים הקבוצה את טקס הרמת הכוסית לרגל השנה החדשה בו ייקחו חלק הבעלים אלונה ברקת הצוות המקצועי ,שחקני הקבוצה ואנשי המועדון. למקום תגיע ניידת מד"א על מנת להתרים דם מהנוכחים במסגרת הקמפיין " הפועל נותנים את הדם".

לכתבות נוספות >

למעלה