עתיר טעויות חבל"ז !!! כתוב שם למשלמאמר מעניין על רכבת
באתר לזכרו של גנדי (רחבעם זאבי הי"ד) ישנו מאמר פרי עטו, מעניין מאד !
מסכים איתך ב 100% !!!!!עתיר טעויות חבל"ז !!! כתוב שם למשל
שהקו לירושלים נחנך ביום 29.09.1892 !!!!! שטויות !!! הם טעו בשלושה ימים תמימים ! הרי התאריך הנכון הינו: 26.09.1892 !!! חבל שכל כותבי המאמרים האלה באינטרנט לא מתייעצים עם חברי הפורום שלנו - הפורום האחד והיחיד בארץ, לפני שהם כותבים שטויות ! יש עוד טעויות רבות במאמר ופשוט נמאס לי ממנו מהר מאוד.
אויי ויי זמיר...עתיר טעויות חבל"ז !!! כתוב שם למשל
שהקו לירושלים נחנך ביום 29.09.1892 !!!!! שטויות !!! הם טעו בשלושה ימים תמימים ! הרי התאריך הנכון הינו: 26.09.1892 !!! חבל שכל כותבי המאמרים האלה באינטרנט לא מתייעצים עם חברי הפורום שלנו - הפורום האחד והיחיד בארץ, לפני שהם כותבים שטויות ! יש עוד טעויות רבות במאמר ופשוט נמאס לי ממנו מהר מאוד.
לא חסרות שם טעויות לצערי. בהזדמנותאויי ויי זמיר...
אז טעה בשלושה ימים. שאר העובדות שכתב גנדי היו נכונות, ובקשר להתייעצות עם חברי הפורום, איך אנסח זאת בעדינות, רובם לא נולדו או שהיו ילדים קטנים כשנכתב מאמר זה (הוא נכתב לפני ספטמבר 82', שכן הוא במפורש כותב שימלאו לרכבת בארץ 90 שנה. היום יש לה כבר 111 שנים +).
אכן, המאמר לוקה באי-דיוקיםאויי ויי זמיר...
אז טעה בשלושה ימים. שאר העובדות שכתב גנדי היו נכונות, ובקשר להתייעצות עם חברי הפורום, איך אנסח זאת בעדינות, רובם לא נולדו או שהיו ילדים קטנים כשנכתב מאמר זה (הוא נכתב לפני ספטמבר 82', שכן הוא במפורש כותב שימלאו לרכבת בארץ 90 שנה. היום יש לה כבר 111 שנים +).
אבל בקשר לדרישה/בקשהאכן, המאמר לוקה באי-דיוקים
אמנם כאן יש שלושה ימים של אי-דיוק, אבל לגבי טקס הנחת אבן הפינה פספסו בשנה, בעוד שבתיאור ההסטורי של התפתחות הרשת יש שגיאות עוד יותר צורמות -הבריטים דווקא כן סללו מסילות בארץ בין המלחמות, כולל את המסילה הראשית הראשונה בארץ שנבנתה במימון יהודי - הקו לפתח תקוה, ועוד, בעוד שהמשיכו להפעיל קווים חג'אזים נוספים מלבד קו העמק, למרות דבריו של גנדי כאילו זנחו אותם. יש עוד טעויות רבות, ועל כך אני מצר, אולם באופן כללי המאמר כתוב בלשון שאני חושב שפונה בצורה הנכונה אל הקורא ההדיוט ועוזרת בחינוך העם לגבי הסטורית מסילות הברזל.
כבר בשנת 1982 ידעתי הרבה יותראבל בקשר לדרישה/בקשה
של התייעצות עם אנשי הפורום אני מקווה שאתה קולט שהיא היתה לא לעניין בנוגע למאמר זה. אתה היית בן 4 או 5 כשנכתב המאמר, הפורום לא היה קיים ואפילו לא היה את רשת האינטרנט בתצורתה הנוכחית (של ה-WWW, כלומר גלישה גראפית וסבירה). לגבי מאמרים של ימינו אלו, אביתר צודק ובגדול. ראוי שמי שמחליט לכתוב על רכבות בישראל יתייעץ עם מומחים כמו הד"ר, כמוך ועוד כמה גולשים פה בפורום שמגלים ידע עצום ורב בנושא.
כל מילה בסלע, דוד אביה!כבר בשנת 1982 ידעתי הרבה יותר
מגנדי ז"ל אודות רכבת ואף הכרתי אותו אישית במסגרת פוליטית. חבל מאוד שהוא לא פנה אלי אז וסיפר לי שהוא מתעתד לכתוב מאמר על רכבות. כי כבר אז ידעתי את כל התאריכים שאני יודע כיום. אני רק מציע לכל כותבי המאמרים בישראל כולל כל עיתונאי מדינת ישראל, לתת לנו לבצע הגהה על כל פיפס שהם כותבים על רכבות ואוטובוסים כדי שתפסיק ההתבזות הזו והבורות הנוראה כל-כך בקרבם. אפילו כדאי שאבנר עובדיה - דובר משרד התחבורה, ייתן לנו לקרוא את ההודעות לעיתונות שהוא כותב בטרם הוא מפרסם אותן כי הוא מוציא אוקיינוס של הודעות שגויות וחבל. בקיצור - כדאי מאוד לליברמן להתייעץ איתנו כי אחרת הוא לא יוכל להגיע לחקר האמת. אני לא כותב זאת בציניות לצערי. אין לנו מתחרים וגם לא יהיו. הגישה שלנו לחומר אבסולוטית ואני תמיד מציע עזרה לכל מיני פרופסורים ותיקים שכותבים על רכבת כי בלעדינו, המחקר שלהם יהיה שגוי ולקוי וחבל.
לא דרשתי דבר מאף אחדאבל בקשר לדרישה/בקשה
של התייעצות עם אנשי הפורום אני מקווה שאתה קולט שהיא היתה לא לעניין בנוגע למאמר זה. אתה היית בן 4 או 5 כשנכתב המאמר, הפורום לא היה קיים ואפילו לא היה את רשת האינטרנט בתצורתה הנוכחית (של ה-WWW, כלומר גלישה גראפית וסבירה). לגבי מאמרים של ימינו אלו, אביתר צודק ובגדול. ראוי שמי שמחליט לכתוב על רכבות בישראל יתייעץ עם מומחים כמו הד"ר, כמוך ועוד כמה גולשים פה בפורום שמגלים ידע עצום ורב בנושא.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.