מבולבל

27plus

New member
מבולבל

שבת שלום, אני בקשר עם מישהי כבר כמעט חמש שנים, אוהב אותה וחושב שהיא בן אדם מקסים, טוב לי איתה. משום מה אני מתלבט הרבה זמן כבר מתי להתחתן איתה, ודוחה כל הזמן את ההחלטה. לפני כשנה החלה לעבוד איתי מישהי חדשה, גם היא בקשר מזה מס' שנים עם מישהו. בהתחלה, לא ממש התייחסתי אליה ברצינות ולאט לאט החל בינינו קשר מוזר כזה, לא משהו מיני אבל שיחות ארוכות, הודעות סמס לא פוסקות, לאט לאט התמכרתי לדבר הזה. הזמן עבר והתחלתי לקבל את ההרגשה שגם היא התמכרה לקשר המוזר הזה איתי והתחלתי להרגיש אליה רגשות שאני לא בטוח כל כך מהם, אבל הם ללא ספק רומנטיים. צריך לציין שבאופן מוזר אני לא חושב עליה דברים מיניים אלה זה רגשי בלבד. עם הזמן חשפתי את הרגשות האלה בפניה והיא הבהירה לי שהיא לא מתכוונת לבצע שום שינוי בחיים שלה בגלל הקשר שלנו, אבל גרמה לי להבין שאני לא ממש טועה והיא מרגישה דברים דומים אליי. הקשר נרגע לכמה שבועות ועם הזמן היא התחילה לחדש אותו, אומרת קשה לה בלי זה ושהיא לא מבינה מה היא רוצה ממני. אתמול אחרי תקופה שזה חזר היא שוב אמרה שנראה לה שהיא מאבדת שליטה ושכדאי שזה יפסיק. ברור לי שמהצד שלה זה מין ריגוש כזה ודרך להעביר את הזמן החופשי שלה, יכול להיות שאני חשוב לה באיזשהי צורה אבל לא מעבר. אצלי זה הפך להיות יותר מזה ואני מאוד פגוע. אני לא יודע ממש מה לעשות זה מאוד בעייתי כי היא עובדת משרד לידי ואנו מתראים כל יום וזה קשה מאוד. עדיין יש בי שבב של אמונה שהיא מרגישה אותו דבר ופשוט מפחדת, ואני לא יודע מה לעשות. אני עדיין מאוד אוהב את חברה שלי ומבולבל מאוד, לא יודע אם שכנעתי את עצמי שזה יותר ממה שזה כדי לדחות את ההחלטות שלי עוד, אולי גם אצלי זה סתם ריגוש והגזמתי עם המחשבות על זה? אני מנסה לחשוב על זה בצורה נקייה ולפעול מתוך שכל בלבד אבל איכשהו אני שוב נופל לדבר הזה שוב. מה כדאי לעשות?

מריוס זכריה

Member
מנהל
אני חושב שאתה לא שואל את השאלה הנכונה

אתה שואל מה לעשות. תיכף תקבל את רשימת כל העצות: - תחתוך מההיא מהעבודה - תחתוך מהחברה - תתחתן - אל תתחתן - עזוב את העבודה - חכה וכו'. נו, אז מה התדקמת? אין הרי תשובה נכונה, אז לשווא אתה מחפש. --- אני במקום זה הייתי שואל: איזו טעות אני עושה באופן עקבי, שבגינה נקלעתי למצב בלתי אפשרי. איפה אני טועה? אם תמצא את התשובה לשאלה הזאת, כל השאר כבר יסתדר. [ ואם אתה שואל אותי איפה אתה טועה, אני כמובן לא יכול לענות לך, רק על סמך מה שכתבת. ] --- ובכל זאת, בקריאה נוספת של השאלה שלך, נזכרתי שהמשפט הראשון שלך הטריד אותי כבר בפעם הראשונה: "אני בקשר עם מישהי כבר כמעט חמש שנים". לי זה לא נשמע כמו אהבה, גם אם מילה אחרי זה אתה מצהיר "אוהב אותה" !!!!!!! זה נשמע לי כמו ביטחון, נוחות והרגל. כמובן, מכאן לא נובע מה אתה צריך לעשות. אתה יכול לבחור בנוחות ובהרגל וברגש הפושר, אבל תדע מה יהיה המחיר: הל החיים תתאהב באחרות. או שאתה יכול לעזוב את העגלה הבטוחה [האמת שאתה לא נשמע לי הטיפוס לזה...] אבל אז אתה עלול כל החיים להצטער. מה לעשות, החיים מלאים בבחירות קשות.

