לsshoshan תחזית לפריז

בועז ד

New member
לsshoshan תחזית לפריז../images/Emo160.gif

ל-sshoshan חג שמח: סליחה על העיכוב-אשלח לך את התחזית גם במסר תחזית לפריז 22-27 בחודש: יום א 22.9 19-10 מעונן חלקית-מעונן אפשרות לגשם מקומי יום ב 23.9 מעונן חלקית בדר"כ 18-10 יום ג 24.9 מעונן חלקית 17-9 יום ד 25.9 19-10 מעונן חלקית-בהיר יום ה 26.9 20-10 בהיר יום ו 27.9 22-11 בהיר טיול מהנה וחג שמח בועז

*pachanga*

New member
מה עם ארה"ב?

אתה נותן תחזיות גם לניו יורק? אני עוד חודש טסה לשם
אחחח אני מודעת לכך שיעבור עליי חורף קשה, כמו שהקיץ עבר עליי קשה שם

בועז ד

New member
תשובה..

ל-*pachanga* שלום רב: אני נותן תחזית לטווח של שבוע לכול יעד שתהיה מעוניינת בו בקשה אחת רק: את התחזית אני נותן קרוב ככול הניתן ליציאה-על מנת שתהיה מדויקת כך שאשמח אם תתני הודעה חוזרת על הטיסה שלך מספר ימים לפני שאת נוסעת. חג שמח בועז

*pachanga*

New member
../images/Emo51.gif אני יעדכן אותך../images/Emo45.gif

ברור ששבוע לפני אפילו אני ידע את התאריך טיסה שלי

sshoshan

New member
../images/Emo45.gifרציתתי לחזק את ידך

בקשר להתלהמות המיותרת שרצה כאן בפורום. המשך להתעלם מכל האמירות הפלצניות והקטנוניות,ומכל הרמזים והירידות,כביכול.טוב שאתה מתייחס ענינית לנושאים אליהם ועליהם מדבר פורום נכבד זה. חג שמח.

sEMPIREs

New member
תחזית לאנטליה

שלום לכולם אני וחברתי טסים לאנטליה ביום חמישי לארבעה ימים אם אוכל לקבל תחזית מדוייקת - אשמח מאוד!! תודה רן- בן 16 לפני יומיים

בועז ד

New member
תשובה...../images/Emo62.gif

ל-sEMPIREs שלום: אשמח לתת לך תחזית לאזור שביקשת. הערה: תחזית מהיום תהיה לא מדוייקת-אם תוכל לחזור ולבקש ביום ג הקרוב אשתדל לתת לך תחזית מלאה חג שמח וטיול מהנה בועז

למעלה