מאחר והתעוררתי עכשיו..תסבלו גם אתם.

מאחר והתעוררתי עכשיו..תסבלו גם אתם.

ועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בוקר זצח לכולם... וקושילדודה של שחיפי אטטפוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו... אם תשאלו למה אני ער בשעה כזו... אני אענה לכם תשובה פשוטה.... רציתי להיות הראשון אצל אשתי.... בתור לקבל כוס קפה וזה.... למה מה חשבתם אה? סוטים? נקרופילים ...זיאופילים..טפוווו ת'ביישו... סופגי הכל באשמתך... ושחיפי כרגיל תשא בעונש..אטפוווווווווווווו על הקושילדודה שלך...

כולם ידעו אז טוב מאוד..למי למי יש

יותר כבוד... אח אח אח..רוזה רוזה רוזה..... שמישהו יקרא להסעה שלי..כי אני משתגע... טלושש תביאי איזה בורקס עם שומשומית מלמעלה... את עוגת הגבינה תתני למוש..זה יתאים לו למיני המנומר... יססססססססססס יסססססססססססססססססססססססססס איזה יום גדול הולך להיות היום...

רiנה

New member
מה קרה חופפי?

עב אל וובה ביק? או בעברית פשוטה: נכנס בך השד???

שמישו ישים לי פה אייקון של שחורה...

חופפי???????. כל בוקר אתה "מברך" אותי ביריקות וקללות???????? אף פעם לא תפתח שירשור ותגיד פשוט...בוקר טוב שחיפי חיים שלי מתוקה שלי, אני מת עלייך, את הכל בשבילי? אה????? ולקינוח...אטפווווווווווו על הפאצוף שלך!

soofgania

New member
בוקר טוב מי עוד לא קם?

אהה...אני....
בדיחה להתעוררות הנפש
לכול הסבים והסבתות היזהרו ועמדו על המשמר כידוע לכולנו ילדים, הם, בדרך כלל, השתקפות/בבואה של הוריהם ו ככאלה הם בדרך כלל חוזרים על דברים ששמעו מהוריהם. וסיפור ששמעתי, לפני מספר ימים, על סב ונכדתו – הולך ככה :- מספרים על סבא שהגיע לבקר את נכדתו. לאחר שעייף מלשחק איתה הוא התיישב לנוח, במרפסת, עצם את אחת מעיניו ועשה את עצמו ישן... ניגשה אליו נכדתו הקטנה ולשאלה: "סבא, למה אתה לא עוצם גם את העין השניה ?" הסב, המופתע, הביט בנכדתו ושאל: "מדוע זה כל כך חשוב לך, יקירתי...?" ללא היסוס, השיבה הילדה: "כי אמא תמיד אומרת - כשסבא יעצום את העיניים(!), אנחנו נהיה עשירים מאד...".

soofgania

New member
אבל תודי שהוא העיר אותך לפחות../images/Emo152.gif

זה לא מספיק שחור עבורך?

למעלה