מאווררים

quatso

New member
מאווררים

שלום, המחשב לא מתניע .... אלא רק אחרי כמה נסיונות. זה לא שכלום לא קורה.... המאוורר מתחיל להסתובב נדלקים כמה נורות ולעתים מתחילים הצפצופים (נדמה לי שזו בדיקת פוסט או משהו כזה ובד"כ אם מתחילים צפצופים המחשב כן יעלה אך לא תמיד). פתחתי את המארז ובפנים לא ראיתי דבר חריג. אני משתדל לטפל במחשב וניקיתי אותו עם שואב אבק לפני כמה חודשים הוא יחסית נקי עכשיו. לא פתחתי את הספק (עדיין). המאוורר של המעבד (המאוורר היחיד שנראה לעין במארז) מסתובב אולם לא קלטתי שום רעש מהכיוון של הספק. האם אמור להיות שם מאוורר בפנים? בבדיקה של תוכנות כמו ספידפן וב.מ.ב אותר רק מאוורר אחד פועל במהירות תקינה. כ"כ ניסיתי לנתק כמה מההתקנים מלוח האם - צורב, פלופי, מודם ועוד - אך ללא תוצאות של ממש. מבחינת תוכנה אני חושב שהמחשב חף מבעיות. אציין עוד כי הפ\ס2 עשה בעיות והחלפתי לעכבר יו אס בי. אבל המחשב עובד בסדר גמור ונתקע רק לעתים נדירות. מה לדעתכם הבעיה ? האם אפשר לאתר אותה? כ"כ במידה והספק הוא מקור הבעיה האם אפשר למשוך את זה עד שהוא יתפגר או שמא נשקפת סכנה למחשב מכך ? מפרט טכני (נא לא לצחוק : asus tusi-m celeron 1000 m\h xp תודה מראש וחג שמח לכולם. נב האם ישנה מעבדת תיקונים טובה באיזור חיפה?

תודה

אפשר הסבר? כי הבעיה כבר די הרבה זמן.... אגב שכחתי לציין שעקב תשתית חשמל קלוקלת הפסקות חשמל אינן נדירות פה

סליחה על הנדנוד פשוט המחשב על

זמן שאול הייתי רוצה לדעת מה בדיוק קורה למחשב שהספק כח לא תקין.

למעלה