מבדקי צוות אוויר-פרטים

asafasher1

New member
מבדקי צוות אוויר-פרטים

שלום קיבלתי היום בדואר צו התייצבות למבדקי צוות אוויר בתל השומר מה זה אומר בכללי ואיך יכול להיות שקיבלתי זימון ויש לי 82 פרופיל? מה עושים שם ובאיזה רמה המבחנים? ומה זה אומר על הק"בא? תודה לעונים

Mr Darkness

New member
תשובות.

בכללי, מיוני צוות אוויר- כשמם כן הם, מיונים לתפקידי צוות אוויר (כשבראשם קורס טייס). כעיקרון אני יודע על מבדקי צוות אוויר לבעלי פרופיל 97... אבל אם קיבלת, כנראה שמדובר גם בבעלי פרופיל 82 ללא סעיפים פוסלים (סעיפי ראייה גבוהים, וכד'). כעיקרון המיונים מחולקים ל- 2: החלק הראשון- פסיכוטכני- דומה למה שהיה בצו הראשון. אחרי החלק הזה יש המתנה (במהלכה בודקים את המבחנים שעשיתם), ומי שנכשל- הולך הבייתה (מעט מאוד נכשלים בחלק הזה, אצלנו איזה 2-3 עפו מתוך קבוצה של 20+). החלק השני- שתי מכונות: מכונת קורדינציה ומכונת פירוק-הרכבה (דו מימדית). בסוף החלק השני אומרים לכם אם עברתם או לא. מי שעבר- יקבל בעתיד זימון (בדואר) לירפ"א א'- החלק הבא במיונים. ולגבי הקב"א- זה אומר שיש לך קב"א 54 ומעלה. בהצלחה.

אלה מבדקים לטייס

זה מפרופיל 82 ומעלה אז הגיוני כמו כן זה אומר שיש לך קבא 54 ומעלה ...

Boogie B

New member
אם עוברים את כל השלבים זה טיס...

אבל בשביל כל תפקיד שדורש מיון בחיל האוויר צריך לעבור אותם, אז זה לא קשור לפרופיל כל כך.

bugIt

New member
מה פתאום!!!

למה אתה מדבר שטויות???? מבדקי צוות אוויר אלה המבדקים הראשונים בסדרה ארוכה של מדקים לקורס טייס בלבד! אין להם שום קשר לשום דבר בחיל האוויר חוץ מאשר לקורס עצמו.

itrtf123

New member
צודק

זה רק לקורס טייס וכל התפקידים האחרים (נווט לדוגמה) הם בשלב מאוחר יותר של הקורס או לנופלים של הקורס.

Boogie B

New member
אוף איתכם!

אתם מבלבלים אותי עכשיו! מבדקי צוות אוויר זה לא רק לטיס! מאיפה השטויות האלה?!

Amir86

New member
../images/Emo45.gif

למי שלא הבין מבדקי צוות אויר ממיינים לקורס טיס, במהלך קורס טיס מחלקים למגמות השונות שהן: טייסי קרב\תובלה טייסי מסוקי קרב\סער נווטי קרב\תובלה ומכוננים. (ההודעה הזאת לא ממש נחוצה, חוץ מלבקש מבוגית שתיצור איתי קשר באיי סי קיו: 7759822)

asafasher1

New member
אוקיי הבנתי

בררתי קצת פרטים והבנתי שזה מיועד לקורס טייס צריך לעבור את השלב הראשוני ואז ללכת לירפא א,ירפא ב',גיבוש ואם עברת את כל אלה אז נכנסת לקורס טייס שממנו אתה יכול לצאת או נווט או טייס או לוחם אלקטרוני משהו כזה או לצאת מהקורס ללא תפקיד אבל עם כבוד.

asafasher1

New member
אה זה בושה לנשור מקורס טייס?

תאמין לי שזה כבוד לא קטן ליטול חלק בקורס הזה ואפילו אם לא עוברים אותו,זה כבוד להגיד שהיית בו

PHTLS

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo163.gif

חשבתי שהתכוונת שאפשר לצאת מהקורס ללא מקצוע..

PHTLS

New member
קבלן שיפוצים, טכנאי כבלים וגנן..

מה נראה לך ?! קורס טייס.. אי לכך - טייס, נווט - לא יודע אם יש דרישה באזרחי, ומכונן - באלעל :)

tough

New member
-->

השרשור הכי GAY שהיה אי פעם בפורום טייס זה טייס נווט זה נווט ואפרסק זה אפרסק! נווט אחראי על מערכות הנשק במטוס מתקדם כמו הסופה F16I לדוג' או רעם F15I לדוג' שנייה. הם לא פחות טובים מטייסים הם אנשי צוות אוויר בדיוק כמוהם, מתאימים לכל אחד את המגמה המתאימה לו...לא בטוח שטייס קרב יוכל להיות טייס מסקר וההפך.

למעלה