מאיפה אני לוקח קו

מצב
הנושא נעול.

Shark Alarm

New member
מאיפה אני לוקח קו ../images/Emo26.gif

מאיפה אני לוקח קו

9 שנוסע מראשון לצריפין
(מראשון לציון
) ועד איפה הוא מגיע
תודה.. איזה עוד קוים מגיעים לשער יפו מראשון לציון

Image of me

New member
לא יודע ספציפית לגבי 9

מאיפה אני לוקח קו

9 שנוסע מראשון לצריפין
(מראשון לציון
) ועד איפה הוא מגיע
תודה.. איזה עוד קוים מגיעים לשער יפו מראשון לציון
לא יודע ספציפית לגבי 9
אבל אני יודע שיש קו שנוסע מהתחנה המרכזית של ראשון לצריפין, אם אני לא טועה הוא נקרא קו 10 (אבל אולי אני טועה במספר). ויש גם קו ממרכז העיר, אני לא בטוח אם זה אותו קו או קו אחר.

evgeniy2

New member
אתה טועה.

לא יודע ספציפית לגבי 9
אבל אני יודע שיש קו שנוסע מהתחנה המרכזית של ראשון לצריפין, אם אני לא טועה הוא נקרא קו 10 (אבל אולי אני טועה במספר). ויש גם קו ממרכז העיר, אני לא בטוח אם זה אותו קו או קו אחר.
אתה טועה.
קו 10 פועל רק בבוקר והוא מתחנה מרכזית ראשל"צ ועד ךתוך בית החוליפ אסף הרופא. אין קו ישיר שנכנס לתוך צריפין, יש קו 6 שהוא עוצר ממש ליד שער ראשון. (לידיעתכם לא ניתן להיכנס לצריפין ללא אישור כניסה או חוגר)

anzo23

New member
תיקון

אתה טועה.
קו 10 פועל רק בבוקר והוא מתחנה מרכזית ראשל"צ ועד ךתוך בית החוליפ אסף הרופא. אין קו ישיר שנכנס לתוך צריפין, יש קו 6 שהוא עוצר ממש ליד שער ראשון. (לידיעתכם לא ניתן להיכנס לצריפין ללא אישור כניסה או חוגר)
תיקון
קו 10 אינו פועל מזה זמן רב (בעבר הקו אכן נסע מהתחנה החדשה בראשל"צ, דרך התחנה הישנה, לבית החולים אסף הרופא). מה שהיה פעם קו 6 בראשל"צ הוא כיום קו 9 - שיוצא בשעה 06:45 מהתחנה המרכזית החדשה בראשל"צ ועובר דרך התחנה הישנה וממשיך דרך הרחובות הכרמל וירושלים בעיר לתוך מחנה צריפין (נכנס דרך שער ראשון). הקו שונה למס' 9 כי את הנסיעות בקו 6 בתוך צריפין מבצעת חברת סופרבוס.

anzo23

New member
ותוספת

תיקון
קו 10 אינו פועל מזה זמן רב (בעבר הקו אכן נסע מהתחנה החדשה בראשל"צ, דרך התחנה הישנה, לבית החולים אסף הרופא). מה שהיה פעם קו 6 בראשל"צ הוא כיום קו 9 - שיוצא בשעה 06:45 מהתחנה המרכזית החדשה בראשל"צ ועובר דרך התחנה הישנה וממשיך דרך הרחובות הכרמל וירושלים בעיר לתוך מחנה צריפין (נכנס דרך שער ראשון). הקו שונה למס' 9 כי את הנסיעות בקו 6 בתוך צריפין מבצעת חברת סופרבוס.
ותוספת
מראשל"צ לשער יפו של מחנה צריפין ניתן לקחת את קו 133 בשעה 06:40 או את קו 433 (לירושלים). שני הקווים יוצאים מהתחנה המרכזית החדשה, אוספים גם נוסעים בתחנה המרכזית הישנה (ברחוב ביאליק) ומורידים נוסעים בשער יפו או בצומת של שער ירושלים (צומת ניר צבי)של המחנה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה