מארועי ומאכלי החג

meravido

New member
מארועי ומאכלי החג

אז ככה, אני אירחתי בערך 20 איש והתפריט היה: קיש בצל קיש פטריות פיצות (פטריות, זיתים, טונה, רגילה ומעורבת) פלפלונים בתחמיץ (שכולם נורא התלהבו מהם) גלילות חצילים ממולאים בגבינות ברוטב עגבניות סלט טונה סלט חסה סלט פסטה סלט עגבניות שרי כדור גבינה עם זיתים ואגוזי מלך פשטידת חצילים לחם בצל לחם עשבי תיבול חטיפי זיתים מקלות בצק עלים עם זעתר ושמן זית לימונדה (home-made) דיפ גבינה עם סלמון לקינוח: עוגת הטירמיסו של אמירה (שיצאה נוזלית - אבל התחסלה כי היתה נורא טעימה אז אמירה את יכולה להרגע
) עוגת גבינה של אמא שלי (ששוקלת 4 טון) טארטלט גדול (כי כידוע הייתי אמורה לסוע לשוק ביום שישי כדי לקנות תבניות חד פעמי קטנות אבל הפתיעו אותי עם אילת אז פספסתי את השוק) פירות העונה ואני מקווה שלא שכחתי כלום כי השולחן היה עמוס לעייפה וכולם ליקקו את האצבעות ולמרות זאת נשאר מלא אוכל. סופ"ש של ארוח עבר עלי ואני מותשת אבל מאושרת שכולם נהנו ושבעו. שבוע טוב שיבוא על כולנו

ההתייחסות היגיעה אבל כמו שאת

רואה באיחור מכיוון שגם אני עדיין לא התאוששתי. השולחן אצלי היה מלא (חוץ מלחמים) כשאני רואה את הרשימה שלך קטונתי. כל הכבוד!

sjarjar

New member
לאיזה התייחסות בדיוק את מצפה?

לא תמיד יש מה ו/או צריך להגיב (וראי הודעתי המיותמת למטה).

meravido

New member
שי (אני לא טועה נכון?)

א. לא צריך לתקוף ב. לא נעלבתי ג. סתם קטע של גאווה עצמית (מותר פעם בחיים לא?)

sjarjar

New member
לתקוף? אני?

ולדעתי דווקא הגבתי בצניעות ובאיפוק. גאווה עצמית - הרי זהו הדלק של כל טבח, ועל הגלים שלה אנחנו נעים... (ואם לא עליה אז על הגלים של הים, אולי יצא איזה ברבוניה)

שיגריס

New member
מירב, רק עכשיו שמתי לב ../images/Emo13.gif

נשמע המווווןןןן אוכל ! אני רואה שכולנו לוקים בתסמונת ה"רק שלא יחסר"... מירב, זה נשמע מעולה ! יש לך במה להתגאות !

meravido

New member
תודה לכולם

ובאמת היה מלא אוכל (ואני עוד פחדתי שלא יספיק) וגם נשאר מלא. אבל היום לקחתי לעבודה והם נהנו מהבישולים. בקיצור, נורא נהנתי להכין ולאכול

למעלה