מבולבלת, מפוחדת וזקוקה לעזרה דחופה

rmmiri

New member
מבולבלת, מפוחדת וזקוקה לעזרה דחופה

בוקר טוב לכולם, לפני כשבועיים כתבתי שאין לי סימני הריון אופייניים ואני מודאגת... מיד אחרי ההודעה הם הופיעו ובגדול...בחילות, הקאות, עייפות ומה לא?! ועכשיו תוספת המאוד מאוד בעייתית. בשבוע שעבר התקררתי(כנראה)...יש לי נזלת, צרודה, שיעול שמשגע ולא נותן לישון... אני מאוד מאוד חוששת שהמחלה תפגע בהריון... כיצד אני יכולה לנסות לעצור את המחלה או לקצר באופן טבעי? אותם הסימנים היו לי בהריון ההוא, בו איבדתי את בני (אז המחלה פרצה בשבוע 14 והייתה ממושכת מאוד וההריון הסתיים בשבוע 29 והתינוק נפטר כעבור 11 ימים בפגייה). אז לא נמצאו סיבות למה שקרה והרופאים טוענים שאין קשר לשפעת. אולי הגוף שלי דוחה את ההריון? אנא עזרו לי, כיצד מתגברים? מה עושים? רופא המשפחה שלי לא נתן כלום (כמו אז) בטענה שלא מומלץ לקחת שום דבר בהריון. אני מאמינה שישנם דברים טבעיים, "תרופות סבתא" שיכולים לסייע... תודה לכן מראש

מנסה..

קודם כל מבינה את הפחד שלך. למיטב ידיעתי מחלה היא בעיה רק עם יש חום או שהיא ממושכת יותר מדי. אני חושבת שויטמין C עוזר להתקרוריות וכאלה ושניתן לקחת אותו בהריון. לגבי הגרון והשיעול תרופת סבתא ידועה היא חלב רתוח עם כפית קטנה של דבש. תרגישי טוב וסליחה אבל אני לא סגורה על דבריי. נטלי.

rmmiri

New member
פיית, ../images/Emo51.gifרבה לך, אני מנסה את זה

יש לי ספק האם מותר לקחת ויטמין C בהריון? יש לי בבית חבילה...

Tנקר בל

New member
אני לא חושבת שיש בעיה עם ויטמין C

אבל אם יש לך ספק - תתקשרי למרכז טרטולוגי. יש לך מספר טלפון? אני אוהבת את המרכז של פרו' אור נוי. גם חינמי, וגם מקצועי מאוד, כל שאלה עוברת רישום, ואם את שואלת שאלה נוספת קוראים את כל ההסטוריה שלך לפני שעונים לך. היחס שאני קיבלתי היה מאוד סבלני ונחמד, ובכלל - עזרו לי מאוד לקבל מהקופה בדיקות שהקופה סירבה לתת לי (זאת אומרת - עשו מעל ומעבר לתפקידם, בחפץ לב).

Tנקר בל

New member
לקח לי זמן למצוא

אני אשתדל להעלות אח"כ מאמר מסודר עם כל המספרים הרלוונטיים. אם יש לכן מספר טלפון שנראה לכן שחשוב שיהיה במאמר כזה - תשרשרו או תשלחו לי מסר. מספרי הטלפון של המרכז הטרטולוגי בראשות פרופ' אור נוי - 02-6243669 02-6243663 את יכולה לשאול גם לגבי המחלה שיש לך, ולא רק לגבי ויטמין C.

Tנקר בל

New member
עוד משהו

בצל שרוי בדבש, שותים מהמיץ שהוא מפריש כף אחת לכמה שעות. להפתעתי, דווקא היה טעים. אני חושבת שבגלל שאת חוששת כדאי לעשות בדיקה ל-CMV, למרות שלא נראה לי שהתוצאה תהיה חיובית.

rmmiri

New member
../images/Emo51.gif

אני מנסה. עכשיו חתחתי לקוביות חצי בצל + 2 כפות דבש. אנסה להשאיר לשעתיים, אחר כך אקח משם כפית לדגימה... האם עשיתי נכון? בהריון ההוא עשיתי 3 פעמים בדיקות CMV שיצאו תקינות. השבוע יש לי תור לבדיקה ראשונה, אבקש את כל הבדיקות... תודה רבה רבה טנקל בל.

טחג

New member
שתי עצות

לשיעול ולגרון - א. לחתוך בצל דק ולשים כפית דבש. אחרי כמה שעות לשתות את הנוזל שנוצר בכלי. כל כמה שעות נוצר עוד נוזל. (הבצל מפריש נוזלים.) זה טעים כמו סירופ נגד שיעול רגיל ולא מגעיל בכלל. ב. אפשר ללכת לבית מרקחת להגיד שאת בהריון ולבקש משהו הומאופטי (יש לי משהו בבית ואני לא זוכרת את השם שלו). תרגישי טוב ושיהיה לך הריון קל עגול ותקין!!

טחג

New member
לא ראיתי את מה שTנקרבל רשמה לפני

שכתבתי. זה חוזר על אותו דבר.

מצאתי משהו בבית..

קוראים לזה תמצית צמחים טננבלוט.. לא מצאתי שום אזהרה בנוגע לנשים בהריון. זה אמור להקל בשיעול אבל תשאלי את הרופא אם מותר לנשים בהריון להשתמש בזה. נטלי.

מיליתו

New member
הייתי שם לפני שבועיים...

די מבאס כי אי אפשר לקחת כמעט כלום. היה לי מין מקלון להרחה וטיפול אף הומאופטיות שקצת עזרו ומותרות בהריון. מעבר לזה, פשוט לנוח. אני לוקחת ויטמין C באופן קבוע, והרופא אפילו המליץ לי על זה יחד עם כדור הברזל כך שלא נראה לי שיש בעיה בהריון, אבל תמיד שווה לשאול את הרופא שלך.

נייטי

New member
לכאב הגרון, לי מאוד עזרו

טבליות מציצה טבעיות של ויטמין C. ממש הקל עלי. תהיי בריאה.

גילי י

New member
כמה דברים

אחד-מיץ לימון טרי ,לסחוט,לגרגר,ולבלוע בסוף. לויטמין C יש מגבלת צריכה בהריון ובצורה הזו הוא זמין ונספג הרבה יותר טוב כולל חיטוי נקודתי. בנוסף-אפשר להשתמש בגלובולים הומאופטיים של חברת ולדה הנקראים אינפלו דורון 10 כדוריות חמש פעמים ביום או 10 טיפות לחילופין. אפרופו ויטמין C אז אסתר ויטמין C -או של סולגר או פלוריס ,לא יותר מ-500 מ'ג שלוש פעמים ביום. לא סותר שימוש במיץ לימון. היתרון של אסתר המלכה הוא העדר חומציות,טוב כשיש צרבת! אפשר גם סמבוקול לפי המינון על הבקבוק. טיפות של שמן לבנדר,במבער,באמבטיה, על הבגד. הכל נבדק ואושר ע"י רופאת המשפחה שלנו,דר' ליאורה אוריאל. רק בריאות!

למעלה