מאמר מעניין על רובוט שיודע לתופף

khammel

New member
מאמר מעניין על רובוט שיודע לתופף

http://www.cnn.com/2006/TECH/10/03/musical.robot/index.html האם זהו העתיד? האם נראה רובוטים משתלטים על הופעות בחתונות ובר-מצוות? האם הרובוטים יהפכו להיות נגני סשן? חוו דעתכם...

nivmaoz

New member
לא!

למה? זה כבר קורה בלי רובוטים- סינטיסייזר ומחשבים, אתה אפילו לא צריך ליהיות מוזיקאי בשביל ליצור טראקים...

oneman2

New member
דווקא לא

מספיק שתדע איך להשתמש בעכבר בשביל ליצור "מוזיקה". (ע"ע כל מיני תוכנות מחשב ליצירת טראנסים)

Boba Smith

New member
בדיוק כדי ליצור "מוזיקה"

בשביל ליצור מוזיקה צריך לדעת מעבר, ולא כל טראנס זה סתם כמה קיקים עם איזה ליין בס אינפנטילי. (אני לא יודע מכיר את הז'אנרים בתוך כל המוזיקה האלקטרונית, טכנו, טראנסים, האוסים, באמת שאני לא מבדיל, אז אני מדבר בכלליות). אומנם אינני שומע מוזיקה אלקטרונית הרבה, אבל אני יכול להגיד לך שממה ששמעתי של Infected Mushroom, זה הרבה מעבר לכמה בומים ברקע. אינני יודע מה העבר המוזיקלי של כל אחד מאינפקטד, ולמעשה אינני יודע מי הם כלל (הם 2 נכון
), ולמען האמת זה גם לא מעניין אותי, יש להם חוש מוזיקלי מצוין ויצירתיות מעל ומעבר.

donnerjack1

New member
../images/Emo45.gif

אינפקטד הם מוסיקאים לכל דבר, צריך לשמוע קצת חומר שלהם בשביל להבין. בעבר שלהם היו גם בלהקת פאנק אם אני לא טועה.

xflil

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אינפקטד מעולים. זה הרבה מעבר מוזיקה שתקפיץ אותך. אף פעם לא הבנתי איך אפשר לשבת בחדר ולשמוע מוזיקה אלקטרונית.... ואני שומע הרבה דברים שלהם וממש נהנה. הרבה עניין יש ביצירות שלהם. אני מאודדדדד ממליץ לכם לשמוע את הקטע הבא, לא של אינפקטד, מקסים. עם כינורות מטריפים : Hybrid - Finished Symphony

xflil

New member
זה לא היה אינפקטד ../images/Emo13.gif

זה הרכב אחר אבל ממש מומלץ לשמוע טוב אז ככה אחד הקטעים היותר מדהימים של אינפקטד, יש בו הכל, פסנתר, כינורות, גיטרה, מה לא : Dancing With Kadafi אחרי זה, זה כבר תלוי כמה הראש נפתח לסגנון הזה. לי היה קשה בהתחלה אחרי שנאה גדולה משחר הולדתי לאלקטרונית אבל הינה כמה שמות : Elation Station Meduzz כמובן שיש את כל המוכרים, כמו I Wish Deeply Disturbed Cities Of The Future ו-Birthday יחד עם ברי סחרוף.

Perfect sense

New member
אני חשבתי שזה היה על הפנים..

בכל הפרוייקט הזה של מוזיקה 24, אני רק נשארתי בדעתי- שיש סיבה לכך שסגנונות מוזיקה לא מתערבבים יותר מידיי. זה נשמע קצת שמרני וסגור, אבל אתם צריכים לשמוע איזה שילובים עשו. ומילא השילובים, אבל הם גם לא ידעו איך להשתלב. הם לקחו סגנון שהוא לא משותף לאף אחד מהאומנים, ונינגו ושרו אותו. איך התוצאות יכולות להיות טובות? שוטי הנבואה ואיזבו איכשהו הצליחו, רק בגלל שלהם היה הכי הרבה במשותף. וגם זה לא היה הרבה במשותף.

wish i was here

New member
נכון מאוד

אינפקטד בחור מאוד מוכשר...יודע לשלב מלודיות של גיטרה אקוסטית גם ביצירות שלו. אגב,למי שאמר ש"מספיק להשתמש בעכבר" ורגע,.....להיות מלחיןולהשתמש רק בדף ועיפרון זה לא להיות מוזיקאי?

הלוואי...

יש מספיק מוסיקה גם לרובוטים. (הרי בעצם לאף אחד לא איכפת שאיזה רובוט ינגן משהו, הפחד הוא שהרובוט ינגן במקומך וירוויח על זה כסף במקומך... אין מה לעשות - חייבים להמשיך להתאמן.)

קלפטון1

New member
יש איזה משפט כזה

שאומר: שלא צריך לנגן כמו רובוט. כלומר כל אחד צריך להביא משהו משלו לכלי, ככה שכל עוד אנחנו לא נלמד לנגן בצורה רובוטית, אנחנו בסדר. סך הכל אני לא דואג בכלל

loomer4

New member
אם כבר רובוטים

קבלו רובוט מנגן את הקלאסיקה של קולטריין ג'יאנט סטפס, כולל הסולו (שחלקו לא נכון פה אגב, וזה גם די משעמם לשמוע את זה בלי ההרמוניה המיוחדת של הקטע). כשאתה שומע דבר כזה, אתה מבין כמה אתה צריך את החום של קולטריין. http://www.youtube.com/watch?v=OjONQNUU8Fg

למעלה