ל-sigsog שביקשה סורבה קוקוס:

שיגריס

New member
ל-sigsog שביקשה סורבה קוקוס:

אתמול בערב אילתרתי מתכון לסורבה פינה קולדה (עם טעם מודגש של קוקוס, מן הסתם) ובהודעה הבאה אייצא את המתכון. מי שלא אוהב אננס - יכול להשמיטו מהמתכון אבל אני מאד אוהבת את השילוב ויצא ממש מוצלח, לטעמי.
 

שיגריס

New member
מתכון: סורבה פינה-קולדה

מתכון: סורבה פינה-קולדה רכיבים: 1 פחית חלב קוקוס (400 מ"ל) סירופ סוכר עשוי מ: 1 כוס מים 1/2 כוס סוכר 2 כפות קוקוס טחון 1/2 כוס מחית אננס (טרי או משומר ומסונן) 1/4 כוס ליקר פינה-קולדה או ליקר אניס כלשהו (פסטיס או עראק) אופן הכנה: מבשלים סירופ סוכר עד שהסוכר נמס וממשיכים עוד 5 דקות. מקררים לטמפרטורת החדר. מוסיפים את שאר המרכיבים וטועמים - מי שאוהב מתוק יותר יכול להוסיף עוד 1/4 כוס סוכר מומס במעט מים. מעבירים למכונת גלידה או: מקפיאים כשעה או עד שמתמצק אבל לא קופא לחלוטין. מעבדים 5 דקות במעבד מזון לקבלת מרקם עדין ומקפיאים שוב. אפשר לחזור על פעולת העיבוד במעבד מזון פעם נוספת. הערות: מקור המתכון: שיגריס הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 

beagle

New member
בדיוק קניתי חלב קוקוס ../images/Emo13.gif

אנסה בסופ"ש הזה.
 
למעלה