מאמרו של ד"ר שגיב

amir4marathon

New member
מאמרו של ד"ר שגיב

היה ברור שכל המומחים ישתללו... חבר'ה, הכל ברוח טובה, תרגעו ותבקרו בצורה בוגרת. היה שמאמר זה יגרום לכמה מכם לחץ דם גבוה... הפורום התעורר שוב לחיים בזעם אמיר נ.ב ravletzzz לא יפה ככה להחפיש חברה שלמה. כתבה וניסת להצדיק את טיעונך אבל בכל זאת...העלבת את אמיר משוונג שהוא בחור רגיש מאוד. הוא יסלח אבל מה שכתבת לפחות הכותרת ראויה להמחק ובמיידי.

ravletzzz

New member
האמת אמיר - דוקא ראוי לקרוא לילד בשמו

אמיר ידידי (אני מעדיף שאתה קורא לי שרון כמו באימונים אצל זהבה, אבל גם ravletzzz הולך) כשאתר מסויים מפרסם רצף מילולי תחת הכותרת "מאמר", אני מבין שיש טעם לקרואו. אם מדובר במאמר שהוא ברמה של גיבובי שטויות, אז אני חושב שגם האתר שמפרסם אותו הוא ברמה שכזו. אבל זו כאמור, הדעה שלי. אני מדגיש שלא מדובר בבלוג, אלא באתר פסודו-מקצועי. אני דווקא מחבב את אתר שוונג למרות מחלות הילדות שלו ונטייתו לפרסם מאמרים שכאלה, ועל כן אני מביע את דעתי בצורה כנה וישירה ובלי לסבן במילים עדינות ומתוקות. שרון

amir4marathon

New member
שרון זה אתה?

מה המצב ד"ר? הכל טוב. אני לא יכול לשאול לאן נעלמת כי גם אני ירדתי למחתרת לקראת הקאם בק הגדול. היתה לי תחושה חזקה שד"ר שמי יגרום קצת לכעסים אבל מי כמוך יודע שאני אוהב קצת מהומות. בכל אופן, מה שהציע זה לאכול הרבה ירקות ודברים טובים. בוא נסכם שלהזיק זה לא יזיק לשמנים כמוני חחח. תרגיש טוב, אמיר

סליחה כבודו - ירקות זה לא מסוכן?

ירקות זה דברים טובים??? אז רק שתדע לך שחזי, פעם אכל בעזיליקום ככה חי כדי לבדוק מה הקטע של זה ששמים אותו אפילו בסורבה, חטף תרעלת נהיה כמעט צמח בעצמו. ... אההה - וגם היה פעם אחת שאחים ברדוגו כמעט נחנק ממלפפון ירוק.

ravletzzz

New member
חבייייבי

אמיר מותק בטח זה אני נו מישהו חייב לעשות בלאגן מה המצב איתך? אני כל הקיץ התבטלתי על הים עם אשתי בכל אופן, בטח שאני בעד ירקות ירוקים - אני צמחוני פשוט אני גם בעד אמת ואמינות, וזה היה רצף קשקושים שאי אפשר בכלל לתאר, לכן התחממתי קח את זה בראש טוב, חס וחלילה שאני אעליב אותך
C U שרון

gaore

New member
אני דווקא מסכים עם המאמר, אבל למה אין הגהה?

אילון22

New member
אמיר, לא כל דבר אפשר ל"החליק" ו"בכיף"

אני אחד המומחים ש"יצא מהכלים" וזה משעשע אותך משום מה... למדתי רפואה 7 שנים+ 5 שנות התמחות ברפואה פנימית+ שנתיים של התמחות באימונולוגיה ואלרגיה ומשמש כרופא 30 שנה... והנה בא איזה "מומחה" מפוקפק, קורא לעצמו ד"ר וממציא את הביולוגיה, הפיזיקה והרפואה מחדש... ולגיבוב השטויות וההבלים הזה ניתנת במה מכובדת ב"שוונג". ... ואחרי זה אתה מבקש "ברוח טובה... תרגעו וכד'? האינטרנט חפשי ומי שרוצה לקרוא את ההבלים שכותב שמי שגיב ועוד לנהוג לפי המלצותיו- שיערב לו. נ.ב. מעניין שבזמן שהשירשור הארוך הזה ממשיך, ולאחר מסר ששלחתי לאנשי "שוונג" - אף אחד מהעורכים לא טרח להגיב. ...אצלי "שוונג" ירד למקום אחרון ברשימת ה-Favorites. ברכת הספורט והבריאות

groke

New member
פתאום מתחילים להיות רעבים

בכל שעות היממה?

למעלה