מאוהב בבת דודה

בשבילה

New member
מאוהב בבת דודה

יש לי בת דודה כבת גילי בחורה ממש יפה שמאוד מושכת אותי .. אני לא יודע מה היא חושבת עלי אבל נראה שיש לה רגשות אלי אולי תעזרו לי איך אני מסביר לה את הרגשות שלי אליה .?‎ לא‎ נראה‎ לי‎ שהיא‎ תתנגד‎ אבל‎ אם‎ כן זה יהיה מאד לא נעים לפגוש אותה‎ אחרי‎ מעשה ‎..‎ אני ישמח אם תעזרו לי ‎..‎
 
תסביר לה יפה ובעדינות...

שאתה כבר בקשר עם הסבתא ש'ך, בדיוק אחרי שנפרדת מגיסתך, ואם כבר אז דווקא הדודה יותר מושכת ממנה... בקיצור, אם אתה רציני תעוף מהרעיון בכלל לדבר על זה איתה או לעשות עם זה משהו...
 

אישון36

New member
בן כמה אתה ?

אם מתחת ל 35 תברח. פשוט קח את עצמך לנקודה אחרת. למה ? אתה יודע מה קורה למרבית מערכות היחסים - אתה לא רוצה להכניס את זה למשפחה. אם הגיל התקדם תשתמש בה לצורך בת לוויה ליציאות לפאב/באר וכו. מסתדר ? רק אם זה נועד - היא תיצור את ההזדמנות. אישון. אתה צריך מחשבה חדשה.
 

spooni

New member
אל תתחיל עם זה אפילו!

מניסיון במשפחה ...קשר בין בני דודים ...לא בריא. למה להכניס ראש בריא למיטה חולה! יש כל כך הרבה בחורות
בהצלחה.
 

spooni

New member
היה..

סבא וסבתא שלי היו בני דודים... והילדים שלהם ...כולם סובלים מסוכר ..לחץ דם ולב. משהו מוזר שקורה במשפחה ..ועולה ההשערה שזה בגללם השושלת.
 

Old Girl

New member
../images/Emo6.gif קרעת אותי מצחוק

דרך אגב המרק יצא בנזונה הפעם!!
 

lior 30 rg

New member
אמרתי לך....

יש לי ים מתכונים.... הנה..קחי אחד על הדרך... קנג לאו ואן גאי. (עוף בקארי ירוק) חזה עוף חתוך לרצועות או קוביות בצל גדול קצוץ כוס שעועית ירוקה שטופה חתוכה לחתיכות כף ממרח קארי ירוק 1/2 כוס מים 1.5 כוסות חלב קוקוס 3 כפיות קליפת לימון מגורדת או שפשוט תחתכי עלי חלימון מיץ מחצי לימון 2 כפיותץ סוכר חום כוזברה קצוצה סויה מחממים שמן בווק ומטגנים את הבצל (ואפשר להוסיף גם שום) עד שיזהיב מערבבים את המים עם הקארי בווק עד שאין גושים מוסיפים את כל השאר חוץ מכוזברה ומשאירים על אש קטנה בערך 20 דקות. מוסיפים כוזברה(ואפשר גם בזילקום טרי) מערבבים מכבים את האש ומגישים עם אורז
 

lior 30 rg

New member
הנה עוד אחד

ממרח קארי ירוק 10 פלפלים ירוקים חריפים חצי ראש שום מקולף 1 כף עלי למון גראס קצוצים דק דק דק דק 2 בצלים קצוצים דק דק דק דק כוס עלי כוזברה קצוצים (נכון...דק דק דק דק) 1 כפית ג'ינג'ר מגורד 2 כפות שמן (וישחנקו התאילנדים...אין על שמן זית. הסיבה היחידה שהם משתמשים בשמן סומסום או בוטנים היא שאין להם שמן זית...) מכניסים הכל למעבד מזון ומעבדים למרקם אחיד ירוק יפה וחלק... אחר כך מעבירים לצינצנת ושומרים במקרר קארי אדום עושים אותו דבר רק עם פלפלים אדומים עכשיו...אם את עצלנית יש גרסה ישראלית מקוצרת (שטבחית תאילנדית למדה אותי) לוקחים סחוג ירוק או אדום, מוסיפים כפית ג'ינג'ר, וכפית למון גראס ומערבבים.
 

Old Girl

New member
תגיד ג'ינג'ר יבש הולך כתחליף?

אני עצלנית אבל בזמן אחרון אני מתעניינת בבישול תאילנדי כך שזה תחביב ולא עבודה, לכן דווקא משמח אותי לקבל מתכון ללא קיצורי דרך. עד להתעניינות בבישול תאילנדי ידעתי רק לחתוך סלט, כך שהכל מרתק ומאתגר מבחינתי. הפילפלים החריפים זה כאלה שמוכרים בטיב טעם ובכל סופר?
 

lior 30 rg

New member
דא!

הולך.... יש שורש ג'ינג'ר יבש שאפשר לקנות ופשוט לגרד בפומפייה..זה גם יותר זול לגבי פלפלים..כן, פלפלים חריפים שקונים בכל חנות ירקות. אל תשימי שאטה סודני...זה באמת למקצוענים... עכשיו: כשאת מכינה אורז..תוסיפי למים רבע כוס חלב קוקוס...ישנה לך את כל תפיסת העולם לגבי אורז עכשיו...מה עם הבירה הצ'כית שהבטחת לי?
 

Old Girl

New member
או קיי הנה הסוד:

לוקחים בקבוק בירה צ'כית, אפשר פילזנר אבל לא חובה, כל בירה הולכת. משעינים את הכוס על הצד, מקרבים את הבירה לכוס ואז מוזגים... כך יש פחות קצף ויותר בירה בכוס. אני שמה כסף שידעת קודם...
 
למעלה