מאיה 27 את פשוט אחלה... H-)

מאיה 27 את פשוט אחלה... H-)

היי מתוקה...וואלה מה אני אגיד לך נהנתי בטירוף היה אחלה ואת יודעת לארח כמו שצריך...אני כל כך מסטול מיין חבל על הזמן...טוב שהיה חבל שנגמר ואני בטוח שלא יגמר לעולם..אני מאושר וגאה שאני מכיר אותך... תגידי לנט...שהיא עשתה לי את זה וואו...איזה עינים...חבל על הזמן...ושלא תעלם לי...מאיוששששששש...שיהיה לך לילה נפלא ויום קסום...נשתמע... אוהב מכל הלב סתם בלי שם... :)

מאיה27

New member
וואלה !!!

תשמע לפני כמה ימים יפעת* שלנו הציעה שתתקיים תחרות מי ה``מלכה`` של הפורום הזה.....עכשיו אני מקווה שאתם יודעים בעצם מי היא ה``מלכה`` ומקווה שתזכרו זאת לעדדדדדדדדד סתם, אני נהניתי מהערב הזה אולי אפילו יותר מכם....לא תדעו למה... (נעלמתי כמה פעמים ולא תדעו איפה הייתי..נה נה נה נה נה לכם..) סתם חמוד תודה שבאת...ולכל החבר`ה באמת אחלה שבאתם עד אליי למין מסיבת פורים מקוצרת.....(כולה נשארנו כאן עד 7:00 בבוקר, ממש לא נורא). וואלה אוהבת אותכם, מאיה

יפעת*

New member
לא נדע למה....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (להמשיך?)

מאיה27

New member
תמשיכי אחותי........

ונראה לאן תגיעי.... תיזהרי לדבר...למה אני אתעצבן וואלה קמתי במצב רוח קרבי קצת היום... סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אני בסדר גמור משהו כמו אתמול... הבעיה היחידה היא מתוקה שלי היא למה את לא ישנה, מה מספיק לך 5 שעות לישון זה הכל???? אוהבת אותך לנצח נצחים, מאיה נ.ז.....מה זה בדיוק קולות ה- מאיה??? שווווו קולות....אני בקושי מדברת בכלל מה את רוצה ממני.

יפעת*

New member
חחחחחחחחחחחחח

אל תשאלי לאן אני אגיע... למה אני עירה? למה את? וכל השאר לטלפון

מאיה27

New member
לי יש סיבה טובה !!!!

ה``גבר`` שלי חתיך אמיתי שהוא בסה``כ בן 3 הגיע לבקר והביא לי אפילו משלוח מנות (לא אהיה קטנונית אז מה אם היה כתוב לסבא וסבתא ולא בשבילי). אז הוא נכנס לחדר הראה נוכחות ואני יצאתי אליו וקיבלתי את ה- חיבוק והנשיקה שבחורה יכולה לקבל על הבוקר...אל תקנאי אחותי אני מקבלת את זה כמעט כל יום מההוא שבתמונה...הנסיך הקטן. נו....לך יש סיבה כזו טובה להיות ערה????? אני שואלת אז תעני !!!!! אוהבת אותך, מאיה

היי,היי גם אני עירה...

יוו,רציתי לאמר שאני מתה על שתיכן. מה על שתיכן? על כולם.... אני נדהמת כמה אנשים אפשר לאהוב בבת אחת... אני כבר מתגעגעת. אתן יודעות שאתמול כמעט תפסה אותי ניידת?...אני עברתי באדום! טסתי הבייתה..ופשוט לא שמתי לב,אבל מה הלב שלי דפק...איזה פושעת נהייתי מאז שאני מבלה איתכם... B-p

מאיה27

New member
אני יודעת שגם את ערה, אבל למה...?

למה להאשים אותנו בזה שפתאום נהיית עבריינית, הרי לפעמים דברים בנו מתחבאים עמוק ועד שהם יוצאים....לוקח זמן...אז אם ננתח את זה נבין שתמיד היה בך רגש עברייני קל והנה מאז שפגשת אותנו הוא התממש..חחחחחחחח וואלה מזל שלא הלכתי ללמוד פסיכולוגיה, המטופלים היו מתאבדים בפגישה הראשונה..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נשמה, לסיכום העניין, התחלתי לכתוב שטויות אז סליחה עם ציבור הפורום... שלכם, מאיה

אהממממממ

נו,טוב אמרת אמרת.... אז רגע עכשיו להתאבד? שומעת ברקע קולות שצועקים:``לאאאאאאאא``....אבל כבר לא יודעת אם זה אתם צועקים או השדים שבי...וואלה מאיה,בתור פסיכולוגית את גרועה...טמטמת אותי!

יפעת*

New member
למה אני עירה! הסיפור האמיתי

אז ככה: היום הייתי אמורה ללכת לרופא המשפחה לקבל אישור על כל הימים האלה.... אתם יודעים. אבל הרופא שלי עובד במקום שגרתי בו פעם, ממש מול הבית. אז ביקשתי מהלשעבר שלי שילך אליו... והוא הלך רק שהוא לא זכר את כל הפרטים, בקיצור נאלצתי לענות לטלפון ולהתאמץ נורא לזכור מספרים ותאריכים (נכון נורא?) וזאת האמת כולה יפעת

ולמה אני עירה???

הסיפור האמיתי: בעלי פשוט החליט שדיי לי לישון,ושמשעמם לו. העיר אותי,והלך לסידורים...איזה עולם זה??? :-(

ואת חייבת להזכיר לי?

אגב אני לא זוכרת שזה נאמר מתחת לחופה... אחר כך אלך לראות סרט החתונה... בטח מלא אבק כבר... וחוץ מזה,אוףףףףףף-אז מה הוא צריך לנצל את זה??? אבל מה אני מקטרת...אני מסוגלת להעיר אותו באמצע הלילה רק בשביל שילך לקנות לי סיגריות...איזה רעה אני! איך אמרת?...לטוב ולרע?!

למעלה