חיים של הרגל

אתה עם החברה הישנה שלך כי ככה התרגלת ועם ה"חברה" החדשה שלך כי גם אליה התרגלת - אם השנייה תעזוב לעבודה אחרת או אפילו תעבור למשרד טיפה יותר רחוק ייקח לך בדיוק יומיים לשכוח איך היא נראית ואיך קוראים לה. בקיצור, זה לא אהבה, אפילו סתם התאהבות זה לא - אתה פשוט מסמן את הבחורה הכי מושכת בסביבתך הקרובה ומפתח כלפיה "רגשות", כשהיא תלך תימצא אחרת - אל תידאג.

Brunetit

New member
אני מקווה

שקראת את התגובה שרשמתי לאחד הפונים לפורום, כי אני מאמינה שהיא תוכל לעזור לך לעשות קצת סדר במחשבות ואולי אף לקבל פרופורציה על טיב רגשותיך. הנה התגובה כאן

Brunetit

New member
ואני שמחה

למצוא אותך מנהלת את הפורום הוותיק והטוב הזה בכל פעם שאני מציצה לכאן

גניפר14

New member
כדאי פשוט לחכות

לפעמים הזמן פותר בעיות כיוון שאתה לא בטוח כל כך במה מדובר אם זה סתם או לא תן לזמן לעשות את שלו תחכה אל תגיד כלום לחברה שלך תמתין אולי אחרי חודש חודשיים זה יחלוף אולי פתאום היא תחליף מקום עבודה ואז לא תתגעגע אליה ותבין שזה משהו רגעי. אבל אומר לך משהו יש אינדיקציה אחת לבדוק אם אדם אוהב מישהי או לא והיא לתפוס מרחק לזמן מה ואם הלב מתחיל לפעום ולהתגעגע תדע שחציי האהבה היכו בך. ואז מנקודה זו תחליט מה לעשות. זה הטריק הכי ותיק שקיים להתרחק ולבדוק .

seeyou

New member
"וחושב שהיא בן אדם מקסים, טוב לי איתה"../images/Emo45.gif

אני חושב שהרבה בגילך נמצאים בבילבול דומה. אם אחרי 5 שנים אתה עדיין טוען שטוב לך איתה אז "תסגור
" עיסקה. עם החדשה לא חושב שתחזיק מעמד 5 שנים ועוד תרגיש טוב. יוסי

אייבורי

New member
לאכול נאצ'וס

לא יודע מה יש לי מנאצ'וס בזמן האחרון. אהה ותזיין את זאת שעובדת איתך כבר, לך תדע, אולי היא בכלל זיון חרא

גניפר14

New member
לא ולא אסור בהחלט

אדון אייבורי מציע לך לשכב איתה קדם כל אם אתה אדם מוסרי אז אתה לא תעשה זאת כי יש לך אשה אוהבת בבית כי אתה יכול לתפוס מחלות מין ממנה ויש הרבה מאלו. ואז תעביר אותן לאישתך האוהבת. כי היא יכולה להתאהב בך ולהיות אובססיבית ולקלקל לך עם אשתך ואז תצא קרח מכאן ומכאן. יש פיתגם האומר תפסת מרובה לא תפסת

חבל שאתה מבולבל

וחבל שאם אתה אוהב את חברתך, וחושב שהיא בן אדם מקסים ואף חושב להתחתן איתה, אתה בוגד בה עם מישהי אחרת וחושף אותה לפגיעה קשה ואת עצמך להרס הזוגיות שלכם. כן, בגידה רגשית היא לא פחות כטאבת מבגידה מינית. האם הקשר שלך עם אותה בחורה , הסמסים וכו' - ידוע לחברתך? לא? להלן בגידה לא ברור לי מה המשחק הזה נותן לך - ריגוש אחרון לפני התמסדות? ליטוף לאגו?

למעלה