ועוד כמה תמונות על הדרךמאוד הייתי רוצה לדעת...
... מי המציא את הדבר שנקרא טיולית? של מי היה הרעיון לשים ארגז מתכת על משאית ולהסיע בו נוסעים, ללא מזגן כמובן. מצורפת תמונה להמחשה.
שמסיעים אותי לבי"ס מידי פעם..ועוד כמה תמונות על הדרך
מטיילי לכיש
ארגמן טורסמאוד הייתי רוצה לדעת...
... מי המציא את הדבר שנקרא טיולית? של מי היה הרעיון לשים ארגז מתכת על משאית ולהסיע בו נוסעים, ללא מזגן כמובן. מצורפת תמונה להמחשה.
מסיעי שאשאמאוד הייתי רוצה לדעת...
M.A.N בערבמאוד הייתי רוצה לדעת...
ועוד M.A.N בערבמאוד הייתי רוצה לדעת...
ואחרונה-מראה מעל הגשרמאוד הייתי רוצה לדעת...
זו נראה לי המצאה ישראלי ולנו מגיעואחרונה-מראה מעל הגשר
יש לו דמיון ל-0404.ואחרונה-מראה מעל הגשר
כרגיל כופפו כל מיני קומבינטורים אתיש לו דמיון ל-0404.
הפרונט של הוולוו (איזור ה"גריל" והפנסים), דומה מאוד למרצדס 0404. תודה רבה על התמונות.
במקור זה לא לאסירים??מאוד הייתי רוצה לדעת...
בשום אופן לא "פוסטה"/"זינזנה"במקור זה לא לאסירים??
לא יודע מאיפה בא השם טיולית... אבל מגיל קטן אני זוכר שזה מיועד לאסירים לא יודע מי ראה את הפוטנציאל של טיולים בדבר הזה
זינזאנה בערבית היא צינוקבשום אופן לא "פוסטה"/"זינזנה"
רכב אסירים חייב להיות סגור וממוגן היטב ומסורג ולא טיולית. השם "פוסטה" (דואר) היה קוד משטרתי בריטי, ואילו השם "זינזנה" ניתן על ידי האסירים הערבים כי זה זינזן להם את הצורה.....
תבינו פעם לא היה משהו אחרמאוד הייתי רוצה לדעת...
זו הגרסה הקרקעית של מטוס הרקולסתבינו פעם לא היה משהו אחר
אוטובוס מי בכלל ידע מה זה. מה כן היה משאית דוד'ז למשל גג ברזנט {אחרי זה כבר גג מפח מרצדם} משני צידי הארגז ספסלי עץ באמצע גב לגב ספסלי עץ ממול בגב ישבו המורים . בקבינה הנהג ואחת מהמבוגרים. היום נראה לכם לא לנסוע באוטובוס חללית מזגן וטלויזיה. בצבא קראנו לה טילטולית.
נכון אני גם זוכרת את המשאיותתבינו פעם לא היה משהו אחר
אוטובוס מי בכלל ידע מה זה. מה כן היה משאית דוד'ז למשל גג ברזנט {אחרי זה כבר גג מפח מרצדם} משני צידי הארגז ספסלי עץ באמצע גב לגב ספסלי עץ ממול בגב ישבו המורים . בקבינה הנהג ואחת מהמבוגרים. היום נראה לכם לא לנסוע באוטובוס חללית מזגן וטלויזיה. בצבא קראנו לה טילטולית.
ואני זוכר דווקא לטובה את הטיוליותנכון אני גם זוכרת את המשאיות
עם ספסלי העץ ואת הטיוליות אני דוקא זוכרת (לא נעים להגיד) כהסעה לפועלים מהגדה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.