"מאמרו הראשון של שחר33 בעיתונות"

sahr12

New member
"מאמרו הראשון של שחר33 בעיתונות"

שלום לכם צופים יקרים..אופס, קוראים יקרים...חחחחחחחחחחחחחח הגעתי לעיתונות ממש במקרה...אני בכלל לא מאמין למילה אחת בעיתון.. חוץ מהתאריך וגם זה רק אחרי שאני מוודא עם עיתון אחר שזה זהה...חחחחח תרשו לי רגע להתפרק טוב??(עם ישראל!!טועמה בן זונה מחבל!!)חחחחחחח נחזור לעיניננו..רציתי במאמרי הראשון לגעת בכמה נקודות G ..חחחח אם תרגישו ויברציות..אל תבהלו..גם החברים-ות שלי בתפוז..עד עכשיו משפריצים..מכמה מאמרים שלי..תרשו לי רגע להתפרק בצד טוב???(הפועל רמת גן על ה"ז" של הגנן)חחחחחחח... נחזור לעיניננו..רציתי לתהות..על חופשות המורים...למה?????????סממאמאקקקק..ל-מ-ה???????????(תסלחו לי רגע חייב לקחת שלוק)חחחחחחח... אני יושב לומד 32 שנה...ממשיך לאונברסיטה..משכיל..מחכים..ואז בא עמיר פרץ הבן זנונים..(אופס,עמיר פרץ שייך למקטע הבא..סליחה מעמכם הקוראים תדלגו!) חחחחחחחחחחחחח....איפה היינו..מחכים..עושה איזה 35 מיליון..והמורה עינת עוד בחופש....הכיצד???????הכצעקתה????תרשו לי רגע להתפרק בצד..טוב??? (איזה "ע" יש לקלינגר..קלינגר,קלינגר..תכניס את נימני יאמנייאק.......) נחזור לעיניננו...ואז בא אלי בן מנחם לשכונה שלנו..והעילג הזה... (איך הגעתי אליו בכלל...סליחה מאזינים יקרים..אופס צופים..אופס קוראים.. חחחחחחחחחחתדלגו!) ואז אני עובד,עובד,עובד..ושר האוצר התועבה הזה..שארץ ישראל יקרה לליבו כמו שאני יקר לליבו של הצופה..(לא העיתון הניק!)חחחחחחחח.. מעלה לי את מדרגות המס...מעלה ,מעלה..ומי סובל מזה..אתם!!!רק אתם! אני כבר את שלי עשיתי......חחחחחחחחחחחחחח..תרשו לי רגע להתפרק בצד טוב???(פפששששששששששששששששש.......סתם עושה פיפי!)חחחחחחחח...אחחחחח זה היה טובבבבבבב... ניפגש בטור הבא שלי..על תקופתי כשדר רדיו..אהבה. שלכם שחר33 פובלציסט מתחיל.

מלאך39

New member
חחחחחחחחחחחחח

לעמוד ליד הרצינות של שחר.........זה כמו לעמוד על סף התהום........ אבל אני אוהב את הבחור.....ופתאום בא סער ומדרדר אותי לתהום........ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יווווווווו כתבו עלי בעיתון? ../images/Emo6.gif

ברור שכצעקתה.... (ועוד קיבלה מחשב חדש חחחחחחחח)

sahr12

New member
גם אני פה רק שעתיים...

אל תגיד שעבדת עד עכשיו...:)

שחר 33

New member
בוא הנה אתה

37 תגובות !!!! וזה קצת יותר מיממה פותח את הטמפלט...בראש הטור. הא הא ? בפעם הבאה נשלח לעיתונות הכתובה, נראה אם יצליח. אבל תמיד, קודם נבוא לחטוף פה צוננים מכל הליכודניקים והפולניות. מזוכיסט או לא חחחחה שלך, שחר 33

giulietta

New member
../images/Emo6.gif

ואני מחזיקה בידי את העבודה של שחר (תודה שחר
) ואני ממש לא מבינה איך הוא קיבל את פרס יו"ר הכנסת.... כזאת עבודה לוחמנית חחחחחחחחח הח"כים יוצאים שם כל כך רע.... נראה לי שהם בכלל לא קראו...

sahr12

New member
זה שלח לחמך...

הם אמרו ניתן לו פרס אוליי בעבודה הבאה הוא יזכור לנו חסד ... הם רק לא ידעו על מי הם נפלו!....חחחחחחחחחחחחח... אבל את האמת יש לומר..גם אם לא מסכימים וגם אם לפעמים הוא שופך את התינוק עם המים..הוא כותב נפלא מנקודת השקפתו..מביא סימוכין,,דוגמאות..מבאר..דעתן,וכחן.. ועושה רושם של אחד שהדברים מציקים לו באמת..ואת זה לא ניקח ממנו.. כשרוני הבחור..אני מת עליו.

שחר 33

New member
יקירתי

נראה לך שהחכים "העסוקים" יקראו משהו ? הם שלחו את זה לוועדה קרואה עם כל מיני גימלאים של הכנסת (וורשובסקי שכאלה), ואיזה פרופסור למדעי המדינה מחיפה קרא את זה והמליץ לוועדה, הוועדה המליצה ליו"ר, המזכירות כתבה צ'ק, ודן תיכון נתן תעודה, הרביץ ברכה בישיבה חגיגית מלאה בורקסים וזהו חחחחה. (שם לחש לי הבודק שהיה מאד מעניין לקרוא ) בנוגע לזה שהחכים יצאו רע. שימי לב להשערת המחקר ולמסקנה שלה. דווקא שם הם יצאו גדולים ( באימוץ מסקנות וועדת רוזן צבי ) ואני משבח על כך בפרק הסיכום. בלי קשר לפרס, הרי היא במקור נועדה לצרכים אקדמיים טהורים. ודווקא דעתו הייתה יותר חשובה לי...לכן לא אשכח את הערתו של הפרופסור מהאוניברסיטה שבדק אותה. שכתב " השתשמת בניסוחים בומבסטיים ועיתונאיים חחחה" מוכר לכם ? גם בגלל זה קיבלתי רק 90. אל תשאלי איזה הערות קיבלתי על העבודה בנוגע לטרור האיסלמי חחחחה. שלך, שחר 33

giulietta

New member
גם אני עוד לא קראתי הכל

אבל את ההערות של הפרופ' קראתי וזה מה שקפץ לי לעין חחחחח רק בשל הדיסקרטיות לא הבאתי את זה לכאן...

שחר 33

New member
יא קרועעעעעעעעעעעעעעעעעע חחחחה

מה זה צריך להיות ? חחחה. צחקתי נורא יא מלעון/בן זונה/ מכלוע/ ליכודניק/תולעת/ אוכל בתחת חחחחה. איי איי אי אפשר לזוז פה מטר בלי קטע שרץ עלי הא ? סלמתק אחי, בכיף. בקרוב אני אהיה מוזה מהלכת חחחה. עכשיו תשיר איתי בקצב בנכון של יילו סאב מרין. כו לם יודעים ש טועמה מחבל טועמה מחבל טועמה מחבל ו................. כו לם יודעים ש....... מת עליך. שלך, שחר 33

למעלה