מאחל לכולכם חג סוכות שמח
: ו...

מצב
הנושא נעול.
מאחל לכולכם חג סוכות שמח ../images/Emo140.gif: ו...

מאחל לכולכם חג סוכות שמח
מאחל לכולכם שמהר מאוד יבוא שקט מופתי על הארץ שלנו ולא נדע לעולם שום פיגוע או תקרית ! ליל מנוחה מירושלים, אביה.

suprman1

New member
חג שמח גם למשפחת ארד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מאחל לכולכם חג סוכות שמח
מאחל לכולכם שמהר מאוד יבוא שקט מופתי על הארץ שלנו ולא נדע לעולם שום פיגוע או תקרית ! ליל מנוחה מירושלים, אביה.
חג שמח גם למשפחת ארד

שבימים אלה מנהלת מאבק עיקש נגד שחרורו הצפוי של דיראני. אומנם זה לא שייך לתחבורה ציבורית אבל זה חשוב מספיק לצורך התיחסות של כולם. בקישור המצורף תוכלו לחתום על עצומה נגד שחרורו של דיראני, וכך תוכלו גם אתם לקחת חלק חשוב במאבק למען החזרתו של רון ארד הביתה
שיהיה לכולנו חג סוכות שמח ושקט, והכי חשוב בלי פיגועים ו/או הרוגים מתאונות דרכים....

טומי*

New member
חג שמיייייח ../images/Emo48.gif

מאחל לכולכם חג סוכות שמח
חג שמיייייח

תגידו...לקירית מוצקין יש רכבת מתל אביב

ס מ י ש

New member
איך אמרתם שקוראים לזה ? נצל"ש ?

מאחל לכולכם חג סוכות שמח
אז גם אני מנצל"ש ומברך בחג שמח, ומכיוון שאני נוסע לחופשה קצרה (בארץ. רק בארץ... לא ב
) אז לא תראו אותי כמה ימים ולהתראות אחרי החופשה.

נצל"ש=נורא צריך ללכת שירותים

אז גם אני מנצל"ש ומברך בחג שמח, ומכיוון שאני נוסע לחופשה קצרה (בארץ. רק בארץ... לא ב
) אז לא תראו אותי כמה ימים ולהתראות אחרי החופשה.
נצל"ש=נורא צריך ללכת שירותים

omer landau

New member
חג שמח../images/Emo13.gif וגם אותי לא תראו כמה ימים

מאחל לכולכם חג סוכות שמח
חג שמח
וגם אותי לא תראו כמה ימים
אני מקווה מאוד שלא תיהיה מחר שביתה מאוד מאוד מקווה אני טס מחר ליוון חג שמח לכולם
0

ארזS

New member
חג סוכות עוד לא הגיע

מאחל לכולכם חג סוכות שמח
חג סוכות עוד לא הגיע
והשירשור הזה כבר עבר לדף השני כי היו היום הרבה הודעות... אז נעשה הקפצה קטנה ונאחל שוב חג שמח לכולם וטיסות וטיולים מהנים לכל מי שטס ונוסע.

אייל xxx

New member
מה לא הגיע מחר כבר סוכות ../images/Emo9.gif

חג סוכות עוד לא הגיע
והשירשור הזה כבר עבר לדף השני כי היו היום הרבה הודעות... אז נעשה הקפצה קטנה ונאחל שוב חג שמח לכולם וטיסות וטיולים מהנים לכל מי שטס ונוסע.
מה לא הגיע מחר כבר סוכות

מצב
הנושא נעול.
למעלה