מאוהבת במישו בן 18.....

מצב
הנושא נעול.

maay14

New member
מאוהבת במישו בן 18.....

מאוהבת במישו בן 18.....
בן של חברים טובים של המשפחה והשבוע הוא התגייס.. יש לו חברה ב16 וחצי.וראיתי תמונות שלהם יחד ואני פשוט מתה. אני מאוהבת בו. אבל אני לא יודעת...הוא גדול ממני למה שהוא ישים עליי אם הוא גדול ויותר מהבת של החברים?! הוא מדבר איתי והוא סבבה איתי אבל אני רואה אותו אחרת... נכון שאין לי סיכוי איתו??! -אני-

חיפשתי בחוק ולא מצאתי תשובה

מאוהבת במישו בן 18.....
בן של חברים טובים של המשפחה והשבוע הוא התגייס.. יש לו חברה ב16 וחצי.וראיתי תמונות שלהם יחד ואני פשוט מתה. אני מאוהבת בו. אבל אני לא יודעת...הוא גדול ממני למה שהוא ישים עליי אם הוא גדול ויותר מהבת של החברים?! הוא מדבר איתי והוא סבבה איתי אבל אני רואה אותו אחרת... נכון שאין לי סיכוי איתו??! -אני-
חיפשתי בחוק ולא מצאתי תשובה
לשאלתך. אולי בפורום אחר תהיה להם תשובה. מאחלת לך רק טוב ושהכל יסתדר.

אולי תשאלי אותו?

מאוהבת במישו בן 18.....
אולי תשאלי אותו?

אולי אם תעבדי

מאוהבת במישו בן 18.....
אולי אם תעבדי
על זה חזק, יהיה לך סיכוי ואז גם אולי השאלה שלך תתאים לפורום הזה

../images/Emo6.gif

אולי אם תעבדי
על זה חזק, יהיה לך סיכוי ואז גם אולי השאלה שלך תתאים לפורום הזה

אפשר לפרש את המילים: "אולי אם תעבדי על זה חזק"..... בצורה מאוד משעשעת. לא יודעת אם לזה התכוונת אבל אני מתגלגלת מצחוק. לילה טוב.

מצב
הנושא נעול.
למעלה